Şimdi Ara

1.4 tsi passat anlık güç düşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • aracımla alt geçitlerde yada viyadük tarzı üst geçitlerden geçerken sanki havasız bir ortamda kalmışçasına motor bir anda ateşlemeyi keser gibi bir durum oluşuyor. sanki ayak ucunla anlık frene basar gibi araç tepki veriyor. bu dediğim anlık gelişen bir olay. başına böyle bir durum gelen var mı?



  • akula06 A kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle ateşleme bobinlerinden 1 tanesi arızalı bobin anlık olarak ateşlemeyi kesiyor bu sırada bir pistonda ateşleme olmadığı için 3 pistona düşen motorda güç düşüklüğü meydana geliyor, bu durum özellikle hızlanmalarda ve yokuş,tırmanış gibi güce ihtiyaç olan durumlarda daha çok hissediliyor. İki adet Golf 1.4 TSİ de başıma geldi. Garantiniz varsa ücretsiz değiştirtebilirsiniz.
  • EFI E kullanıcısına yanıt
    araç 2011 model. akü den de şüpheleniyorum orijinal aküyü kullanıyorum hala. en son aldığım yakıtta da sıkıntı var aldığımın ertesi günü arıza ışığı yaktı. ama sorunum yakıt öncesi de vardı. nedendir bilmem genelde ya alt geçit yada üst geçit tarzı yerlerde bu olayı yaşıyorum. rolantide herhangi bir dalgalanma yok bobin olsa sürekli yapar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akula06 -- 4 Haziran 2020; 9:55:7 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.