Şimdi Ara

TÜRKNET'E ELVEDA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 4 yıllık ilişkimizin sonuna geldik. An itibariyle türknet iptal faksımı çekmiş bulunuyorum. Türktelekom vdsl'e geçtim 100 mbit pakete. 3 ay sonra da inşallah aboneliğimi millenicom'a taşıyacağım.
    Elveda Türknet.
    Elveda Düşük hızlar.
    Elveda bakır kablolar...

    ve Elveda papağan gibi nakarat eden müşteri hizmetleri.

    En önemlisi Güle Güle YAPA...



  • Ben de bugün Superonline Fiber'i apartmanıma getirttim ve haftaya TürkNet'e elveda diyeceğim. "Bakır kablolarda sorun var" bahanesinden illallah ettim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spontaneously

    Ben de bugün Superonline Fiber'i apartmanıma getirttim ve haftaya TürkNet'e elveda diyeceğim. "Bakır kablolarda sorun var" bahanesinden illallah ettim.
    Nasıl getirttin hocam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spontaneously S kullanıcısına yanıt
    Evet nasıl oldu o iş?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mtyg kullanıcısına yanıt
    Şu an bulunduğum ikamete tam 1 yıl önce taşındım ve taşındığım gün en yakın Superonline şubesini arayıp abone olmak istediğimi söyledim. Onlar da 1 saat içinde bir ekip yollayıp belgeler imzalatıp apartman adına başvurumu aldılar. O günün 2-3 gün ardından da 3-4 kişilik bir ekip gelip apartmana hattın nasıl çekilebileceğine baktılar. Ancak bu süreçte bir problem çıktı, Superonline rögarının üzerinde belediye tarafından asfalt döküldüğü için gelen ekip hiçbir şey yapamadan gittiler ve "KAYIP HAT" dediler. Ben de o günden bugüne TürkNet kullanmaya başladım ancak son birkaç aydır canım tak etti.

    Ben de 1 yıl önce aradığım şubeyi tekrar arayıp "KAYIP HAT" problemini nasıl çözebileceğimizi sordum ve onlar da "gün içerisinde keşfe çıkacağız, mahallenizle ilgili problemi ileteceğiz" dediler. Günün sonunda bana tekrar ulaştılar, bu kez de "iş emri verildi, birkaç güne ekipler gelip sorunu çözecekler" dediler.

    Bugün ise ekipler geldi ve uzun bir arayışın sonunda asfaltın altında kalan rögarı buldular. Bundan sonraki süreç de çorap söküğü gibi geldi zaten. Apartmana kabloları çekip kutuyu bağladılar ve gittiler. Şimdi sadece Superonline'ın gelip daireme bağlantı yapması kaldı.

    Dipçe: Benim avantajım ve sürecin kısa sürme sebebi şu oldu; mahallemin hemen başında aktif olarak Superonline kullanılıyordu yani kazı çalışmaları vesaire yapılmıştı çoktan. Sadece apartmanımızın bulunduğu kısımda rögar kayıptı, o yüzden yıllardır altyapı yok deniyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spontaneously -- 8 Haziran 2020; 21:57:15 >




  • Spontaneously S kullanıcısına yanıt
    Dostum Türkçen çok iyi. Güzel anlatmışsın. 🙂
    Peki Superonline altyapı olup olmadığını nasıl anlayacağız?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • the_maske kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Apartmanınızın önündeki kaldırımda ya da çevresinde kare şeklinde beyaz Superonline kutusu var ise mahalleye kadar hat çekilmiş demektir. Benim mahallemdeki problemi yaşamanız çok düşük ihtimal olduğu için direkt olarak bu bağlantıdan altyapınızı da sorgulayabilirsiniz adresi girerek. En son seçenek olarak da lokasyonunuza en yakın Superonline şubesini arayarak altyapı durumunu öğrenebilir, altyapı yoksa bile süreci hızlandırmak için konuşabilirsiniz.
  • Spontaneously S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, benimde sokagin basinda superonline kutusu var kaldirima gomulu sekilde ustunde superonline fiber yaziyor. Ama bu kutu bana 100 metre filan uzaklikta acaba bende istesem boyle bir hat getirme ihtimali olabilir mi?
  • HeiLi kullanıcısına yanıt
    Getirebilirler. Lokasyonunuza en yakın şubeye gidip talebi iletin. Apartmandaki birçok dairenin de abone olacağını söyleyin daha faydalı olur. Apartmanınızın önüne o ufak kutudan getirmeleri gerekiyor. O kutu geldikten sonra apartmanın içine Fiber Optik kutusu takılıyor ve sonrasında geriye kalan tek şey Superonline'ın hizmeti aktif etmesi.
  • @the_maske edevlet'ten abonelik iptali uygulaması gelmeden mileniye geçmenizin zararları olabilir. Hat iptali yapmadıkları, ciddi sıkıntıları olduğunu gazeteler bile yazdı.

    YAPA'da problem varsa VAE'den Türknet'i deneyebilirsin

    Türk Telekom yazlık internet kampanya 100 mbps 3 aylık : 159.30 tl.. taahhüt yapılmadıysa 330tl aylık.(net fiyatı bilmiyorum)

    TurkNet’in aktif YAPA altyapısında yer alan adreslerde 100Mb/s’e kadar download hızından faydalanılabilecektir.
    100 Mbps’ye kadar Sınırsız taahhüt YOK 1.000 dk. 56,99 TL


    yiğidi öldür hakkını yeme.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ergenekun -- 9 Haziran 2020; 0:38:13 >
  • Ergenekun E kullanıcısına yanıt
    Zaten türknet kullanıyorum dostum. Yıldırdı. Verdiği hız 12 idi. Son Telekom çalışmasıyla 5 e indi. Geçmeyip ne yapayım.

    Türknetten yüksek hız alanlar nasıl alıyor hala bilmiyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Spontaneously S kullanıcısına yanıt
    Yalniz sunu yazmayi unutmusum, o kutunun etrafinda da superonline kullanan oldunu dusunmuyorum. Kendi oturdugum mahalleyi girince hic bir sekilde sokak bilgisi gelmiyor superonline sisteminde ama yine de bir subeye gidip konusacagim.
  • HeiLi kullanıcısına yanıt
    Eğer altyapı kullanılmıyor ise sitede de çıkmıyor maalesef. Ben de siteden sorguladığımda apartmanımı bulamıyorum 🤷🏼‍♂️

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Spontaneously S kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim, superonline subesi bana uzak once bir musteri hizmetleri ile goruseyim olmadi subeye de giderim.
  • Merhaba, sizi aramızda göremeyeceğim için üzgünüm. İptal dilekçeniz sisteme yüklendikten sonra arkadaşlarım sözlü onayınızı almak için arayacaktır.
  • Konuyu dagitmak gibi olmasin, yukaridaki superonline fiberi icin guncelleme yapmak istiyorum. Az once aradilar, altyapi var ama sinyal verilmemis dediler. Bende fiber baglanti istiyorum dedim, beni baska bir yere yonlendirecegini soyledi ve telefon ondan sonra kapandi. Tekrar iletisime gecip altyapi icin konusucagim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.