Şimdi Ara

ALTERNATİF ADSL İNTERNET SAĞLAYICILAR ARANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar TurkNet'in son zamlarından sonra ki önceki zamında da fazla gelmişti fiyatlar ama yine dayandık TurkNet'e destek olalım dedim ama bu zamdan sonra aşırı saçma duruma geldi fiyatları.
    ADSL'de 16Mbit altı verdikleri aboneliğimizi farklı bir sağlayıcıya geçirmek zorunda bıraktılar artık.

    Tavsiyeleriniz var mı ADSL olarak kotasız sorunsuz 50TL civarı internet alabileceğim firmalar?
    1 tane buldum NetGalaksi diye bunu kullanan bilen var mı zaten hepsi zaten Telekom altyapısı malum ama farklı alternatifleriniz var mı ?

    Forumda da bu konuda bilgili biri başlık açarsa TurkNet'in ADSL hizmet verdikleri arkadaşlara farklı sağlayıcıları tavsiye edelim piyasada rekabet olsun.
    TurkNet'i böyle büyüttük yıllarca ama oda bozdu kendini artık her anlamda maalesef sadece fiyatlandırma değil saymakla bitmez saçmalıkları malum bilen bilir telefon ile hizmet vermemelerini kabul ettik zaten ama
    online işlemlerden bile doğru düzgün hizmet alamıyorsunuz bir sorun olduğunda yoldan geçen cevaplatıyorlar gibi tamamen internetin i sinden anlamayan tipler onuda geçtim yazan müşteri ismini bile okumaktan aciz insanlarla doldurulmuş bir firmaya çevirdiler o yüzden rekabet her zaman iyidir TurkNet'e rakip ufak firmalara da destek vermeliyiz kullanıcılar olarak ADSL'de artık TurkNet devri kapanmıştır kendi istekleri ile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 312 . -- 8 Haziran 2020; 0:26:11 >







  • Fiyat güzel geçmeye değer bir firma bence.Çünkü Türknet 85.99tl oluyor ve senin için pahalı kalıyor.Zaten Türktelekoma kesinlikle hiçbirşey çözmüyorlar zaten en ucuz hangisiyse ona geç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.