Şimdi Ara

Tesla'nın başı Model 3'teki boya sorunlarıyla dertte

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • COVID-19 salgınının neden olduğu tüm hasardan kurtulmaya çalışan Tesla, can sıkıcı bir sorunla tekrar gündemde. Tesla Model 3'ün kalitesinin sorgulanmasına neden olan sorun ise otomobilin boyası ile ilgili.



    Ayrıca Bkz.iOS 13.5 güncellemesi ile birlikte iPhone 11'lerde yeşil ekran sorunu başladı



    Tesla garantiyi reddetti



    Jean-François Bellerose adlı Kanadalı Tesla müşterisi, sahip olduğu Model 3'ün sadece bir kışı bile atlatamadan boya sorunları gösterdiğini iddia ediyor. Aracın alt kısmındaki boya deformasyonunu gören Bellerose soluğu Tesla'da aldığını ancak şirketin garantiyi reddederek, resmi olmayan bir serviste 4 bin euro karşılığında problemin giderilebileceğini söylediklerini ifade ediyor.





    Görünüşe göre Tesla Model 3 zorlu kış şartları yaşanan ülkelere göre tasarlanmamış. Zira kışı çok sert yaşayan ülkelerde kar ve buzlanmayı önlemek için yollara tuz, kum ve çakıl seriliyor, bu da Tesla otomobillerin boyasına zarar veriyor. Jean-François, aynı sorunları yaşayan diğer Tesla müşterileri ile birlik olup Tesla'nın bu sorunları ücretsiz bir şekilde çözmesi için çaba sarfediyor ancak Tesla'nın şimdilik bu duruma sıcak bakmadığını söyleyebiliriz.



    Kaynak:https://4gnews.pt/tesla-esta-em-apuros-pintura-do-tesla-model-3-nao-aguenta-invernos-rigorosos/



  • Kanada gibi soğuk iklime sahip ülkede elektrikli araba almak da ayrı bir çelişki.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tunacadirci T kullanıcısına yanıt
    Kliması daha çabuk ısıtıyor, bence mantıklı; şarj ağı geniş olduğu sürece problem olmamalı. Benzer durum sıcak ülkeler için de geçerli, bataryaların genel problemi bu. Elektrikli araçlardan dolayı dünyayı 26 dereceye fixleyemeyeceğimize göre...

  • Kim bilir aracı nasıl zorlu şartlarda kullandı. Tabi ki garanti dışı olması lazım. Madem çok boya takıntın var boya koruyucu kaplatsaydın. Amerikada kanadada boya koruyucular 20-40$ arası birşey.

  • Kanada, euro?

  • altını pütür kaplatması lazımdı, tüketici hatası mevcut. kanada da yaşıyorsun önlemini alman lazım.. o zaman kuşlar kaka yapıp verniği yaktığı için bizde soluğu serviste alalım, var mı öyle bir dünya

  • yorumculuklar Y kullanıcısına yanıt
    Haklısınız fakat demem o ki; bataryaları soğuktan koruyacak şekilde yapabilirler. Mevcut batarya korumaların hafif alaşımlı çelik olduğu aşikar. O sebepten dolayı bütün soğuğu ve sıcağı direkt batarya hissediyor. Ben onu kastediyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kalitesiz. Bizzat görme şansına sahip olmuş birisi olarak söylüyorum.

  • Ya bırak Allahını seversen...uzanamadığın ciğere mundar diyorsun. Ben de Almanya' da test ettim aracı.canavar gibi. hatalar olabilir bu normal... Ama kalitesiz diyemezsin.

  • tunacadirci T kullanıcısına yanıt
    Havanın çok soğuk olduğu durumlarda batarya için ayrı bir ısıtıcı var diye biliyorum. 8-9 derece civarında tutuyordu bataryayı sürekli olarak yanlış hatırlamıyorsam. Havanın sıcak olduğu durum hakkında bilgim yok maalesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim bilir aracı nasıl nerede kullandı zorladı arabayı. Haklı tesla bence
  • O konuda bilgim yoktu. Bilgilendirme için teşekkür ederim hemen araştırma yapıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.