Şimdi Ara

5G zararlarını engellediğini iddia eden USB cihazı piyasadan toplatılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Geçtiğimiz günlerde kuantum osilasyonu kullanarak insanları 5G sinyallerinin zararlı etkilerinden kurtardığını iddia eden 347 dolarlık 5GBioShield USB için yetkili makamlar harekete geçti. Ürünün sahte olduğu ifade ediliyor.



    5GBioShield USB nedir?



    5GBioShield USB aslında Çinli alışveriş sitelerinde satılan USB belleklere oldukça benziyor ancak firma patentli bir teknolojisinin olduğunu iddia ediyordu. Hatta Glastonbury 5G Tavsiye Kurulu’nun bir üyesi de cihazı kullandığını ve oldukça işe yarar bulduğunu ifade etti. Buna bazı profesörlerin raporları da eklendi. Durum böyle olunca cihaz da ilgi görmeye başladı.



    Ayrıca Bkz.SüngerBob Kare Pantolon ile lokantaların efendisi olun



    Bununla birlikte BBC ve Pen Test Partners gibi platformlar yaptıkları incelemede cihazın pek de söylendiği gibi kuantum ile ilgisinin olmadığını ortaya çıkardı. Sonrasında Londra Ticaret Standartları Ofisi devreye girdi.



    Ofis satılan cihazın sahte olduğunu ve belirtildiği gibi 5G yan etkilerinden koruma gibi bir durumun söz konusu olmadığını ifade ediyor. Londra Polisi ile birlikte ofis cihazın satışını durdurmaya çalışıyor. Bunun için satışın yapıldığı web sitesinin kapatılması için mahkemeye başvuruldu. Ayrıca sorumlular da aranıyor.



    Önemli sayıda insanın 5G baz istasyonlarının koronavirüs salgınını tetiklediği inandığı İngiltere’de bu tarz aldatıcı ürünlerin önüne geçmek için yetkililer oldukça büyük çaba sarf ediyor zira geç kalındığı takdirde çok kişinin dolandırılma ihtimali var.



    Kaynak:https://www.engadget.com/uk-trading-standards-bioshield-5g-stick-161005899.html







  • Ahahahaha ulan ya dünya koca bir tımarhane olmuş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adamlar bulanık suda balık avlıyor oltaya enayiler ya düşerse mantığıyla bu ve benzeri dolandırma yöntemleri enayileri avlıyorlar dh üyeleri içerisindede eminim bolca vardır bir şekilde değişik aldatma yöntemlerine kanıp sözde uyanıklara para kaptıran.

  • joven kullanıcısına yanıt
    Bir kere tosuna para kaptıran bayağı buradan da vardır :) Koyun aldım, kuzu aldım 3-5 seneye altıma mercedes'i çekerim diyen. Ondan öncede saadet zinciri bayağı patlamıştı gençler arasında. Kısa yoldan zengin olacağız diye.

  • Dıj güçler 5g ye karşı alınan önlemleri engelliyor. Oyun böyük.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DburakKoc -- 31 Mayıs 2020; 11:29:22 >
  • Bir ara da denge bilekliği diye bir saçmalık vardı herkesin kolunda , içinde saçmasapan neodiyum mıknatıs çıkıyodu buda aynı şey :D

  • Muhtemelen sadece 5G sinyallerini karıştırıyordu(Jamming). Karıştırma yapabilmek için sinyal kaynağından daha fazla güçte yayın yapılması gerektiği için daha fazla zarar vermesi işten bile değildi.

    Sanıldığının aksine telefonlarınızın baz istasyonuna erişebilmek içi en fazla güçle çıkış yaptığı yer metro tünelleri, ulaşamıyor arttırıyor, ulaşamıyor daha da arttırıyor.

    Bu cihaz ile hem 5G cihazınızın maksimum gücüne hem de bu cihazın abartılı gücüne maruz kalmış olursunuz.

    Gazı kaçmasın diye yanlarından bastırılarak kapatılan kola şişesi gibi. Zaten sıvının içindeki gazı vakumladığı için açınca içecekten gaz kaçmamış görünüyor ama o gaz zaten beklerken kaçmış oluyor.

