Şimdi Ara

Ateş ölçebilen Honor Play 4 Pro tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Huawei'nin alt markası Honor bugün Çin'de yeni amiral gemisi telefonunu tanıttı. Honor Play 4 Pro olarak adlandırılan modelin en dikkat çekici özelliği, kızılötesi (IR) sensör kullanarak sıcaklık ölçebilmesi.



    Ayrıca Bkz.Hangi iPhone modellerinin iOS 14'e güncelleneceği ortaya çıktı



    Arka kamera ünitesinde yer alan bu sensörün -20 ila 100 santigrat derece arasında ölçüm yapabildiği belirtildi. Doğruluk oranı da oldukça yüksek. Hem vücut ısısını hem de diğer nesnelerin sıcaklığını ölçebiliyor. 





    Akıllı telefondaki kızılötesi (IR) sensör su sıcaklığı, oda sıcaklığı veya ateş ölçümü gibi farklı senaryolarda kullanılabilecek. Honor'un özellikle Koronavirüs (Covid-19) döneminde böyle bir özellik sunması çok akıllıca.



    Honor Play 4 Pro Özellikleri ve Fiyatı



    Honor Play 4 Pro gücünü entegre 5G modem içeren Kirin 990 yonga setinden alıyor. Cihazda çift arka kamera sistemi mevcut. Kamera ünitesi 40 megapiksel Sony IMX600y ana sensörün yanı sıra 3x optik zoom ve OIS özellikli 8 megapiksel telefoto lensten oluşuyor.





    Akıllı telefonun ön tarafında 32 megapiksel ve 8 megapiksel çözünürlükte iki selfie kamerasına yer verilmiş. Diğer özellikleri arasında 6.57 inç Full HD+ ekran, parmak izi tarayıcısı, 40W hızlı şarj destekli 4.200 mAh pil ve NFC modülü bulunuyor.





    Honor Play 4 Pro, 162.7 x 75.8 x 8.9 mm ebatlarında bir cihaz. Ağırlığı ise 213 gram. Ayrıca kutudan Android 10 tabanlı Magic UI 3.1 arayüzü ile çıkıyor. Farklı konfigürasyonlarda sunulan amiral gemisi telefonun fiyat etiketleri ise şu şekilde:




    • 8 GB RAM + 128 GB depolama = 408 dolar

    • 8 GB RAM + 128 GB depolama + sıcaklık ölçme fonksiyonu = 422 dolar





    Honor Play 4 Pro bugün itibarıyla Çin'de ön siparişe açılacak. Akıllı telefonun satışları 9 Haziran tarihinde başlayacak.




    Kaynak:https://www.weibo.com/3206603957/J4W7A2RBY



  • çok harika bir şey bu . Özelikle de bu virüs dönemindee
  • Su Ateş ölçme olayı tamamen güven duygusu vermek için. Hiçbir faydası yok. Bu hastalığın belirti göstermesi 14u günü buluyor ama daha öncesinde de yayılabiliyor. Veya hiç belirti göstermeden virüsü atlatan var ama hasta oldukları sürede yayılıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adamlar krizi fırsata çevirmişler işte 8 GB RAM + 128 GB depolama + sıcaklık ölçme fonksiyonu = 422 dolar bakın şuan da piyasada ateş ölçerler dolanıyor bunu alın hem telefonla konuşun hem de ateş ölçer olarak kullanıb

  • adamlar her krizi fırsata çeviriyor helal olsun vAlla
  • Sadece Covid-19 dönemi değil, her zaman lazım bir özellik.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rachsuchtig

    Su Ateş ölçme olayı tamamen güven duygusu vermek için. Hiçbir faydası yok. Bu hastalığın belirti göstermesi 14u günü buluyor ama daha öncesinde de yayılabiliyor. Veya hiç belirti göstermeden virüsü atlatan var ama hasta oldukları sürede yayılıyor.
    Bir hekim olarak söyleyebilirim ki tamamen yanılıyorsunuz.
    Ateş ölçmek her zaman önemlidir. Hastalıkların semptompsuz dönemi olması yüksek ateş tespitini değersiz yapmaz.
  • zannetmiyorum düzgün ölçeceğini işlemci ısısı telefonlarda çözülmüş değil milletin ilgisini çekmek için doğruçalışmayan özellik gibi geldi.
    korkuyorum mal satmak için telefonun üzerine sıçın işeyin tahlilinize bakıyor labaratuvara gerek kalmadı artık diyecekler

  • Ateş ölçebiliyor mu doğru sonuç veriyor mudur acaba aslında gayet mantıklı bir çalışma işe yarar bir şey en azından hele de bu zamanda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erenonder123 E kullanıcısına yanıt
    Bende hiç şaşırmadım bu duruma genelde böyle krizleri fırsata çeviriyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doktorlar şu an şok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıp kullanan var mi içinizde doğru ölçüm yapıyor mu acaba bu ateş konusunda ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cy2828 kullanıcısına yanıt
    Malum virüs yüzünden ateşimiz her yerde ölçülüyor insan korkuyor heyecanla ateş yüksek çıkacak diye en azından her an bi ölçüm içinde oluruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.