Şimdi Ara

Monster Huma H4 ''Sessizlik Driver'' ı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu yazıyı Monster Huma H4'de daha sessiz bir deneyim yaşamak isteyenler için yazıyorum buradaki bilgilerin temel kaynağı youtube'ta ki Bilgisel adlı kanalın videosundan çıkmahttps://www.youtube.com/watch?v=dqQI36_DgiQ&t=49s.



    Bildiğiniz üzere Monster, laptop kasası üreticilerinden kasa alıp kendisi marka basıyor temelde bu mantıkta Dünya'da laptop satan bir çok firma var H4 modelininde gerçek kasa adı olan tongfang pf4mn2f'yi kullanan bir çok yurt dışında firma var. İşte bizim yapacağımız bu cihaz için başka firmanın yaptığı driver'ı kurmak, hiçbir uyum sorunu olmadan.



    Driverları kurmak için bilgisayara temiz windows kurmak ve yeni driverları altta vereceğim linkten indirmek gerek, zipten çıkarıp usb'ye atarak kurabilirsiniz sonra pc'ye.
    Kurarken install çalıştırıcısını yönetici olarak çalıştır deyin arada size hata var mı diye soru soracak aygıt yöneticisini kontrol ettirip onlara No(N) demek lazım en sonda temiz windows olduğunu belirten soruya da Yes(Y) demek lazım.



    Peki bu yeni kurduğumuz driverlar ne işe yarıyor?

    En büyük artısı sessizlik, Monster'ın kendi driverında cihaz fanları çok çabuk aktive ediyordu bu driver fanı baya geç devreye sokuyor ısıya göre. Silent modda, Cihaz 53-54 derece iken filan fanlar hiç çalışmıyor. Bunun monster'a göre eksisi kasa ince olduğu için bir ılıklık hissediyorsunuz klavyede o yüzden tercih sizin ama fanların hiç çalışmaması acayip konforlu bir şey 😀
    Birde videodaki kişi pil ömrü konusunda sıkıntılar yaşıyordu bende öyle bir şey yoktu diğer kullanıcılarda da görmedim ama o sorun varsa onuda çözüyor.



    Driver paketi:https://drive.google.com/file/d/1ZmW9IQJO90fe6CvISUSUVVap4asl2n25/view



    Bu içerik Bilgisel kanalındaki bilgiler ile oluşturulmuşturhttps://www.youtube.com/channel/UCjL9CvUxM-MGJJ3S0V2G0OA



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.