Şimdi Ara

GIBIRNET [ANA KONU] - 220 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA- Sınırsız/Taahhütsüz/AKN'siz İnternet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.826
Cevap
144
Favori
630.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • GIBIRNET [ANA KONU] - 220 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA- Sınırsız/Taahhütsüz/AKN'siz İnternet






    FİBER/ VDSL İNTERNET PAKETLERİ


    G-NET MEGA - 220 ₺

    35 Mbps'e kadar indirme - 6 Mbps'e kadar yükleme

    G-NET FİBER - 240 ₺

    100 Mbps'e kadar indirme - 8 Mbps'e kadar yükleme

    G-NET ULTRA - 350 ₺

    200 Mbps'e kadar indirme - 30 Mbps'e kadar yükleme





    (17.07.2023 tarihi ile güncel fiyatlardır, güncellemeler için resmi web sitesini takip ediniz.)



    İletişim:

    +90 332 606 0 332
    +90 850 550 0332 (Sesli Destek Hattı)
    +90 549 427 2010 (WhatsApp Hattı) bilgi@gibir.net.tr
    Şeker Mah. Kerbela Sokak No: 2/803 Selçuklu/KONYA
    https://gibir.net.tr/


    SIKÇA SORULAN SORULAR


    1- Geçişte veya yeni kurulumda herhangi bir ücret ödememiz gerekiyor mu ?
    Hayır, kurulum ve geçiş işlemleri tamamen ücretsizdir. VDSL ve ADSL altyapılarda kendinize ait modem ve iç tesisatınız olması gerekmektedir.

    2- Hattımı istediğim zaman iptal edebiliyor muyum ?
    Evet, paketlerimiz taahhütsüz olduğundan dolayı istediğiniz zaman kapattırabilirsiniz.

    3- Sabit IP ücreti ne kadar ?
    Sabit (Static) IP adresi ücreti 30 ₺ dir.

    4- Modem kira bedeli mevcut mu ?
    Alt yapınızda fiber bağlantı türü olması durumunda yerleşik operatör anlaşmamız gereği aylık 10 TL Faturanıza Kdv dahil şekilde modem kira bedeli yansıtmak durumundayız ve bu cihazların mülkiyet hakkı yerleşik operatöre ait olup Satışı mevcut değildir aboneliğiniz boyunca kullanabilirsiniz abonelik iptali durumunda tarafımıza kargolamanız gerekmektedir. Fiber kurulum işlemlerin tamamı yerleşik operatör ait olup sizin herhangi bir işlem gerçekleştirmenize gerek yoktur.

    5- Upload hızlarınız ne kadar ?
    16 Mbps için 1 Mbps'e kada.
    35 Mbps için 6 Mbps'e kadardır.
    100 Mbps için 8 Mbps'e kadardır.
    200 Mbps için 30 Mbps'e kadardır.
    500 Mbps için 40 Mbps'e kadardır.
    1000 Mbps için 50 Mbps'e kadardır.

    6- Devir ve nakil ücretsiz midir?
    Devir işlemleri ücretsizdir. Nakil ücretimiz 60 TL dir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skayn -- 18 Temmuz 2023; 10:52:7 >



  • Burada yaşın kadar çocuğu olan kişilere karşı şu çirkin üsluptan eser bulunduran tüm mesajları şikayet ettim.


    Malum kişiler ağzıyla facebook'ta gayette güzel sohbetler kurabilirsin, burası Donanımhaber Forumu. Babanızın şirketi gibi savunma ve taraftarlık, fanboyluk ve ölümüne sempatizanlıktan vazgeçin artık. İnsanlara "yok 150tl ödeyin yok 24aylık taahüt alın ancak o zaman maduriyet vardır" sözü hayatımda duyduğun en yersiz tüme varım cümleleri. Bir bedel ödeniyorsa belirli şartlar altında hizmet alınmaya dair sözleşme sonrasında ödeniyor, ödenen bedelin miktarı, taahhüt süresi, indirim tutarı vs. gibi nedenler hizmetin aksamasına ve sözleşmeye göre hizmetin verilmemesine bir gerekçe olamaz. Ben 9xTL bedel ödüyorsam bana sözleşmede anlaşıldığı gibi olan hizmetin sağlanılması gerekir.


    *2haftadır ciddi kopmalar paket lost ve yüksek ping sorunu yaşıyorum.

    *MH arıyorum 20-30 dakika bekleme süresi veriliyor.

    *Whatsapp yazışmalarına çok geç dönülüyor ve "kankam"la yazışıyorum havasına bir yaklaşım var.

    *Bankamın uygulamasından faturamı ödedim sistemlerine düşmemiş bundan dolayı bana hizmetiniz kesilmiştir ödenmemiş fatura borcundan dolayı diye mesaj geldi ve yağmurun altında MH'yi arayıp durumun düzeltilmesini sağlamak zorunda kaldım ve online eğitime katılmam gerekiyordu ve bu muhasebe departmaları ile aralarında olan a-sekronik hareketten dolayı maduriyet yaşadım.

