Şimdi Ara

GIBIRNET [ANA KONU] - 220 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA- Sınırsız/Taahhütsüz/AKN'siz İnternet (323. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.826
Cevap
144
Favori
630.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GIBIRNET kullanıcısına yanıt

    wifi kanal ayari demisiniz ? o nedir tam anlamadim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ltrg kullanıcısına yanıt

    Merhabalar:


    Değerli müşterimiz ;


    Wifi kanal ayarı Radyo istasyonları gibi, Wi-Fi farklı frekanslarda ve iki ayrı frekans bandında tamamen çalışmaktadır. AM ve FM radyo gibi düşünmek gerekir. AM radyo dalgaları daha düşük kalitedir ancak daha fazla seyahat eder, aynı şekilde 2.4GHz Wi-Fi daha yavaştır ancak duvarlara nüfuz edebilir.


    Kanal ayarını modeminizin arayüzünde üreticisine bağlı olarak değiştiği için modem arayüzünden kablosuz seçeneklerine giriş sağladığınızda 1 ile 13 arasında temiz kanalı tek tek tespit ettikten sonra temiz kanalı bulmanız durumunda sorununuz giderilecektir. Modeminiz ile ilgili teknik destek için modem üretici firmanız ile iletişime geçmeniz sağlıklı olacaktır.


    İyi günler dileriz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIBIRNET -- 17 Aralık 2021; 9:54:50 >
  • dsmart ile yaşadığım sorun bugün itabaren giderilmiş olup kullanmadığım halde 90.80 fatura isteme işgüzarliginda bulunan dsmart bu hata danda dönmüş oldu.bu savaşı cephede kazanan gibirnet olmuştur.benim uğradığım haksızlığı mağduriyeti gidermek için gibir ailesi bütün imkanları sağlamış bana tek tek açıklama belge sunarak bu haksızlık yolunda bana hak olup destek olmuşlardır.basta gibirnet ailesi çalışanlarına ayrıca operasyon bölümünde Çağatay bey emekleri için çok teşekkür ediyorum.nacizane soyle bilgi vermek istiyorum birçok arkadaş hız sorunu yaşama düşüncesi içinde olabilir.ornegin benim telefon meizu pro 6s de hız 20 zor görürken Samsung telefonunda yaptığım teste 35-37 tavan yapıp 33-35 arasında hız alıyorum.gibirnet vdls 35 kullanıyorum.hiz test sorunu yaşadığını düşünen arkadaşlar tek bir yerden değil birçok yerden test ederse farkı görecektir.nperf sitesi gibirnet iyi test için comnet 10 gb seçim iyi sonuç alacaklardır. GIBIRNET [ANA KONU] - 220 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA- Sınırsız/Taahhütsüz/AKN'siz İnternet GIBIRNET [ANA KONU] - 220 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA- Sınırsız/Taahhütsüz/AKN'siz İnternet



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaiecris -- 17 Aralık 2021; 14:19:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar son 3 gundur netimde kopma yaşıyorum.Kendi kendine geri gelmiyor modemi kapatip 5.10 dk bekleyince geri aciyorum geliyor ama bu modem kapatma acma her zaman ise yaramiyor dsl isigi ve diger isiklar sabit sadece net isigi yani internet gdiyor kablolarimi her daim kontrol ettim suan bi sorun yok Rica etsem bu soruna bakarmisiniz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ltrg kullanıcısına yanıt

    Merhabalar:


    Değerli müşterimiz konuyla alakalı önceki destek talebinizi ilettiğinizi görüntülemekteyim. Ekiplerimiz tarafından gerekli incelenme sağlanması durumunda sizlere dönüş sağlıyor olacaktır.


    İyi günler dileriz.

  • Merhaba. İptv kullananların çıkış ipleri bloklandı sanırım. Diğer bazı isslerde böyle bir sorun bulunmuyor. Devam etmesi durumunda aboneliğimi iptal edeceğim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GIBIRNET kullanıcısına yanıt

    Bekliyorum birde ayrica ben 35 mgbit kullaniyorum ama düşük aliyorum bu sralar online islemlerden baktigimda benim hizimin düşürüldüğü goruyorum szin tarafdan tam 35 megabit verilmiyor Gecen sene hic skntim yokdu ama bu sene gercekden cok sorunlar yasar oldum Gibirnet te


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GIBIRNET kullanıp pc'si olan bir arkadaş bana PM'den ulaşabilir mi?

    Tracert sonuçlarını merak ediyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GIBIRNET kullanıcısına yanıt

    İlgi ve alakaniza teşekkür ederim hattimdaki sorun yerlesik operator kaynakli oldugunu anladim.Sizinde verdiginiz degerli bilgiler icin cok teşekkür ederim.Ben sizden aldigim hizmetten ziyadesiyle memnunum.Sabirla tum sorularima anlayisla cevap verdiniz.İyi çalışmalar dilerim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatırlayanlar hatırlayacaktır, Gıbırnet zamanında Cloudflare 1.1.1.1'i default olarak kullanırken ki tepki süresinden eser yok çünkü TTnet dns kullanıyorlar ve öncelik bizde değil. Kaldı ki geçen seneden beri dns manuel girsek bile nasıl ayarladılarsa bloke ediliyor TTnet dns harici kullanmak imkansıza yakın Gıbırnet'te, en kötü rastgele timeout atıyor requestlere. TTnet dns o kadar kötü ki google'da bişi aratacağım ya da bir web sayfası açacağım çark dönüyor sayfa yüklemeye geçemiyor bile query o kadar uzun sürüyor..


