Şimdi Ara

HEPSİBURADA ÜZERİNDEN YENİ NESİL DOLANDIRICILIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar. Hepsiburada üzerinden aldığım bir üründe başıma gelenleri yazayım siz de aynı hataya düşmeyin.

    18 Nisan'da hepsiburada üzerinden integra bilgisayar'dan aşağıdaki ürünü satın aldım.
    https://www.hepsiburada.com/corsair-force-mp300-960gb-1600mb-1080mb-s-m-2-ssd-cssd-f960gbmp300-p-HBV00000LZWF2?magaza=%C4%B0ntegra%20Bilgisayar

    Virüs döneminde evden çalıştığımız için ürün bizim ofise 21 nisanda teslim ediliyor. Bizim eleman diğer kargolarla beraber kenara koyuyor. Teslim eden kargo yurtiçi. Çok uzun zamandır bize kargo getirir elemanları da tanırız.

    Neyse ben 3-4 gün sonra ofise uğrayıp kargoları açtım. Bu kargoyuda açtım patpata sıkıca sarılmış fatura da kargo poşeti içindeydi. Virüs vs'den dolayı patpatı açtım ssd kutusuna baktım ama kutunun içini açıp kontrol etmedim. Yeni bir laptop beklediğimiz için kutuyu çantaya attım.

    Haftasonları sokağa çıkma vs yüzde doksan evden çalışıyoruz. Yeni laptop bir türlü gelmedi. Bende 11 Mayıs Pazar günü çantaya bakarken lan dedim diski unuttuk, en iyisi şunu açayım bir deneyeyim mevcut laptopla dedim.

    Kutuyu açtım ve içinde ssd olmadığını gördüm. Tabii pazar her yer kapalı. Zaten üzerinden 20-25 gün geçmiş.

    Ertesi gün satıcı firma İntegra'ya ulaşmaya çalıştım ama telefona cevap veren yok. Firmanın web sayfası açılmıyor hala da açılmıyor gerçi.

    Bunun üzerine hepsiburadayı aradım dedim durum bu. Tutanak vs yok ama bu resmen nitelikli dolandırıcılık. Tamam dediler kayıt açtılar ve beklemeye başladık. Bu sırada firmaya mail ile ulaşmayı başardım.

    Firma ilgileneceğini söyleyerek kargoyla ilgili birkaç şey sorup 11 Mayısdan bugüne kadar bana net bir cevap vermedi. Bugünde bana mail atmışlar ve tutanak yok yapabileceğimiz birşey yok diyerek konuyu kapatmışlar. Hepsiburadada aynı şekilde tutanak yok bişey yapamayız demiş. konuyu çok daha öncesinde açacaktım yoksa.

    Ürünü kargocunun açıp içinden ssd'yi alıp tekrar kusursuz kapatması zor.
    Bu ssd firmadan boş gönderildi. Belki de iade gelen bir üründü dikkat etmediler boş gelmişdi. Yada ithalatçi Penta boş gönderdi. Son ve en düşük ihtimal de Corsair'den boş geldi.

    Size tavsiyem aynı hatayı yapmayın kargocu yanında kutuyu da açıp kontrol edin. 20 seneye yakın netten alışveriş yaparım ilk defa başıma böyle birşey geldi. Virüs tantanası vs derken kazığı yedik maalesef:)

    HEPSİBURADA ÜZERİNDEN YENİ NESİL DOLANDIRICILIK
    HEPSİBURADA ÜZERİNDEN YENİ NESİL DOLANDIRICILIK







  • tutanak yok ise yapabileiceğimiz hiç bir şey yok maalesef. Amazon da olsaydı yine yapacak bir şey olmazdı.
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 27 Aralık 2020; 12:18:5 >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Virüs diye herşeyi mücbir sebeb sokuyorlar bu firmalar. Kiralarını bile ödemiyorlar mücbir sebeb salgın var diye. O zaman salgın döneminde tutanak da aranmasın.

    Milleti virüs herşeyde yaşıyor onu elleme bunu elleme sokağa çıkma tedirgin ettiler. Sonra bunlar gibi çakallar piyasaya çıktı.

    THH buna bir çözüm bulmalı.
  • Normal zamanda kargocu beklemiyor gidiyor. Virüs sürecinde bu kargolardan herkese onlarca kargo geldi. Kargocular kitlendi. Kimin kargosuna ne oldu belli değil.

    Onu bırak virüs tantanasına dışardan aldığımız birşeyi 1 hafta ellemedik karantinada tuttuk.

    Ortada salgın var, mücbir sebeb sayılıp tutanak şartı aranmaması lazım. Bu şekilde çok şikayet var maalesef.
  • Nevfel kullanıcısına yanıt
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 27 Aralık 2020; 12:17:59 >
  • kargocuyu kapıda bekletene helal olsun. mümkün değil abi
  • Koronavirüsü ssdleri yiyormuş seninkini de yemiştir hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargoyu açarken video çekmek o kadar mı zor? Herkesin elinde kameralı telefon var, senin yok mu? Ben bunu forumda öğrendim, sen niye öğrenmiyorsun?


    Adam günde kaç kargo hazırlıyor acaba? Belki de senin ssd kargonu kontrol edip hazırlarken atıyorum patronu çağırdı onun yanındayken biri çaldı. İnsanlara iftira atmak bu kadar mı kolay? Nereden bilecek senin doğru söylediğini? Ne güzel ben de ram şiparişi vereyim, içinden çıkmadı diyeyim. İkinci ram bedavaya gelsin.


    Ebu Suud Efendinin yanına 3 kadın zina şikayetiyle geliyor. (Kendisi Osmanlı'nın en ünlü Şeyhülislamlarından) Tahminimce şeriata göre ceza istiyorlar, yoksa Şeyhülislamın karşısına niye çıkartılsınlar? Neyse şikayeti dinliyor, karar olarak da şikayete gelen kadınların falakaya yatırılmalarına karar veriyor. Niye? En az 4 şahit olacak. Artı zina yaparken gözüyle görecekler. Öyle evine girerken gördüm falan olmaz.


    Sağda solda Müslümanlık dersi veriyorsun ya, yazayım dedim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 2 Ekim 2022; 17:22:34 >




  • denn.zent D kullanıcısına yanıt

    80 değnek.


    birde yalan söyleyenleri de şeriat kurallarına göre dövüyorlar.

  • Vaaaa kandırıldım lan vaaaaa para gitti la

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.