    *2gündür ciddi kesintiler var bugün tam 5-6 saattir kullanım sağlayamıyorum interneti, kopuyor ve saatlerce gelmiyor. Hiç bir açıklama vs. gelmiyor. 30 kişi sırada MH bekliyorum.


    Ben sorunlarımı elbette yazacağım ve bunlar kesinlikle çözüm bulunmak zorunda. Firmayı satın almadım 9x lirayla ama firmanın sağlamış olduğu bir hizmeti satın aldım ve bununda sağlıklı şekilde sağlanılması gerekiyor.


    Elbette fiyat avantajı gibi bazı noktalarda ciddi avantajları var zaten bu yüzden tercih ettik, ben ve önerim sonrası bu İss'den hizmet alan 2-3 dostum, fakat Şu konuda olan temsilci yada yetkili arkadaşa bir mesajımı iletmek istiyorum @Arseyus gibi ne dediğini bilmeyen, İnsanların kişiliklerine ve alamadıkları hizmete yönelik yaptıkları eleştirilerine; küfür, saygısızlık ve pis ithamlarda bulunan "trol" ve 3-4 kelimeyi yan yana mantıklı şekilde kullanamayan "kişilik?" lerle organik bir bağınız varsa lütfen koparın..


    zira şuradaki yazıları forum dışı yada forumdan birileri görse direk, Gıbırnet'in paralı askeri olduğunu görür, düşünür yada anlar! Ben Bu İSS'i forumda gördüm ve yorumlar sonucunda 3-4 kişi birlikte Millenicom ve Türknet'ten geçişler yaptık. Son 2-3 gündür yaşatılan kötü hizmetten daha kötü olanda şu'nun şurada sizin adınıza sizi savunuyor olması.

    Alıntı

    metni:
    Geçiş yapma hakkına sahipsiniz fakat geçiş yaptığınız firmada Nord VPN engellenmemesi durumunda, BTK kurullarına karşı geldiğinizi belirtmek isteriz.


    Gıbırnet mi gibirnet mi artık neyse saçma sapan yerlere çekiyorsun konuyu, ilgim alakam olmadığı halde beni bile sinir ettin. Adama öyle saçma sapan bir cevap yazmışsın ki sanki Türkiye'de VPN kullanımı yasaklanmış, suç sayılıyormuş gibi anlam yaratmaya çalışmışsın.


    Bir fiilin suç sayılabilmesi için "kanunilik" ilkesi gereği yasasının olması gerekiyor. Madem saçma sapan iddialarda bulunuyorsun, nerede göster bana? BTK kurullarına karşı gelmek ne demek hadi bunu açıkla? Adam abone hizmet sağlayıcısı değil, neye karşı gelecek? 5651 kanunda erişimi engelleme kararı verilen yayınlarla ilgili olarak VPN ve DNS gibi alternatif erişim yollarını engelleyici tedbirleri almakla yükümlü taraf erişim sağlayıcılarıdır. Sen ne hakla adama kelime oyunları içeren cümleler yazıyorsun?


    Sayılı kanunu belirtirsin, BTK istedi uyguladık dersin bu kadar. Abuk subuk mesajlar yazarsanda böyle kaba bir cevabı alırsın işte.

    Çok abartıyorsun gibirnet olsa bu mesajı yazmaz,senin bi çıkarın olduğu kesin herkes karşı bi sen savunuyorsun bunları hayırdır sen,ayrıca gibirnetin ne özelliği var vatanı savunur gibi gibirneti savunmak nedir,bugün gibirneti kullanıyoruz baktık sorunlar devam ediyor yarın başka firmaya gideriz her firma kendi kalitesini arttırsın müşterisini tutmak isterse bu kadar basit millet zaten internetle uğraşıyor birde sen uğraştırma milleti lütfen,büyük bi sorun var ve gibirnet sınıfta kaldı bu kadar basit..

    Merhabalar,

    Teşekkür ederiz, binlerce haneye pandemi koşullarında dahil 7/24 internet hizmeti sağlamaya çalışmak, insanların bilgiye erişimini kolaylaştırarak, insanları aydınlatmak bizim asıl amacımız, sizide aydınlattığımız(!) için mutlu olduk :), sadece yanıltıcı bilgileri ortadan kaldırıp daha güvenilir bir ortam oluşturmaya çalışıyoruz, AKN, Kota, AKS ve Taahhüt gibi aboneleri sıkıştıran ve bazen abonelerin anlamlandıramadığı kısaltmalarla müşterilerini kendilerine mecbur eden işletmelerden farklı olarak her şeyimizi şeffaf ve açık olarak yazdığımız için bizi tercih etmenizde muhtemelen sizin yararınıza olacaktır.

