Şimdi Ara

0 araba hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar işim gereği günlük ortalama 70-80 km yol yapmam gerekiyor ve toplu taşıma ters olduğu için kendi arabamla gitmek istiyorum. Hazır kredi imkanı varken, almışken 0 alayım ekstra uğraş olmasın istiyorum. Sizce uygun yollu alınabilecek en makul araba hangisidir şu şartlarda en ucuz egea var gözüküyo fiyat olarak ama emin olamadım.



  • Modelli de olsa BMW bak kardeş. En azından arabaya biniyorum dersin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ikinci bir araç olarak sıfır km clio 4 aldım 0.9 tce. Aynı paraya ikinci elde tabii ki daha iyileri mevcut fakat benim ikinci ele güvenim kalmadı. Hele hele ki tarcanlar videolarından sonra belki takıntıya dönüşmüş olabilir ama bence imkanınız varsa sıfır km alın.


    Ben en ucuz sıfır km diye aldım clio yu 100.000 tl’ ye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clio 0.9 bolca var piyasada sıfır km alın geçin. Kafanız rahat binin. Bende de dizel punto var iki ay daha fiyatlar sabit kalırsa sıfır clioya geçeceğim
  • Valla inanın ilk arabamı Allah'a emanet aldım siteden şükür yarı yolda bırakmadı, ama sitelerdeki neredeyse hiçbir ilan güven vermiyo bende en azından kafam rahat eder düşüncesindeyim 0.9 olması sorun teşkil eder mi uzun vadede? Fazla bilgim yok arabalar hakkında
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Osvajac

    Valla inanın ilk arabamı Allah'a emanet aldım siteden şükür yarı yolda bırakmadı, ama sitelerdeki neredeyse hiçbir ilan güven vermiyo bende en azından kafam rahat eder düşüncesindeyim 0.9 olması sorun teşkil eder mi uzun vadede? Fazla bilgim yok arabalar hakkında
    Sıfır alırsanız 3-5 yıl civari rahat binersiniz ve bu dilimde sorunsuz kullanılır sonrasında da bir sorun çıkaracağını sanmıyorum hocam sıradan bir turbo beslemeli motor arızasından başka bir riski yok kanaatindeyim. Kendim de makina mühendisiyim bu 0.9’u tasarlayan mühendislerin işini talihe bırakacakları ihtimali kesinlikle yok

    1.3 cdti astra j kullanmıştım onunla aynı serilikte ve hızlanmalarda.

    90 bg ve 150 nm torku var şu an 265 km de ortalama hız 28 di yanlış hatırlamıyorsam ve ort yakıt 7.8/100 km de. Tabi aktif olarak kullandığım dizel golf 7’yi kullandığım gibi kullanıyorum yani tüketime dikkat etmeden.


    Fakat sizin işinizi görür bence zaten anayolda kullanırsınız ve lpg’siz de sizi üzmez yakıt olarak.

    Benim 2015’te 55 bin lira param vardı. O zamanlar dizel poloları sıfır km olarak veriyorlardı bu paraya ama ben ikinci el astra j almıştım. Sonra çok pişman olmuştum sıfır almadığıma şimdi Allah’a şükür aynı imkan oldu bu sefer sıfır aldım.

    Size de tavsiyem sıfır km alın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkürler bana da zaten min 5 yıl sıkıntı çıkartmayacak bi araba lazımdı.
  • Sıfır clio 0.9 da. Bir de sport tourer var. Fiyat farkı çok yok. Hangisini tavsiye edersiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Egea 1.3 multijet. Clio 0.9 ortalama kullanım için makul yakıt tüketimine sahip ancak günlük 70-80 km için çok yakar dizele göre.
  • Öneriniz nedir? Mümkün mertebe ucuza kapamaya çalışıp ileride arabadan yana başım ağrımasın istiyorum açıkçası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.bende 40000 e krediyle tamamlayıp sıfır almak istiyorum.hergun düzenli işe gidiyorum ortalama aylık 500 km.ekonomik yakması önemli.fiat egeami yoksa cliomu almalıyım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osvajac kullanıcısına yanıt
    Egea onerdim iste en dusuk fiyata. 1.3 Multijet kalkislarda biraz hantaldir ama biraz sakin kullanınca hem ucuza araba almis hem de az yakitla isinizi halletmis olursunuz. Renault grubunda eco-g motorlar var lpg tercihinde de fakat ben o kadar yola ikisi arasinda egea tercih ederdim.

    En dip fiyat istediginiz icin bunlari önerdim, butce biraz daha artarsa lpg corolla seçenegi eklenir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bolca araştırmanızı öncelikle tavsiye ederim. Bende mayıs gibi sıfır clio 0.9 tce aldım şuan kullanıyorum memnunum. Egea &clio ikisi içinde youtube da bolca video mevcut.
  • Egea 1.3 mjet alın gitsin derim. Eski arabaya bulaşmayın 0.9 tce falanda zayıf kaçar uzun yola ufak olduğu içinde araç bunaltır. Daha da ucuz olsun derseniz 1.4 fire var ama lpg si falan filan uğraştırır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kartipi K kullanıcısına yanıt
    Lpgsiz ekonomik olmaz degil mi 1.4 fire?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osvajac -- 8 Haziran 2020; 10:31:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

    Modelli de olsa BMW bak kardeş. En azından arabaya biniyorum dersin.
    Hocam yanlış anlama da, "Bir BMW ye ilk sahibi biner.İkinci sahibine BMW biner " Hiç yaşadın veya duydun mu ?
    Eski premium alacaksan adres belli Mercedes(Avrupa ve Amerika da Lexus).

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osvajac kullanıcısına yanıt
    Fire kullanma fırsatım olmadı ama yıllık fazladan 900 tl vergisi olacak dizel gibi de gitmeyecek, dizelden 1 litre fazla yaksa ki daha fazla yakar pek anlamı kalmıyor. Ama aradaki farkı satarken zaten ona göre satacaksınız. 1.3 multijette en sorunsuz dizellerden biri. Ama kredi ile alacaksınız kararı kendiniz vermeniz en doğrusudur içinize ne sinecekse onu alın, kimseyi dinlemeyin ne yazık ki ağzı olan konuşuyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Toyota Yaris 1.0 al kardeşim.Sen bu arabaya uzun süre bineceksin.Toyota sorunsuzluğuyla nam salmış bir firma.Km yapacaksın turbo imiş,dizelin bin türlü sorunuymuş uğraşmazsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartipi K kullanıcısına yanıt
    Kullandığım palio 2004 1.3 Multijet zaten aslinda bildiğim bi motor ama araç eskidi artik belli ediyo kendini. Teşekkürler önerileriniz için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.