  • raxetul kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani kola şişesini yamultup ağzını kapayınca gazı kaçmaması yalan mıymış????? Konu kilit üye ban forum ateşe verilsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanoğlunun başına gelmiş en büyük felaket cahilliktir.

  • Kayserili çıkarsa şaşmam :D

  • Jet Fadıl çıkmasın arkasından...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5G Buraya gelsin yok satar bu tip şeyler..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Örnek alınacak devlet uygulaması, işte tüketici hakkı böyle korunur.

  • demek ki tek bizim ülkede olmuyor böyle saçmalıklar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kayamtky K kullanıcısına yanıt
    Aynen. Bizde olsa dandik tv kanallarında sabah akşam reklamı oynatılır cahillerin parası legal yöntemlerle illegal bir şekilde toplanırdı.

  • Sazan.avi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alaz1903 kullanıcısına yanıt
    İsin garibi bizdeki suclarda malesef yurtdisindan ithal. Aylarca tv kanalinda kavanoz kavanoz bal sattilar. Ne amerika nede diger ulkeler cozum bulabildiler. Cunku o zamana kadar yapilan testlerde sahteligi ortaya cikmiyordu ta ki mr benzeri cihazla yapilan testle sahte oldugu princ surubu katildigi anlasildi. Tosuncuk olayida var oda ithal ama halen hatta yasal yolla yapiliyor. Modern saadet zinciri amerikadaki ismi herballife bizdeki modern amway avon gibi markalar adi altinda. Peki diger ulkeler bu saadet zincirine son verebildi mi hayir? Aman aman ovulen ulkeler o kadar ruya ulke degil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • logi666leboss L kullanıcısına yanıt
    Bu 5G önleme saçmalığının satılmaya çalışıldığı ülkede yaşıyorum. Söylediğiniz her şeyin farkındayım. Cahiller her yerde var. Buradaki cahillerin ve onları dolandıran üçkağıtçıların ekseriyetle hangi kültürel orijinlerden geldiğini ben söylemeyeyim siz tahmin edin. Ama gördüğün gibi bu saçmalık duyurulalı 2 gün oldu ve yetkili makamlar anında müdahale etti. Bizde olsa "dış güçlerin 5G oyununu bozan Türk mucidin icat ettiği ürüne küresel güçler müdahale etti" diye bir vatanseverlik kisvesi altında küresel komplo elbisesi biçilir, yaygara koparılırdı.

    Amway, avon gibi firmalar sonuç olarak ortaya bir ürün koyuyor ve satoyorlar. Ürün sahte değil, yüzüne süren 20 yaş gençleşiyor diye yalan beyanda da bulunmuyorlar. Kalitesi tartışılır. Zaten binlerce dolara satılan anlı şanlı kozmetik firmalarının ürünlerinin de ne sağladığı tartışılır da bu başka bir tartışmanın konusu. Ben almam ama alan kişinin de dolandırıldığı yok. Yasal olarak ponzi scheme statüsüne girmediği için yapılan faaliyet ülkedeki ticari faaliyetlere uyuyorsa, vergisi de veriliyorsa hiçbir ülkede kimse bir şey yapamaz. Ponzi scheme de denilen saadet zinciri dünyanın pek çok yerinde yasak ama yapanlar türlü türlü şekillerde yasal kılıflara uyduruyorlar.

    Sonuç olarak dünya üzerinde rüyalar ülkesi denilebilecek ütopik bir ülke olduğunu kimse iddia etmiyor. Ama sabah akşam televizyonlarda ürün satan ve vatandaşa kutu içerisinde tanıtımını yaptıkları ürünle uzaktan bile alakası olmayan saçma sapan şeyler gönderen dolandırıcıların yıllardır bu faaliyetlerini göz göre göre sürdürmelerine müdahale edilmemesi garip değil mi sizce de?




  • alaz1903 kullanıcısına yanıt
    Vergiyi ver yasaya uy . Eksik olan sey her yeni suc mevcut kanunu bi sekilde bypass ediyo. Gorunurde hersey kilifina uygun. Sonuc bir cok durakta Emekli maasina kredi veren reklamlar, aciga satis yapanlar borsacilar , call center vs...vs.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.