Şimdi Ara

Ümit Cunda - Kron Fold 3.0 Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Gençlik hasretinden kalan bisiklet özlemimi gidermek hemde spor olur maksadıyla bisiklet almaya karar verdim. Yıllardır uzak kaldığımdan keşke karar vermeden önce fiyatlara baksaydım Yer sıkıntısından dolayı mecburen katlanır bir bisiklet bakıyorum. Bu iki modelin de fiyatları yakın ve maximum bütçe bu kadar. Sizce hangisi hangi sebeple alınmalı ? Keyfi ama spor maksadıyla da binileceğinden bu tür amaçlarımı yerine getirebilir mi yoksa bu sevdadan vazgeçsem daha mı doğru yaparım ?

    Yaş 30 kilo 98 boy 1,74 beni taşımasında sorun yaşar mıyım ayrıca komik durur mu ?



  • Kesinlikle komik durursun o bisiklet üstünde. Ama yine de değer. 3 yıldır kullanıyorum katlanır bisiklet. Hiç bir şey düşünmeden İstanbul da her yere gidiyorum. Lastik patlasa, arıza olsa v.s. katlayıp otobüse binip geliyorum. Katlanır bisiklet candır. Senin kg de bir sıkıntı olmaz. Tek dikkat etmen gereken şey ayakta sürüp pedala yüklenme, çünkü pedallarda katlanır oluyor bu bisiklette. O nedenle dikkat etmek şart. Bir de merdiven falan gibi yerlerden inme. Efendi efendi sürünce hiç bir şey olmaz.
  • AKINLASINN A kullanıcısına yanıt
    Hangi marka bisiklet kullanıyosunuz ? Benim sorduğum markalar için bi yorumunuz var mı ?
  • mosso marine 20 v aldık eve 2 tane. Eşimle kullanıyoruz.
  • Merhaba bir bisiklet kullanıcısı olarak ve bütün tarzlara aşina biri olarak. Dediğiniz senoryoda keyif ve spor amaçlı bu bisikletlere binilmez binilir ise de verim alınmaz. Bu bisiklet tarzları genelde şehir içi ulaşım, kısa mesafe gezi ve toplu taşıma kullanımı için tasarlanmış ve üretilmiş modellerdir.

    Spor amaçlı ve eğlenmek için şehir bisikleti alına bilir bütçeniz çercevesinde güzel modeller var ve büyük zevk veririr.

    Ayrıca belirtmek isterim katlanır bisiklet hayranıyım ve ulaşım için kullanıyorum. Gezi, spor ve eğlence amaçlı şehir bisikleti kullanıyorum, hatta spor ağırlıklı olsun derseniz şehir ve yol bisikleti arası Hybrit denilen modeller var.
  • pehlivan_m kullanıcısına yanıt
    O zaman benim sevda başlamadan biter. Çünkü büyük bisiklet koyacak yerim maalesef yok. Katlanırı alıp katlayıp araç bagajında taşımayı düşünüyordum.
  • cileli_sofor C kullanıcısına yanıt
    Bisiklet taşıma aparatları ile gayet rahat taşınıyor. Hem tavan hemde arka taşıyıcı mevcut bende.O kadar çabuk vazgeçmeyin spor, stresten uzak sağlıklı bir yaşamın anahtarı bisiklet.
  • pehlivan_m kullanıcısına yanıt
    Ben sürekli olarak aracımın bagajında taşımayı düşünüyorum malum hırsızlık olayları azımsanmayacak kadar çok. Aparatlar benim işimi maalesef görmüyor.
  • Aparat zaten taşıma için muhafaza için değil bir yere gidersin bisikleti indirirsin, aparatı söker bagaja koyarsın. Emin ol söylediğin hiçbirşeyi katlanır bisikletle yapamaz almış olmak için alırsın. Amacın sadece ulaşım ve toplu taşımada kullanmak değilse tabii. Size tavsiyem eğlenmek istediğiniz zamanda uygun bir yerde kiralama yoluna gitmeniz. Çünkü bagaj alıyor diye bisiklet tercihi çok yanlış olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.