Şimdi Ara

Bu ülkede 2. el ürün satan herkes şark kurnazı olmuş..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Girin forumdaki ilanlara, sahibinden’e, letgo’ya bombok 5 para etmeyecek ürünlere binlerce lira çeken sözde akıllı keriz avcılarıyla dolu.
    2.el ürün çok kez aldım ama bu son 1-2 yıldır ne aldıysam bakıyorum hep sıfır almışım, neden? Çünkü etraf bu keriz silkelemeye çalışanlarla dolu.
    2. nesil i5 işlemcili laptopa 2500₺ fiyat yazmış adam forumda, 9 yıllık ürün..
    Yine forumda başkası asus X550 gibi gördüğüm en dandik işçiliği olan berbat bir laptopa 4000 kusur lira yazmış. Kaç yıllık ürün, gtx950m ve 4. Nesil işlemciyi tek fanla soğutmaya çalışan, rezil plastik kasaya, alabildiğine adi panele sahip bu şeye ne diye o parayı vereyim?
    iPad bakayım diyorum iPad mini 4’e en az 1500-1800 liralar isteyenler dolmuş, aklı sıra şu anki son model iPad mini 5 ya, işte bilmeyenlere arasında pek fark yok diyip iteleme derdinde. iPad 7’ye bakıyorsun en az 2300 lira yazmışlar, ulan bunun sıfırı zaten 2250 lira diyorum adama hemen tersliyor.
    iMac aldım geçen aylarda 2019 5K temel modeli sıfır 10500 liraya, ben bunu alırken forumdan pm atıp 2015 modeli 13000 liradan vereyim diyenler doluydu.
    Ya bu kadar da aptal yerine koymaya çalışmayın insanları, en azından şu forumda yapmayın. 7 yıldır italya’daydim, malum hastalıktan ve eş durumundan geldim şimdi, diyeceğim o ki bizim insanımız zor eğitilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 6 Haziran 2020; 14:24:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Türklerle iş yapılmaz
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Hattori-



    Dekart hocam şimdi fırsatçılar yoktur diyebilir miyiz ? Azıcık düşünebilseler bu yola koyulmazlardı sonuçta



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 6 Haziran 2020; 1:16:34 >
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    bu ülkede fırsatçılık bitmez hocam bomba patlayınca yaralıları 1000 liradan hastahaneye taşımak isteyen taksiciler oldu bu memlekette, dünyanın başka ülkelerine gidip oradaki türklerle iş yapmayaçalışanlar çok kandırıldıklarını dolandırıldıklarını anlatıyo mesela,

    mart'ın 5'de dumbell alacaktım o zamanlar 40 lira - 80 lira olan 55 kg dumbell seti adam şimdi virüs var diye 400-700 arasına satıyor gelde sövme şimdi

    türk'ün türk'den başka düşmanı yoktur
  • 10kya 1050li laptop satan gördü bu gözler.Bilgisayarda insanların en az yüzde 90ı kurnazlık yapıyor.Sıfırlarına bakıyorum ikinci elden daha ucuz ve daha performanslı.Araba piyasası gibi oldu resmen 3-5 uyanık piyasanın üstüne koyayım da belki kerizin birisi alır diye ilana koyuyor bunları görenler de fiyatları normalde yazacaklarından çok daha yüksek yazıyorlar sonra bakıyorum alıcı alamıyor satıcı satamıyor herkes zararlı çıkıyor bu işten.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.