Şimdi Ara

Hayvanların insanlardan daha fazla önemsenmesi saçma değil mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yani dünyada bizden başka böyle kendi türüne gülüp geçecek başka türleri savunacak bir canlı türü yoktur. Mesela bir kaplan öldürülüyor, sosyal medya ağlıyor, ama kaplan insanı öldürünce normal bir şeymiş gibi karşılanıyor, zaten vahşi onlar deniyor.

    Bir sokak köpeği veya kurt bir insan saldırınca haber olmuyor ama aynı o saldıran köpeğe,kurda zarar verince insanlar ağlamaktan yıkılıyor. Aynen kardeşim hepsi masum, hiçbiri vahşi değil hiçbiri seni yemeye çalışmıyor.

    Pitbull insanı öldürüyor, yine de savunuluyor neymiş yanlış eğitilmiş ahahah. Genlerinde de vahşiliğin, avcılığın olmadığını da savunuyordur böyleleri.

    Böyle kendi türüne ne hali varsa görsün diyen ama hayvanlara aşırı duyarlı olanlar dünyadaki en zeki canlı türünden olsalar da yeteri kadar zeka belirtisi gösteremeyenler bence.

    Ormanda bir ayı insanı öldürmeye çalışsa bile insan o ayıyı öldürünce o insana her türlü hakaretler yapılıyor, ayıya masum demişlerdi bir de bunun gibilerini çok fazla gördüm. Böyler ilerizekalı insanlarsan çok fazla var bir de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 7 Haziran 2020; 13:25:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Doğru insan daha değerlidir. Ama yok yere kaplanın kafesine atlayıp da onu öldürülmek zorunda bırakmak da günah. Bunun cezası bile olmalı.
    Ama mesela atıyorum yolda pitbullun teki geldi sana saldırdı, bırakmıyor. Kalıcı hasar bırakacak belli. Bu durumda insanı kurtarmak hayvanı öldürmek gereklidir. Abd de bir polis vardı kendisine saldırmaya koşan pitbullu anında çekiyor vuruyor. Ve adam haklı, dava düşüyor. Kamerayla sabit.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 7 Haziran 2020; 13:20:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    Dava açmışlar bir de. Pitbull o polisi öldürse daha mutlu demek ki bazıları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 5 Mayıs 2021; 8:15:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanların hepsi ben dahil pisliktir, kötüdür. Yaşamamıza hiç gerek yoktur. İğrenç bir canlıyız. Hayvanlar ise bizle kıyaslandığında daha iyi ve yumuşak. Ama şöyle bir kötülükleri de var: Kedi kendini Tanrı sanır, yemeğini verirsin seni sevmez kölen sanar seni. Köpek sevgi gösterir ama yeri gelir kadın bacaklarına dayarlar. Bir köpek sahibi düşünün. Adı eda olsun. Siz bu edayla sevgilisiniz. Köpek gidiyor sevgilinizin bacağına dayıyor. Yani sandığımız kadar masum değiller. Evet insanlardan daha iyiler ama hayvanlar da pek masum sayılmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önemliler çünkü hayvanlar masumdur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.