Şimdi Ara

OnePlus'ın McLaren ile iş ortaklığı sona erdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • OnePlus ve McLaren arasındaki ortaklık sona erdi ve ilki artık McLaren Edition adı altında cihaz üretmeyecek. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan McLaren sözcüsü şunları söyledi:



    Ayrıca Bkz.Qualcomm Snapdragon 875'in teknik detayları netleşiyor



    "Son zamanlarda planlanan sonucuna ulaşan OnePlus ile ortaklığımız, iki ikonik ve yenilikçi marka arasında oldukça başarılı bir işbirliği oldu. 2018'de bu ortaklığın başlamasından bu yana, OnePlus destekleyici, değerli bir ortak oldu ve onlara iyi dileklerimizi sunarak gelecekte görmeyi umuyoruz."





    Ortaklık 2018 yılına dayanıyor



    Geçen hafta, telefon üreticisinin artık McLaren web sitesinde 2020 F1 ortağı olarak listelenmediği için OnePlus'ın McLaren ile ortaklığının sona ereceği bildirilmişti. Kısa ömürlü ortaklık, 2018'e kadar uzanıyor ve OnePlus ve McLaren son iki yılda bir dizi ortak ürün üzerinde işbirliği yaptı. Sonuncusu iş birliği ise kaybolan bir kameraya sahip olan ve turuncu rengiyle dikkat çeken McLaren imzalı OnePlus Concept One'dı.



    Daha önce de OnePlus 7T Pro McLaren Custom Edition ve OnePlus 6T McLaren Edition modelleri piyasaya sürülmüştü. Bu gelişme OnePlus 8'in McLaren sürümüne sahip olmayacağı anlamına da geliyor diyebiliriz.



    Kaynak:https://www.androidauthority.com/oneplus-mclaren-partnership-1124196/







  • Otomotiv devi? Toyota otomotiv devi kardeş, mercedes-benz mesela otomotiv devi (mclaren bir ara onlarındı hatta); lakin McLaren butik bir üretici. Koenigsegg gibi, bugatti gibi, lamborghini gibi.

  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Dev olmak için seri üretimle araç basıp çok satıyor olmak önemli değil. Öncü oldukları teknolojiler ve sokak arabalarına taşıyabildikleri yarış teknolojileri ile dev şeklinde nitelendirilebilecek bir firma bence.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.