Şimdi Ara

Passat B5.5 Triger Sıyırması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.

    Geçtiğimiz çarşamba günü, amcam ile Kastamonu dönüşünde Karabük'te triger sıyırdı. Aracın durmasına yakın takirti şeklinde ses geldi. Orada bi usta çağırdık, demesine göre krank keçesi trigere yağ verdiği için yumusatıp triger dişlerini kopartmış. Kapağı açınca yağları ve kopan parçaları gördüm. Sonrasında jandarmanın tavsiyesi ile araci orada yaptirmayip Istanbul'a çekici ile cektirdik.

    Bu araç hakkında bilgisi olan var ise maliyet hakkında bilgi verir misiniz? Nelere dikkat etmeliyiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sadece krank kecesi yagladıysa ve sente atlamadıysa ön krank kecesi,triger kayışı,devirdaim,balata spreyi,sıvı conta,3lt antfriz alarak bakımını yaptırıcaksınız 300-450tl ustasina göre iscilik verilir malzemeler alıp gitmelisiniz bu arada arac kac km'de ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4153B7648 -- 30 Mayıs 2020; 14:48:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Km olarak 300k da ama geriye alma var mi bilmiyorum, araç amcamın olduğu için iyi bilgi sahibi değilim. Ama taklama seslerini duydum, ses iç açıcı değildi. Muhtemelen subaplara zarar verildi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasto_37 kullanıcısına yanıt
    Ozaman muhtemelen üst kapak açılır ona usta bakmadan birşey diyemez Triger kayışın açıkcası 300.000 Km'de olması muhtemelen ilk trigeri değişmiştir İkinci atlanmıştır (Çünkü eğer triger değişirken yağ kacagı görülseydi zaten krank kecesi triger sentesi sökülüyor - krank kasnagı içinde çünkü - ) Yada yağ kacırmaya yeni başlamıştır km oynanmıştır diye düşünmeyin keçelerin ömrüde gelmiş yağ kacagıda dikkat edilmediyse olması muhtemel
  • Bir kac ay once yağ, enjektör, motor kulağı ve baskı balata bakımı yapılmış. Motoru yikamislar , temizlemisler. Ya umursamadilar yada uzun yola çıkınca keçe dayanamadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasto_37 kullanıcısına yanıt
    Ustalar siz sormadığınız sürece hiç birşeye müdahale etmez ben ne zaman bakıma gitsem sorarım intercoolerda turbo motor şanzıman etrafında bir yağ kacak yd terleme varmı ? Muhtemelen önemsenmedi kaçak halbuki ön sente keçeleri cok önemlidir geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.