Şimdi Ara

Argb kontrolcü bağlantısı (cooler master mb511)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, cooler master mb511 argb kasa aldım. Kasada argb kumanda bulunuyor. Kasadan gelen ve üzerinde MSI yazan bir kablo var. Bu kabloyu kontrolcüye mı yoksa anakarta mi takacağım anlamadım. Kasanın kullanım kılavuzu Görsellerinde hem anakarta hem de kontrolcüye takılı olarak göstermişler fakat bu kablodan bir tane var. Yani birine takmam lazım ama mevzuyu anlamadım. Yardımcı olacak kimse var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Mantıken fanlardan gelen rgb kablolar kontrolcüye kontrolcüden çıkan kablo da anakarta bağlanır eğer kasanızda kontrolcü mevcut değilse fanlar çoklayıcı ile birbirine bağlanıp anakarta bağlanır kasadan gelen kablo dediğiniz kablonun ucunu takip edin bakın nereden geliyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K0z

    Mantıken fanlardan gelen rgb kablolar kontrolcüye kontrolcüden çıkan kablo da anakarta bağlanır eğer kasanızda kontrolcü mevcut değilse fanlar çoklayıcı ile birbirine bağlanıp anakarta bağlanır kasadan gelen kablo dediğiniz kablonun ucunu takip edin bakın nereden geliyor
    Hocam kasadan gelen kabloyu kontrolcüye giriyorum kontrolcuden çıkan kablonun ucunu sata güç kablosuna takabildim. Fotoğraf çektim. Ucu gözüküyor. Anakartta bunu takabilecegim bir soket yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoğraf göremedim ama eger başka bir çıkış yoksa 2 pin ufak giriş vardır ona reset switch kablosunu takıp reset tuşuyla mod değiştirebilirsin diye tahmin ediyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anakarta sadece fanların güç pinini takacaksiniz. Rgb fanlarin diger pinini de fark edersiniz zaten dikdörtgen 4 girişli olan onu da kontrolcüye takacaksiniz. Kontrolcunun bir de sata güç kablosu olacaktır onu da güç kaynağına taktiginizda sorun kalmayacaktir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mosquerto

    Anakarta sadece fanların güç pinini takacaksiniz. Rgb fanlarin diger pinini de fark edersiniz zaten dikdörtgen 4 girişli olan onu da kontrolcüye takacaksiniz. Kontrolcunun bir de sata güç kablosu olacaktır onu da güç kaynağına taktiginizda sorun kalmayacaktir.
    Biraz araştırdım ve şöyle anladım. Yazılım ile kontrol etmek istersek anakarta takıyoruz. Kontrolcü ile kullanmak istersek de kontrolcüye takıyoruz. Kullanım kılavuzundan fotoğraf ekledim; bakabilir misiniz?

    https://hizliresim.com/glPBZY
    https://hizliresim.com/5fzxaL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcest -- 11 Haziran 2020; 21:6:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ARGB fanlar ankartınızda 3 pin 5v ARGB girişi olması gerekiyor yazılım ile kullanacaksanız eğer yoksa kontrolcüye reset tuşunun 2 pinli kablosunu takıp reset tuşu ile mod geçişi yapabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K0z

    ARGB fanlar ankartınızda 3 pin 5v ARGB girişi olması gerekiyor yazılım ile kullanacaksanız eğer yoksa kontrolcüye reset tuşunun 2 pinli kablosunu takıp reset tuşu ile mod geçişi yapabilirsiniz.
    https://hizliresim.com/8G1lY0


    Jrainbow2 mi hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam o girişe bağlarsanız yazılım ile kontrol edebilirsiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.