Şimdi Ara

Güzel ses için program önerisi lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir aksiyon kamerası aldım. Artık çekimler yapmak istiyorum. Fakat sesim inanılmaz derecede kötü. Ses değişimi için nasıl bir program kullanabilirim? Tavsiyesi olan var mı?



  • Sesinizde sağlık problemi derecesinde bir deformasyon yoksa değiştirmekle uğraşmayın çünkü doğal duyulmayacaktır. Ne söylediğiniz anlaşılıyorsa, doğru tonlama ve vurgularla konuşabiliyorsanız sesiniz pes, tiz, çatallı, hırıltılı veya farklı bir aksanlı olsa bile bunu kimse önemsemez. Mutlaka değişiklik yapmak istiyorsanız basit olarak voice changer yazılımları profesyonel olarak ise wave editing programlarında pitch efektleri ve Antares Throat tarzı pluginler kullanılabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: poko001

    Sesinizde sağlık problemi derecesinde bir deformasyon yoksa değiştirmekle uğraşmayın çünkü doğal duyulmayacaktır. Ne söylediğiniz anlaşılıyorsa, doğru tonlama ve vurgularla konuşabiliyorsanız sesiniz pes, tiz, çatallı, hırıltılı veya farklı bir aksanlı olsa bile bunu kimse önemsemez. Mutlaka değişiklik yapmak istiyorsanız basit olarak voice changer yazılımları profesyonel olarak ise wave editing programlarında pitch efektleri ve Antares Throat tarzı pluginler kullanılabilir.
    Çok nazal ve ince geliyor baya rahatsız edici. İnternetten ses geliştirme egzersizleri bakıyorum onların baya faydası oluyor. O zamana kadar idareten olsun diye. Son derece basit olsa yeterli öyle efekt filan yapmayacağım zaten. Teşekkürler dediğiniz programa bakayım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.