Şimdi Ara

İnternet kurulumum yapılmıyor Öğrenciyim ve finallerim başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 27 Mayısta millenicom a başvurdum. Evde hat yok yazlıktayım hat çekilmesi lazım. Ancak Türk Telekom bir şekilde hat kurulumuna gelmiyor. 1 ekip gelip kablo şu kadar olacak dedi ve onayladı geçtiğimiz Perşembe. Kurulum yapılmış gibi onaylamışlar teknofix ekibini yönlendirmişler. Teknofix gelip kurulum bilgilerini ve splitterı bırakıp gitti çünkü adamın bağlayabileceği bir hat yoktu. Her gün şikayet bırakıyorum fakat dönen yok şikayetim iletiliyor mu emin bile değilim ve 800 MB internetim kaldı mobilde. Başvurabileceğim başka bir kanal var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • hat yok derken?
    evde mi yok?
    apartmanda/ binada mı yok?
    yoksa o sokakta mı yok?

    suriyeliler ile gürültü yüzünden kavga etmiştim, taşınırken kablomu kesmişler. benim başımada benzer bir durum geldi. ama ben kendim hallettim.

    eğer evde kablo ile bağlantı yoksa, dışarıda o binaya tahsis edilmiş bir bağlantı varsa, Türk telekom boş bir port (bağlanılması için açık bir kablo bırakıyor, ve kullanıcının adını yazıyor) açıp sizin bağlantıyı eve çektirtmenizi bekliyor. yani Türk Telekom'dan veya internet sağlayıcısından boş yere birşey beklmeyin.

    ya bir elektrikçi çağırıp kablo çektirin, yada benim gibi elinizden birazda olsa iş geliyorsa kendi işinizi kendiniz halledin. bağlantı çok basit. açıkta bırakılmış iki kabloya, modeme gidecek kabloya elektrik bandı ile sağlam bir şekilde bağlayın yeter.

    edit: splitter'a gerek bile yok. (eğer tek kablo ile bağlantı yapacak iseniz.) o bağlantıyı direk modeme bağlayın. tabi ev telefonu kullanmayacasanız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 10 Haziran 2020; 13:15:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada, bende vodafone'dan kaçıyorum. taahhüt ettikleri upload hızını vermediler.
    siz çevrenizden filan araştırdınız mı? ne kadar download'a ne kadar upload hızı veriyorlar? size ne kadar upload hızını taahhüt ettiler?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetim yok da anca arada kontrol edebiliyorum geç olacak biraz ama ben yazlık bir bölgedeyim bağlantıyı ve kurulumu yaptım sabah sinyal de alıyordum aktif idi salak gibi aradım abone bilgilerimi verin diye kestiler 15 dk da. Vodafone için yorumsuzum. Burada 4 ay kadar kalacağım taahhüt vermek istemedim. Hat değerlerim baya iyi 8 gözüküyor upload TT arttırmış heralde bölgede 102 de download geliyordu modeme umarım aktifleştirince hızımı düşürmezler ayrıca kavga ederim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.