    iyi günler.
  • İss nasıl açılıyor ortalık iss doldu
  • Bu ne zaman çıkmış yaf
    Eylül 2019 diyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 4 Haziran 2020; 21:56:34 >
  • Gıbır gıbır geliyoruz diye slogan yaparlarsa şaşırmam ama bakalım nasıl bir firma bu
  • Evin dibindeymiş hemen Bir ara uğrayayım güvenilir mi değil mi bakayım
  • Şurdaki en uygun kampanya 100mbps 85 tl olmasi mrk sardi dimi:))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: k8s

    Evin dibindeymiş hemen Bir ara uğrayayım güvenilir mi değil mi bakayım
    Hocam ciddiysen yorumları bekliyoruz
  • vallahi bir baksanız çok güzel olur gerekirse buraya konusu dahi açılır diğer firmalarla rekabet eder bizim işimize gelir :)
  • O paketleri 10 yaşındaki çocuk mu hazırladı ne? Paketlerin altındaki açıklama başlı başına saçma sapan. Fakat daha da ilginç olanı, bu hız bana yeter diyenlere "düşük ping" olmaması. Son birkaç gündür telefonuma bu tarz SMS'ler geliyor. Hepsini spam olarak reportlayıp engelliyorum. Herhalde bu ISS'de onların arasındadır. Dikkat edin, benden söylemesi.
  • Hocam bunların lisansı var Türk telekom altyapısı kullanıyorlar Netspeed, Millenicom gibi ama kullanan bulamadık. 100 Mbit 85 TL çok iyi fiyat.
  • Bugün baktım tabelalarını göremedim. Pazartesi günü direkt adrese göre gidip bakayım şirkete, varlarsa donanımhaber'e davet edeyim. Hangi omurgayı kullanıyorlar onu da sorarım
  • Hocam merhaba, ben Gıbırnet çalışanıyım,Buyrun gelin çayımızı için tanışalım, 1 ayda deneyin internetimizi ikramımız olsun :)
  • Dostlar Merhaba, Gıbırnet'ten yazıyorum,
    Şu an için Konya, Kayseri ve Aksaray'da hizmet veriyoruz,ilçeler dahil.
    Paketlerimiz Sınırsız-kotasız- taahütsüzdür,
    Aklınızda soru işareti olursa wp iletişim hattından da yazabilirsiniz.7/24
    paketler ise 16 mbps kotasız taahhütsüz aknsiz 60 tl
    35 mbps kotasız taahütsüz aknsiz 70 tl
    100 mbps kotasız taahütsüz aknsiz 85 tl



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burev -- 6 Haziran 2020; 10:1:4 >
  • Bayıldım kampanya içeriğine...

    100 Mbps: Oyun oynamak isteyenlere

    8 Mbps: İnternetle alakam yok diyenlere. :)

    Bu arada bir insan neden firmanın adını GIBIR koyar?

    Güvenilir ise değerlendirilebilir, rekabet her zaman müşteri için iyidir.
  • Fiyat fena değil, 100 megabitin upload hızı neden 4 onu anlamadın 8 olması gerekmiyormu? Firmalar artık kendilerini Upload hızlarıyla öne çıkarıp o tarafta fark yaratmak istemeleri bence öne çıkarır. Üç aşağı beş yukarı hepsi birbirinin aynısı paketler sunuyor.. Aksaraydayım şansıma aksaraya'da hizmet veriyorlarmış ilk defa bir firmada aksaray ilklerden oldu şaşırdım oris telekom kullanıyorum fiyatından memnunum bozarlarsa geçmeyi düşünürüm umarım o zamana kadar firma yerinde durur
  • burev B kullanıcısına yanıt
    Bir gün uğrayayım hocam teşekkür ederim

    Altyapı olarak Türk Telekom altyapısını kullanıyorsunuz. Omurga olarak hangi sağlayıcıyı kullanıyorsunuz?
  • Merhaba keşke 24 MB VDSL paketide olsa daha güzel olurdu.
  • Fiyat olarak diğerlerine göre öyle aman aman bir fark göremedim. Bari upload hızları diğerlerine göre bir tık yüksek olsaydı şansınız olabilirdi.
  • Merhaba,

    ilginiz için teşekkür ederiz, her zaman bekleriz,

    Türktelekom Üzerinden arabağlantımız ile AMS-IX, DECIX ve NETIX bağlantımız var, ve bir çok önemli (netflix,cloudlare,amazon) peerlerimiz mevcut.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIBIRNET -- 6 Haziran 2020; 14:49:30 >
  • altuntepe2 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Aslında dediğiniz üzere 8 Mbps Upload veriyoruz, uyardığınız için teşekkür ederiz -sitemizede güncelledik- sadece telekom bu altyapıyı Haziran ayına kadar sunmamıza izin veriyor, daha açıklayıcı olmak gerekirse Telekom bu hizmet için 100/20 gibi bir oran bile izin verse biz bu hizmeti sizlere sağlayabiliriz. Upload konusunda kesinlikle esnek bir firmayız.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.