    Oyun pingleri için websitesinde Türkiye haritası vardı lokasyon/oyun/servis seçip pingleri görebiliyorduk, o duruyorsa hala verilen değerler baya doğruydu harita üzerinden. Benim AWS üzerinden oynadığım oyunda ping geçen seneye göre 15-20ms arttı, aracı firmayı değiştirdiler daha kötü olan üzerinden aktarım yapılıyor diye biliyorum, bir nedeni bu. Aynı anda bir kaç farklı sağlayıcıyla iş yapıyorlardı eskiden onun için oyundan oyuna ve sunucu ülkesine göre performans değişiyordu şimdi kaç tanesiyle hala devam ediyorlar ya da sadece bir tanesi mi kaldı bilmiyorum. Herhangi bir tracert paylaşmayacağım eskiden çok paylaşıldı referans olarak geçmiş sayfalardan bakılabilir ama genel olarak performansta bir kayıp var önceki yıllara göre.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toygar87 -- 29 Aralık 2021; 0:19:13 >
  • Toygar87 T kullanıcısına yanıt

    Merhabalar:


    Değerli müşterimiz hiç bir şekilde DNS servislerine Poison benzeri işlem uygulamamaktayız. Güvenli internet profili kullanmadığı sürece üstüne 1.1.1.1 olan gecikme süremiz 0.7ms"dir bilginize sunarız. Ve ayrıca ping durumu bölgeden bölgeye değişkenlik gösterdiği için ping haritamız üzerinden MS değerlerini göz atabilirsiniz.


    GIBIRNet Kapsama Alanı - Ping Haritası - GIBIRNet | İnternet


    İyi günler dileriz.

  • GIBIRNET [ANA KONU] - 220 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA- Sınırsız/Taahhütsüz/AKN'siz İnternet

    Merhaba,


    CSGO sunucularına trace bile atamıyorum, değerlerim 130ms üstünde. Lütfen geçiştirici cevaplar yerine çözüm sağlar mısınız? İlgili arkadaşınız ana santral üzerinden test yapıp dalga geçer gibi sorun yok diyor..


    @GIBIRNET




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiyaAjans -- 30 Aralık 2021; 22:23:22 >
  • ICMP Protokolu üzerinden hiçbir sunucuya tracert atılmıyor Windows da Protokol olarak ICMP kullanarak tracert attığı için tüm hoplar loss olarak gözüküyor acaba bu sorun ne zaman düzelecek 3 gündür aynı sorun devam ediyor.


    @GIBIRNET

  • FiyaAjans kullanıcısına yanıt

    Merhabalar:


    Değerli müşterimiz önceki arkadaşımız tarafından sizlere geçiştirme maabında yanıt verilmemiştir. Konuyla alakalı sistemsel incelemelerimizi sağladığımızda ana sunucumuz üzerinden direkt olarak çıkış sağladığınız için ilgili oyun hizmetleriniz ile ilgili kontrol sağladığımızda bizim tarafımızdan kaynaklanan sorun olmadığı tespit edilmiştir. Tracert sorgulama durumları. Pop noktası üzerinde yerleşik operatör tarafından çalışma olması durumundan dolayı görünmeyebilir. Bu durum bizim ile alakası olmayan durumdur. Bilginize sunarız.


    İyi günler dileriz.

  • C4L0X kullanıcısına yanıt

    Merhabalar:


    Değerli müşterimiz arzu ederseniz ki tracertroute sağladığınızda 1 sorguda modeminiz ikinci sorguda ise ana sunucumuz olduğunu teyit edebilirsiniz ve bununla alakalı ana sunucumuzdan sonraki pop noktası sonuçları ilgili serverde yerleşik operatör tarafından bakım çalışması olması durumunda geçiçi olarak görünmeyebilir bu durum bizimle alakalı olmayan durumdur bilginize sunarız.


    İyi günler dileriz.

  • ben memnun değilim 2 - 3 kere aradım konuştuk farklı servis sağlayıcılar 80 90 mb verirken gıbırnet ile 35-50 arası alıyorum. defalarca aradım ama sonuç yok.

  • GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt

    Merhabalar,


    Kayıtlarınızı kontrol ettiğimizde 11 Kasım tarihli abonelik başlayan devreniz 55 mbps de kapasite buluşuyor olmasından dolayı kurulumdan sonra tarafımıza destek kaydında bulunmuş olduğunuzu görüntüledik,talebinize ithafen kurulumu yapan TT ekibinden ''PORT AKTİVASYON TEST SONUÇLARI'' talep edilmiştir.



    Tarafımıza gelen açılış test sonucunda devreniz ankastrede 78 mbps ile açılmış olup sorumlu olduğunuz iç tesisat alanında kontrolleri yapmanız için sizlere çağrı merkezi tarafıyla bilgilendirmesi sağlanmıştır.


    Tarafımıza ulaşan her türlü talep çağrı merkezimizde destek kaydı olarak işleme alınır ve kesin bir bilgi edinmeden veya doğrulu kesin olmayan hiç bir durum için bilgi paylaşımında bulunmayız.


    Dilerseniz ekran görüntülerini sizinle paylaşımda bulunabiliriz.

  • GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt

    8836105861  Numaralı devrenin açılış test sonucunuz

    GIBIRNET [ANA KONU] - 220 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA- Sınırsız/Taahhütsüz/AKN'siz İnternet
  • Cesvaraponuribere kullanıcısına yanıt

    benzer durum bende de var. ben de alternatif isp bakmaya başladım.

  • 
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.