Şimdi Ara

HP Reverb G2 sanal gerçeklik kaskı tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Sanal gerçeklik sektörü ilk başladığı dönemdeki beklentilerini bulamadı ve yaygın bir kullanıcı kitlesine ulaşabilmiş değil. Half Life: Alyx ile Valve bir hareketlilik başlatsa da sanal gerçeklik kaskları artık daha çok kurumsal tarafa hitap ediyor.



    HP Reverb G2 özellikleri ve fiyatı



    Geçtiğimiz yıl Reverb G1 adıyla ilk sanal gerçeklik kaskını duyuran HP bu yıl ikinci nesli de hazırladı. HP Reverb G2 sanal gerçeklik kaskında Microsoft ve Valve’nin de imzası yer alıyor.



    HP Reverb G2 kaskı her göze 2Kx2K çözünürlük sunarak sektördeki en yüksek çözünürlüğe ulaşıyor. Daha keskin görüntüler sunabilen kask 114 derece görüş açısı ile de daha geniş bir alanı kapsıyor.



    Ayrıca Bkz.SüngerBob Kare Pantolon ile lokantaların efendisi olun



    Kaskın göz kısmındaki sünger çerçeve biraz daha yoğunlaştırılmış ve yüze verilen ağırlık dağıtılmış. Göz kısmı 90 derece yukarı doğru açılarak hızlı bir şekilde gerçek hayata geçmenizi sağlıyor.





    Hoparlörler ise kulağa 10mm mesafede tutuluyor ve gerçek bir 3D mekansal ses efekti oluşturuluyor. 4 kamera yanında 2 adet de kontrolcü ile 6 serbest hareket düzeyi mümkün oluyor ve ekstra sensörlere gerek kalmıyor.



    Windows 10 işletim sisteminde hızlı tak-çalıştır için Windows Mixed Reality destei sunan kask ayrıca SteamVR uyumluluğu ile de pek çok oyuna erişim sağlayabilecek. HP Reverb G2 kaskı 599$ fiyat etiketine sahip.



    Kaynak:https://www.techpowerup.com/267816/hp-announces-the-reverb-g2-vr-headset-co-designed-by-valve-and-microsoft



  • Gözlük kullananlar sorun yaşar mı bunu kullanınca? (Miyop)

  • "hz" değerinide tanıtsaymış iyiymiş hp.

  • Gerçekten çok iyi.

  • bekar birisi için televizyon yada projeksiyon yerine bunu almak mantıklı gibi oyun oynamakta artısı. Tam bir özellik listesi olsaydı keşke. Kullanılan panel ve hızları vs..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.