Şimdi Ara

Apple, Martin Scorsese'nin yeni filmini finanse edecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Deadline internet sitesinin haberine göre Apple, efsane yönetmen Martin Scorsese'nin yeni filmi Killers Of The Flower Moon'u finanse etme kararı aldı. Filmde, Leonardo DiCaprio ve Robert De Niro gibi ünlü isimler yer alacak.



    Ayrıca Bkz.Oppo Reno 4 serisinin tanıtım tarihi açıklandı



    Yeni filmin bütçesi Paramount Pictures'ın gözünü korkutunca yapımcı şirket yönetmene ek bir sponsor bulmasını önerdi. Zira, David Grann'in aynı adlı kitabından beyaz perdeye uyarlanacak filmin 180-200 milyon dolara mal olacağı ifade ediliyor.





    Önce sinema daha sonra Apple TV+'da gösterilecek



    Apple’ın filme ne kadarlık bir yatırım yapacağı bilinmese de şirketin maliyetlerin çoğunu karşılayacağı belirtildi. Yeni anlaşma ile birlikte film ilk etapta sinemalarda gösterime girecek. Daha sonrasında ise Apple TV+ platformunda yayınlanacak.



    İzleyicileri 1920’lere götürecek Killers Of The Flower Moon, yaşadıkları bölgede petrol bulunmasının ardından birer birer katledilen Osage yerlilerini ve FBI'ın cinayetlerle ilgili yürüttüğü soruşturmayı konu alıyor.




    Kaynak:https://deadline.com/2020/05/killers-of-the-flower-moon-martin-scorsese-leonardo-dicaprio-robert-de-niro-apple-paramount-1202904816



  • Irıshman gibi sadece belli sinemalarda girmez umarım vizyona. Apple'ı sevmem ama Babaya sponsor olmuşlar, o zaman TV-sinema sektöründe işleri rast gider inşallah.

  • Streaming sektörü inanılmaz büyük bir geleceğe sahip.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konusu güzel gibi , umarım güzel bir film olur

  • umraım güzel olur film . Konusu güzel gözüküyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.