Şimdi Ara

Türk Telekom'a geçiş yaparken aynı telefon numarasının korunması?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.

    Turknet'e gelen zamdan sonra Telekoma geçiş yapma kararı aldım, paketleri inceledikten sonra bugün 3 Ay Bedava Kampanyasına geçiş yapmak için müdürlüğe gittiğimde ilgili eleman aklımı karıştırdı bu nedenle işlem yapmadan geri döndüm. Bilgi veren eleman mı yanılıyor yoksa doğru mu söylüyor fikir edinmek için başlık açıyorum.

    1. Ev telefonu kullanıyorum ve telefon numaramın değişmesini istemiyorum. Alt yapı zaten telekom olmasına rağmen yine de geçiş yaparsam telefon numaramın değişeceğini, değişmesini istemiyorsam herşey dahil paket alsam bile internet haricinde 40-45 TL (tam hatırlayamadım) hat ücreti ödemem gerektiğini, ilk ay da ayrıca sadece hat için ayrı aktivasyon ücreti ödeyeceğimi belirtti eleman.

    2. Başka operatörlerden geçişte verilen 200 TL indirimin sadece geçiş esnasında ceza çıkarsa kapsadığını, Turknetten geçişte ceza olmayacağı için bundan yararlanamayacağımı belirtti ancak kampanyada yazan şöyle; "200 TL Hoş Geldin İndirimi: Diğer internet servis sağlayıcıdaki internet aboneliğini iptal ederek, 3 Ay Bedava Kampanyası'yla Türk Telekom Evde İnternet abonesi olan müşterilerimize Hoş Geldin İndirimi sunulur."

    3. Direkt başvuru yapamayacağımı önce Turkneti komple iptal ettirmem gerektiğini yoksa geçiş işleminin en az 2 hafta süreceğini belirtti. Diğer türlü 3 günde bağlanır dedi. 200 TL hoşgeldin indiriminden yararlanabilecek miyim diye sorduğumda yine aynı şekilde ceza çıkarsa kapsıyor o zaten yararlanamazsın dedi.

    Daha önce geçiş yapanlar veya bilgisi olanlar aydınlatabilir mi? Bana bunların hepsi saçmalık gibi geldi?



  • biraz önce indirim için mail attım. Dedikleri saçmalık gibi geldi banada
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ens1252

    biraz önce indirim için mail attım. Dedikleri saçmalık gibi geldi banada
    başka operatörden mi geçiş yaptınız? kaç günde bağlandı diğer operatör için iptal işlemi yaptınız mı?
  • Up bilgisi olanlar..
  • ens1252 kullanıcısına yanıt
    Hangi operatörden geçmiştiniz ? Ve Türk Telekom tarafından bir cevap verildi mi ?

    Bende başvuru yaparken Türk Telekom müşteri hizmetlerine sormuştum farklı operatörden gelenlerin iptal cezası ödemesi durumunda geçerli demişlerli.
  • Turknet iptal edip sıfır başvuru ile geçiş yaptım. 1 güne bağlandı
  • ens1252 kullanıcısına yanıt
    Peki indirim için son turknet faturanızımı yolladınız ?
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Evet
  • ens1252 kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom onayladımı peki ? Yanlış anlamayın sormamın nedeni müşteri temsilcisi böyle bir şey olmaz demişti. Birinci ağızdan kesin bilgi almak için soruyorum.
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Dönüş yapmadılar. Dün gönderdim maili haber bekliyorum
  • ens1252 kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler.
  • Demekki iptal işlemi için uğraşacağız. Eğer indirim onaylanırsa konuya yazar mısınız rica etsem
  • 1-Nisan ayında ev telefon numaram değişmeden Turknetten TT'ye geçtim. Yeni numara kabul etseydim daha uygun fiyat vericeklerdi ama rakamları hatırlamıyorum aylık internet+telefon 10 lira falan fark vardı sanırım.

    2-200 TL indirim konusunda doğru söylemiş.

    3-Ben telefon+internet için 24'er ay sözleşme imzaladım çıktım,çıkmadan bana 'hemen kapattır ev telefonunu hemen taşırız ama internetini açamayız Turknet porttan çekilmeden' dediler. Dedikleri gibi de oldu ertesi gün hemen iptal faxı çektim, ev telefonum aynı gün geçti TT'ye sanırım iptalini beklemeden hallediyolar onu ama internet farklı oldu. Turknete iptal faxım ulaştıktan sonra tam 7. gün Talebiniz üzerine hizmetiniz iptal edilmiştir diye SMS geldi Turknetten, aynı günün akşamı da TT'den yeni kullanıcı/adı şifrem geldi modeme girdim direk devam ettim. 2-3 saat kesinti yaşadım sadece. DSL ışığım hiç sönmedi sadece IP alamadı modem aradaki sürede sayfalar açılmadı. Kesin TT'ye geçmeye karar verirsen önce Turknete iptal faxı çek, 7. güne doğru git başvuru yap tam kafa kafaya gelir. Çünkü Turknet 7. gün kapatıyor tam fax ulaştıktan sonra.

    Bu arada çok memnunum ping değerlerim ve akşam saatlerinde hız düşümüm hepsi düzeldi.


    Turknet 35 mbps VAE VDSL

    Türk Telekom'a geçiş yaparken aynı telefon numarasının korunması?


    Turk Telekom 50 mbps VAE VDSL

    Türk Telekom'a geçiş yaparken aynı telefon numarasının korunması?


    Umarım yardımcı olabilmişimdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 11 Haziran 2020; 0:18:52 >
  • Bilgiler için teşekkür ederim çok yararlı oldu. İndirim konusunda ortada aldatmaca var ama bu durum neden kimseyi rahatsız etmiyor anlamış değilim. Ceza çıkarsa şeklinde bir bilgilendirme mevcut değil sitede koşulsuz indirim gibi gözüküyor çünkü.
  • ens1252 kullanıcısına yanıt
    Tekrar merhaba, faturayı hangi mail adresine göndermiştiniz acaba ? Sitede yazan fakstakip@ttmail.com adresine attığım mail hata verip geri döndü bana.
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    O mail adresine attım. Bugün mesaj geldi indirim tanımlamışlar
  • ens1252 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ediyorum. Ben dün gece mesaj yazdığımda iki farklı mail adresinden gönderim yapamamıştım. Şikayet kaydı bıraktım ardından. Bu sabah arayıp tekrar mail göndermemi istediler. Sorunsuz bir şekilde gönderdim sabah. Olumlu dönüşlerini bekliyorum artık :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ens1252

    O mail adresine attım. Bugün mesaj geldi indirim tanımlamışlar
    o zaman sadece ceza çıkması durumunda değil, her şekilde indirim tanımlanıyor demektir. Ben de hafta içi işlemlerimi yaptırayım önce türknete iptal faksı çekerek.
  • İndirim detayları için aradım cayma bedeliyle orantılı indirim olacağını söylediler. Son ay faturam 80 tl olduğu için 80 tl indirim tanımlamışlar. Saçmalığın daniskası bu koşul neden sitede yazmıyor ozaman
  • Benim gönderdiğim faturada kabul edilmiş bugün mesaj geldi. Sanırım fatura tutarı kadar indirim olacak bilgi yazmıyordu smste



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSwindLer -- 16 Haziran 2020; 14:27:12 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.