Şimdi Ara

Türk Telekom gpon fiber kullanan yardım edebilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • müşteri hizmetleri ile görüşdüm. Aklımda soru işaretleri oluştu, 4 senedir Türknet kullanıyorum, Türk telekom gpon fiber internet tarifesini kullananlara sorum

    örneğin sabit ev telefon hattınız var Türk telekom gpon fiber internet bağlattınız 120 tl ye ev telefona kullanılmasa bile ücret çıkarıyorlar mı?
    ücret internet paketi içerisindemi yoksa başka fiyatmı istiyorlar?

    bana diyor Türknet'ten sabit hattını Türk Telekom'a intikal ettir Fiber bağlayalım diyorum telefona ek ücret istiyormusunuz başka departman telefonla ilgileniyor diyor kafam karıştı? şuan zamlanmadıysa hiç kullanılmayan sabit ev telefon hattının 25 tl aylık ücreti var. geçirmesinler.



  • Gpon'da evinize kadar fiber hat sağlanacağı için hakiki yalın internet. Yani telefonla işiniz olmayacak. Sabit no için taahhüt vermediyseniz rahatlıkla iptal edebilirsiniz. Kullanmak istersenizde numaranızı sanal no olarak tanımlanıp yine fiber hat üzerinden evdeki ont cihazıyla sabit telefonunuzu kullanmaya devam edersiniz. Ama adsl&vdsl gibi xdsl teknolojili bakır telefon hattı kullanan hatlardaki gibi sabit hat zorunlu değil. İsterseniz ücretini ödeyip kullanırsınız. Gpon imkanı var ise düşünmeden geçin derim. Çok uğraşıp ulaşamayan hatta vdsl bile bulamayan çok insan var benim gibi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMarlin -- 8 Haziran 2020; 21:37:56 >
  • @BlackMarlin

    sorun müşteri hizmetleri internet satış sorumlusu telefonla ilgilenmiyor telefon satış sorumlusu internetle ilgilenmiyor. (müşterilerle ilgili not alınmıyor)

    Türk Telekom'a gidip bilgi aldım. hallettim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.