Şimdi Ara

TTNET Taahhütüm bitiyor, yeni taahhüt için alabileceğim Max hiz nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba hiç memnun olmasam da sitede Superonline olmadığı icin yeniden ttnet’e Taahhüt vereceğim, su an 50 mbps kullanıyorum, hat değerlerimi ekliyorum, 100 mbps hızı hattım kaldirir mi ? Yoksa 50 ile devam mi edeyim?
    TTNET Taahhütüm bitiyor, yeni taahhüt için alabileceğim Max hiz nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 50 rahat kaldırıyor, belki 75 denenebilir ama 100lük paketi denemeden kimse net birşey söyleyemez ama ulaşılabilir hızınız 100ü kaldırmıyor.
  • Alternatif İSS'leri düşünürseniz 75Mbps'yi çok rahat bir şekilde alırsınız. Türk Telekom!dan devam edecekseniz 50Mbps'den devam edin.
  • Bir tek Türknet’e geçebilirim ama onunla ilgili de çok şikayet okuyorum açıkcası cesaret edemiyorum, insanlar başvurup aylarca bağlanmasını beklemişler, evde güvenlik Kamerası var, internet üzerinden izliyorum, aylarca internet bağlanmasını beklemem mümkün değil, ttnet ile devam maalesef, superonline gelirse ona geçerim artık, teşekkürler öneriliriniz icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metalmilita kullanıcısına yanıt
    Şikâyet olmayan, sorunsuz bir İSS bulmak zor maalesef. Şuan hazırda internet kullanıyorsunuz zaten, dolayısıyla kurulumla ilgili bir sıkıntı olmaz. Geçiş işlemleri sıfırdan üyeliğe nazaran daha sorunsuz oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metalmilita

    Bir tek Türknet’e geçebilirim ama onunla ilgili de çok şikayet okuyorum açıkcası cesaret edemiyorum, insanlar başvurup aylarca bağlanmasını beklemişler, evde güvenlik Kamerası var, internet üzerinden izliyorum, aylarca internet bağlanmasını beklemem mümkün değil, ttnet ile devam maalesef, superonline gelirse ona geçerim artık, teşekkürler öneriliriniz icin.
    Bu alt yapı ile Türknet de 75Mbit sıkıntınız olmaz. Siz hizmet taşıttırarak 5 günde geçersiniz. Çünkü hazırda bağlantı var. Geriye evrak işleri bitince uzaktan bir kaç tuşa basarak geçiş oluyor. Bu geçiş sürecinde internetiniz kesilmiyor. internet ışığı söndüğünde Turknet kullancıadı ve şifresini yazıyorsunuz işlem tamam. Güvenlik kamerası için Türknetde CGN var. prublic ip için Static ip aldırıyorlar aylık 12TL. Sizin şikayetiniz olsa olsa CGN den olur. Diğer bütün firmalarda CGN kullanıyor bildiğim kadarı ile..
    Türknet de sıkıntı yaşayanların çok büyük çoğunluğu kötü alt yapıya sahip olanlar..




  • metalmilita kullanıcısına yanıt
    Benim geçiş sürem 4 iş günü sürdü seninkide o kadar sürer gibime geliyor ister Türknete geç istersende millenicoma geç yada başka firmalarda denenebilir.Çünkü geçiş süreleri 5 iş gününü geçmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.