Şimdi Ara

Almanya’da VW’ye karşı bireysel dava kazanımları başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Malum forumumuzda günlerce hatta aylarca vw’nin dizel skandalı hakkında konular açıldı , konuşuldu. Geçtiğimiz gün Almanya’da bireysel kullanıcı davalarından biri sonuçlanmış ve mahkeme vw’nin kullanıcıya 25.600€ tazminat ödemesine hükmetmiş. Tabiki karar emsal teşkil ediyor. Büyük ihtimalle Almanya’da binlerce böyle dava var. VW çok büyük miktarlarda tazminat ödeyeceğe benziyor. Bence bu karar ülkemizde de emsal sayılabilir. Mağdur olan vw kullanıcılarının üstüne gitmesinde fayda var. Umarım tüm dünyayı zehirleyen bu aşağılık zihniyet hak ettiği cezayı bulur.

    Link:https://www.dw.com/tr/bnn-sadece-vw-de%C4%9Fil-t%C3%BCm-otomotiv-bran%C5%9F%C4%B1-i%C3%A7in-kara-bir-g%C3%BCn/a-53566567



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mvn_ -- 26 Mayıs 2020; 11:56:46 >







  • Bu konu 2015 yılında çok tartışılmıştı ve çabuk unutuldu gitti. O dönemden sonra Türkiye'de de birçok dizel VW modeli gelmedi diye hatırlıyorum. Muhtemelen bizdeki salınım yapan araçlar trafikte dolaşmaya devam ediyor.
  • Bizim ülkeden bir şey çıkmaz boşa ümitlenmeyin. Çıkacak olsa kara tren 1.7 dizel Corsa kullanıcıları cinayete teşebbüsten yargılanırdı.
  • Vay be boşa demiyorlar vw yatırım diye. Almanlar için bile öyleymiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.