Şimdi Ara

Ödüllü fare ve sunum aracı projesi rekor sürede fonlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Günümüzde sunum araçları da öne çıkan bir sınıf haline geldi. Sunumda kolaylık sağlaması için ya özel araçlar tercih ediliyor ya da standart bilgisayar farelerine fonksiyonlar ekleniyor. CheerPod ise bu konsepti daha da ileriye taşıyor.



    CheerPod özellikleri ve fiyatı



    2020 RedDot tasarım ödülü sahibi olan CheerPod hem bir fare, hem touchpad hem de sunum kontrol aracı olarak işlev görüyor. Kickstarter üzerinde sadece 10 dakikada ihtiyacı olan bağışa ulaştı.



    Ayrıca Bkz.Yapay zekaya karşı mücadele ettiğiniz Hello Human çok kısa süreliğine ücretsiz



    CheerPod alüminyum alaşımdan oldukça şık ve sade bir gövdeye sahip. Tüm fonksiyonlar üst kısımdaki yüzeyde gerçekleşiyor. Alt kısımda hassas bir fare sensörü ve denge bantları yer alıyor.



    Bluetooth 5.0 üzerinden bağlanan cihaz bir fare gibi kullanılabiliyor. Sağ, orta ve sol tuşların olduğu cihaz akıcı bir deneyim sunuyor. TouchPad fonksiyonunda ise kullanıcı yüzey üzerinde farklı sürükleme hareketlerine kısayollar atayabiliyor. Sunum modunda ise cihazı elinizde tutarak kullanabiliyorsunuz. Geçişler atanmış bir tuş ile yapılıyor.



    Mobil ve masa üstü cihazlarla uyumlu olan CheerPod; 450mAh kapasiteli bir bataryaya sahip. 1 saatte şarj olabilen batarya 20 güne kadar kullanım süresi sunuyor. Üzerinde bir de lazer işaretçi var. En az 45$ bağış isteyen CheerPod modeli Eylül ayında dağıtıma başlayacak.



     



     





    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    CheerPod
    CheerPod
    CheerPod
    CheerPod
    CheerPod
    CheerPod
    CheerPod
    CheerPod



     



     



     










  • Güzel aletmiş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iPod Shufle 3. nesile benzemiş tasarımı :)

  • valla alınır her cihazda çalışıyor acaba pubg mobile de çalışır mı :D
    şaka bir yana kaliteli bir touch yüzey ve 2 tane minicik lazer ile basit bir alet 1hafta şarjı gitse yeter gerekirse günlük şarja takılır valla olmuş

  • gördüğüm en gereksiz cihazlardan birisi, hiçbir problemi çözmüyor. üstelik sunum modu dışındaki özellikleri de baya kullanışsız duruyor. Eminim iPad'in dokunmatik ekranı, mac'in dev touchpad'i veya herhangi bir bilgisayarın yanında bulunan dandik fare bundan kat be kat iyi performans verecektir. Sunumunuzu da kablosuz farenin tuşları ile yapıverin efenim.

  • Yeni bir şey yok. Yıllardır Microsoft Wedge Touch Mouse kullanıyorum. Trackpad ve mouse'un birleşik hali mantığıyla çalışıyor. Üstelik ebay üzerinden 10 dolara almıştım. Ödüllü proje diye sunulan bu şey de onun laser pointer eklenmiş hali.

    Ödüllü fare ve sunum aracı projesi rekor sürede fonlandı


    Ödüllü fare ve sunum aracı projesi rekor sürede fonlandı





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaz1903 -- 6 Haziran 2020; 16:35:37 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.