Şimdi Ara

Garanti ve motorun açılması. Yardım lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen sene bir motorsiklet almıştım Honda'dan. Sonra motoru geri çağırdılar parça değişimi yapacağız dediler ve piston segmanî segman ana şaftı değiştirildi. O günden beri titreme var. Servise götürdüm. Motorun açılması gerekiyor dediler. Daha 4 bin kmdeki motoru ikinci kez açmak istiyorlar. Garanti kapsamında değişim isteyebilir miyim? Ne yapmam lazım nerelere basvurabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Honda kanser eder ama şansınızı deneyin en azından değer kaybını vermek zorunda kalırlar, garanti harici 1 motor parası isterler zaten. Hondanın servis anlayışı rezalet.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kartipi

    Honda kanser eder ama şansınızı deneyin en azından değer kaybını vermek zorunda kalırlar, garanti harici 1 motor parası isterler zaten. Hondanın servis anlayışı rezalet.
    Açılması gerekli diyen yer bu ilk işlemi yapan yere götür dedi. Götürdüm orası da bu motorda hiçbir sıkıntı yok diyor. İkiside yetkili servis biri bariz titriyor diyor öbürü herşey normal diyor hangisine güvenelim bilemedik. İki yetkili servis arasında fark olur mu ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • They Killed Kenny kullanıcısına yanıt
    Olmak ne kelime biri armut biri domates en ucuza çalışacak personeli koyuyorlar. Önce honda merkezini arayın şikayet edin, sonra da thh ye gidin mağdur edildiğinizi söyleyin şikayetçi olun ondan sonrada işlemi yapan yere gidip servis müdürüyle veya plaza müdürüyle görüşün. Şikayetvar a ekşi sözlüğe de yazın. Gül gibi pcx imi katlettiler bir parçanın değişimi için çağırdılar gittiğim güne....

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.