Şimdi Ara

Başvuru Süreci (TAMAMLANDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Taşınacağım eve sıfırdan internet bağlantısı için başvuru sürecinden bahsedeceğim. Altyapı Superonline Fiber. Şehir Ankara.
    Cuma gününe kadar bağlanmaz ise başka firmaya başvuru yapacağım. Bakalım süreci buraya not alıyorum, fikir verir belki yeni başvuracaklara.


    ** Cumartesi günü internet üzerinden 99 Mb tarifesi için başvuru yapıldı. Daha sonra müşteri hizmetleri arayarak bilgileri teyit etti (06.06.2020)

    ** Pazartesi günü cep telefonuma randevu ayarlamak için link geldi. En yakın tarih 10.06.2020 olduğu için o güne 13:00-18:00 arasına randevu aldım. (08.06.2020)

    ** Çarşamba akşam 18:00'e kara arayan soran olmadı. 18:00 civarında müşteri hizmetleri arayıp belgelerimin imzalanmadığını söyledi. Ben de beni arayan soran kimsenin olmadığını belirttim. Not aldı. (10.06.2020)

    ** Perşembe, kimse hala iletişime geçmeyince 14:25'de müşteri hizmetlerini arayarak tekrar durumu ilettim. Cuma gününe kadar kurulum olmazsa başka bir sağlayıcıdan hizmet alacağımı bildirdim. Yaklaşık 1 saat içinde gerekli evraklar geldi ve imzalandı. 18:00 gibi kurulum ekibi arayıp yarın için randevu ayarladı.(11.06.2020)

    ** Cuma, sabah 10 gibi kurulum yapıldı. HG255s modem ve echolife gpon cihazı getirildi. Bağlantı yapıldı. Hız testlerinde sorunsuz 100Mb/20Mb şeklinde bağlantı aldığımı gördüm.

    Cİddi bir sorun yaşanmadan kurulum tamamlandı. Tek gecikme evrakları getirmekle mükellef olan firma yüzünden kaynaklandı. ANladığım kadarıyla bu evrak ve sözleşme işini başka bir firmaya taşere etmişler. Gelen araç üzerinde Millenicom, Dİgiturk, SUperonline, VOdafone v.b. logolar vardı. Hepsine aynı firma bakıyor sanırım Ankara da. Onun dışında süreç sıkıntısız ilerledi.

    Umarım kullanırken de sıkıntı yaşamam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muuzoo -- 12 Haziran 2020; 11:43:54 >



  • Bende taşınma işlemi gerçekleştirdim vodafone alt yapısına nasıl bakıyorsun bizim binada kablonet ve superonline fiber var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gsbs1995 kullanıcısına yanıt
    Aslında bir kaç farklı yerden sorgulama yaparken altyapının superonline olduğunu gördüm. Vodafone sayfasından örneğin 99+ tarifesne başvuru kısmına tıklayın sizden cep telefon numaranızı doğrulamak isteyen bir sayfa açılacak cep numaranızı girin ardından adres bilgilerini girdiğiniz ekran geliyor oradan sorgulatabilirsiniz. Ama zaten superonline ve kablonet var demişsiniz. O yüzden uğraşmanıza geek yok bence.

    Şahsi fikrim eğer taşındığım yerde kablonet olsaydı yine kablonete devam ederdim. Halihazırda 2 yıldır 100Mb bağlantısını kullanıyorum oldukça memnun idim kablonetten. CGNAT derdi falan da yoktu doğrudan normal ip atanıyordu. Bir tek modemleri kötü onu da kablomodemi brdige moda alıp kendi routerım ile kullanarak aşmıştım.
  • muuzoo kullanıcısına yanıt
    Bende biraz superonline alma tarafındayım binanın altına kutu filanda koymuşlar ama kararsiz kalıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.