Şimdi Ara

Bir Yalanı Yaşıyoruz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, malesef ülkemizde hiç birşeyin düzgün yapılmadığı gibi internette düzgün verilmiyor. 2 yıldır önce akk varken 16mbps kullandığım internet akk kaldırıldığından beri 8mbps'ye düştü. akk varken superonline'daydım. Akk yok diye turknete geçtim ilk zamanlar 14mbps civarı hız aldım sonra yapa altyapısına yerleştirildim ve hızım 8mbps kaldı. Ping değerleri vs düşük olduğu için çok fazla uğraşmadım 8mbps kullandım. bir süre sonra yoğun saatlerde hızım 4 5 mbps kadar düşmeye başladı. Artık yeter dedim. Sürekli arıza kaydı açtım sürekli aynı cevabı aldım. Yapa altyapısındasınız size gelebilecek en çok hızı alıyorsunuz. Daha önce 16 mbps kullandığımı vs söylesemde sonuç değişmedi.

    Geçen ay artık başka sağlayıcıya geçme zamanı gelmişti. Superonline'a geri döndüm. Fakat artıl adsl değil şansımı denemek için vdsl başvurusu yaptım. Pandemi mandemi derken 1 haftada internet bağlantı. İlk gün kuruluma gelen arkadaş hat değerlerimde sorun olduğunu kopma yaşayabileceğimi söyledi. Benim olduğum bölgede 35mbps kadar hız verdiklerini arıza kaydı açtırmamı söyledi ve gitti.

    ilk 15 gün 14-15 mbps kadar hızla interneti kullandım. 8mbpsden buraya çıktığım için mutlu mesut kullandım. 15 günün ardından hızda düşüşler yaşadım. Önce 12mbps sonra 9mbps hıza düştü. Arada 11-12 mbps çıkmaya devam etti.


    Bunun üzerine 2 gün önce Superonline'a şikayet kaydı açtım ve ne olduysa bundan sonra oldu.

    Turktelekomdan biri tarafından arandım. Altyapımın bakır olması sebebiyle maksimum 10-12 mbps hız alabileceğim söylendi. ben kabul etmedim, karşı komşum 24mbps kullanıyor diye salladım. ısrarla size vdsl verilmiş bölgenizde adsl var. vdsl kopma yapar vs vs birsürü anlattı. Buraya bir ekip göndermelerini ve incelenmesini talep ettim okey dedi.
    1 gün sonra bir arkadaş geldi ve hat değerlerine baktı. Bina kutusuna 10mbps geldiğini söyledi. Ben durumu anlatınca sokağa gelen kutuya bakayım dedi. Gitti 15 dk sonra aradı ve kutuya 24mbps geliyor, kutudan binaya gelen yerde sorun var dedi. Arıza kaydı açıyorum çözüm için dedi gitti.

    Bugün internetim 24mbps yükseltildi. Eski ve Yeni Modem değerlerini altta veriyorum. 8mbps alabilirsin dedikleri yerde aslında 37mbps kadar hız alabilirmişim. Demekki bir konuda daha kandırılıyormuşuz. Bir yalanı yaşıyormuşuz.

    Eski Değerler
    Bir Yalanı Yaşıyoruz.

    Yeni Değerler
    Bir Yalanı Yaşıyoruz.



  • alakası yok... türknet çok şikayet alıyorken...
  • Hattin şuan kila kil 24 mbiti alabiliyor görünuyor değerlere göre böyle iyi kullan ama 35 mbit filan düsunme kullanilmaz hale gelebilir hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam adamlar yanlış bir şey dememiş ki.Sizin hattınız 35'i kaldırır mı kaldırır ama günde 3-4 kere netiniz kopar akşam yoğunluğunda bu daha da fazla olabilir eğer öyle kullanırım derseniz evet kaldırır hattınız.Daha sonradan müşteri hizmetlerini arayıp yine bir arıza kaydı oluşturcağını bildikleri için adamlar size hattınız iyi değil diyor.Ortada yanlış bir şey yok.Bende başlığı görünce herhalde 100Mbps hız alırken hızınız 8Mbps'ye düşüyor felan zannettim.Türknet öyle hızınız da düşer netiniz de kopar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.