Şimdi Ara

Thermaltake versa j24 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar thermaltake versa j24 650w 80+ psu lu kasayı önerir misiniz 1k civarı bir fiyatı var ryzen sistemde kullanılacak. Psu kalitesi,hava sirkülasyonu ve malzeme kalitesi hakkında yorumlarınızı ve deneyimlerinizi bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bende epeydir araştırmasını yapıyorum. Kullananlar lütfen aydınlatırsanız memnun musunuz?
  • Bu kasa modeli benim de radarıma girdi ama pek fazla incelemesi yapılmamış ülkemizde. Tek eksiği fanların önünde veya arkasında toz filtresi yok. Ayrıca hangi anakart modeliyle kullanmayı düşünüyorsanız onu da ekleyin. Bazı modeller RGB-ARGB desteklemiyor. Aşağıya bir inceleme ekledim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

    Bu kasa modeli benim de radarıma girdi ama pek fazla incelemesi yapılmamış ülkemizde. Tek eksiği fanların önünde veya arkasında toz filtresi yok. Ayrıca hangi anakart modeliyle kullanmayı düşünüyorsanız onu da ekleyin. Bazı modeller RGB-ARGB desteklemiyor. Aşağıya bir inceleme ekledim.

    Hocam msi b450 tomahawk max kullanmayı düşünüyorum bu kasa ile. Hava filtresi yok demişsiniz de filtreyi kendimiz ekleyebiliyor muyuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • isimsiz canlı İ kullanıcısına yanıt
    Hocam ben aslında yanlış gördüm sanırım. Mesh paneller arasında süngerimsi bir yapı toz filtre görevi görüyor sanırım. Aşağıdaki videoda 4:48 de bahsettiğim kısım süngerimsi yapı. Ayrıca biraz önce attığım youtube linki ARGB versiyonlu j24 modelliymiş dikkat etmemişim. Toz filtreleri ayrı satılıyor mu hiç bilgim yok maalesef.





  • Fikrimce buradaki incelemeye göre alınabilecek üst seviye kasalar arasında en cazip kasa. Karşılaştırma yaptığı kasaların çoğu 1500-2500 lira bandında
    Qp Haziran sonunda yeni stoklar geleceğini söyledi. Eğer Stoklara gelirse Psu'suz modelini almayı düşünüyorum. Psu'suz gelmezse de başka Psu ile kullanıcam artık.
    https://www.youtube.com/watch?v=soq6qJWj6IE&feature=youtu.be
  • Ben kullanıyorum memnunum.Önünde, üstünde ve psu nun olduğu kısımda toz filtreleri mevcut hava akışı da gayet iyi ve oldukça geniş kasa

    içinden gelen psu buhttps://www.hepsiburada.com/thermaltake-tr2-s-650w-80-12cm-fanli-psu-ps-trs-0650npcweu-2-pm-HB00000R03BA?wt_gl=cpc.6802.dsa.elk.it-bilgisayar-bilesenleri&gclid=CjwKCAjwltH3BRB6EiwAhj0IUBd49eHRe2IOyA34sMSAB8Ol8Q3Xbn9Cfx-ivNDiOU-dotWKcpTZ6BoC3P0QAvD_BwE
    Ne iyi ne kötü 7 aydır kullanıyorum bir sıkıntı çıkmadı gayet de sessiz üstelik.

    sistemim
    amd 3600

    sapphıre pulse 5700

    msi b450m pro-m2 max


    Thermaltake versa j24 hakkında




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.