Şimdi Ara

TürkNet Başvuru Deneyimim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bana bir anket linki gonderdiler, deneyimlerinizi bizimle paylasir misiniz dediler. Paylasmak istedim ancak buyuk ihtimalle kotu oylar kullandigim icin 'bir hata olustu' mesaji aldim.

    TürkNet Başvuru Deneyimim

    yazdiklarim bosa gitmesin bari diye burada paylasmak istedim. aynen copy/paste yapiyorum.

    basvuru sureci: internet uzerinden basvuruya basladim, ne gibi bilgiler istediginizi gormek amaciyla adimlari takip ettim. aksamina bir mail geldi, islemleriniz yarida kaldi, bu linkten isterseniz 1 ay hediyeli kullanabilirsiniz dendi. farkli saatlerde ve cihazlarda linki acmayi denesem de, bembeyaz bir sayfada kaldim. daha sonra arkadasimdan aldigim referans koduyla islemlerimi tamamladim. bir gun sonra cep numaram aranip, size zaten vermis oldugum bilgiler nedense tekrar istendi, e siz basvurmussunuz zaten denilip kapandi. farkli firmalara telefon numarami mi satiyorsunuz, aracilik yapip komisyon almalari icin? cunku ayni firma icinde, ayni kisinin, ayni bilgilerle gerceklestirdigi ancak, bir tanesi sizden kaynakli hata yuzunden yarida kesildigi icin yeniden baslandigi iki basvuru arasinda, musteri aranmadan baglanti kuramiyor olacak kadar salak bir firma degilsinizdir. baska bir ihtimal veremiyorum.

    evrak sureci: ayin 22'sinde teslim almis oldugunuz evraklar hakkinda, 1 hafta sonrasinda bile halen bana 'evraklarinizi kargoya verin islemlerinize hemen baslayacagiz' seklinde sms ve mail atmaya devam ettiniz. yalnizca sizden kaynakli olan bu gecikmeyi, bana ve kargo firmasina yikmaya calisarak yapmis oldugunuz dolandiricilik girisimini hic hos karsilamadim. 'sisteme girilmemistir' seklindeki iddianiz da anlamsizdir. 'kargoya verin' degil, 'ozur dileriz, sisteme islemekte gecikiyoruz' demelisiniz, insanlara yalan soylememelisiniz.

    aktivasyon sureci-1: 48 saat icinde randevu icin aranacaksiniz dendi. birkac saat sonra 'randevunuz iletilmistir' sms'i geldi ancak beni arayan soran olmadi. degisiklik icin randevu yazip sms atabilirsiniz dendi, attim, randevunuz iptal edildi, yenilemek icin belki bi ara arariz dendi. ben iptal etmeye degil, hizlandirmayi amacliyordum.

    aktivasyon sureci-2: donanimhaber forum uyesiyim. benim daha internetim bile acilmadan forum uyelerine ozel 2 ay hediye kampanyasi baslatildi. yararlanamadim. bu tip kampanyalar en azindan 1 hafta oncesini de kapsamali. hic hos olmadi.

    aktivasyon sureci-3: eve gelen adam metresi 3.5tl'den cat5 kablo satmak istedi. ben 90tl'lik bir kurulum ucreti vermisim zaten, bir de ustune bu fahis fiyattan kablo satisi nedir? ayrica takacagi kablo icin duvarlara sabitleme yapamayacagini, hali altindan versek bir sey fark etmeyecegini vs. soyledi. saka gibi bir adam. modemi istedigim odaya da kurmamis oldu. tahtakaleden metresi 1.8tl'den kendi kablomu alip kurdum. hicbir islem yapmamis oldu. ayni adamdan 250tl'ye ikinci el ttnet vdsl modem satin aldim ancak fis/kutu/fatura vermedi.

    aktivasyon sureci-4: turk telekom kaynakli bir ariza olmasi sebebiyle internetimi acamadiginizi soylediniz. telekomdan genc bir adam geldi, hicbir sorun yok, boyle yapiyorlar genelde, simdi ariza yok diye bildirecegim internetin gelecek dedi ve bildirdikten yarim saat sonra telekom bir sey yapmamis olmasina ragmen internetim geliverdi nedense. neden oyaliyorsunuz, amaciniz nedir?

    musteri hizmetleri: sesli gorusebildigim bir kadin operatorunuzun tavirlari kabaydi. musteriyle 20 iq'su oldugu varsayilarak konusulmamali. superonline'i ornek alin. yazili gorusme sagladiklarimin, ne bana ne de size bir faydasi var emin olun. bosuna calistirmayin bu botlari. istedigim cevabi teget geciyor adamlar anlamiyor sanki. internetim henuz aktive olmamisken siz beni bir ust pakete gecirebilir misiniz beklememis olurum diyorum, acilinca siz gecebilirsiniz diyorlar. acilinca gecebildigimi zaten biliyorum ben acildiktan sonrasiyla ilgili degil, acilmadan onceki surec hakkinda sizden yardim istiyorum. leb diyorum cekirdek diyorsunuz.

    ekleme: bir de interneti kullanisimin ilk gununde zam haberini aldim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert574 -- 3 Haziran 2020; 20:34:54 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.