Şimdi Ara

Dolandırıcılara dikkat! BUGÜNLERDE ARTTI!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Bu zamana kadar internet üzerinden belki 600-700 tane alışveriş yaptım ve ilk defa geçen hafta sahibinden.com 'dan almaya çalıştığım bir aksiyon kamerası ilanı aracılığıyla DOLANDIRILDIM. Öyle bir tezgah kurulmuş ki ben gibi bu işleri yeterince iyi bildiğini sanan kişiler bile dikkat etsin diye bu ilanı açmak istedim. Kısa bir araştırma yaparken yine bu ay içinde bir kaç arkadaşın da aynı yollarla dolandırıldığını okudum (laptop, kamera ilanları aracılığıyla).
    LÜTFEN ÇOK DİKKAT EDİN! Bana kalırsa kesinlikle şahıslardan elektronik ürün almayın! Dolandırıcılık özetle şu şekilde oldu.Sahibinden'den ürün için mesaj attım NESRİN HN isimli kullanıcı (genellikle kadın ismi seçiyorlar).Attığım mesaja cevap olarak bana eşiyle görüşmem gerektiğini söyleyerek bir whatsapp numarası verdi.Ardından pazarlık ve kargoda anlaşmanın ardından ücreti ibana gönderdim.Gönderiş o gönderiş.Engellendim ve ne gelen var ne giden.Whatsapp profil resim ve sahte belgeler bile o kadar itina ile düzenlenmiş ki sahte olduğunu anlamanız resmen imkansız.Ben bütün belgeler ve kanıtlarla savcılığa suç duyurusunda bulundum ama SİZ DE DİKKATLİ OLUN BAŞKA İNSANLAR DOLANDIRILMASIN diye bu ilanı açmak istedim.Lütfen çok dikkat edin. Dolandırıcı bilgileri DOLANDIRICI: BURAK EMRE CİHAN - Dolandırıcı telefonu: 0537 620 91 71. DOLANDIRICI İBANLARI TR33 0011 1000 0000 0089 1707 53 BURAK EMRE CİHAN (QNB FİNANSBANK)/// TR65 0006 4000 0015 3060 2696 85 ABDULLAH ÖZALP (İŞ BANKASI) /// TR95 0001 5001 5800 7310 6139 16 RABİA KESKİN (VAKIFBANK HESABI).Bu isimler ve hesaplar dolandırılara aittir!
    Normal gopro hero 8 ilanlarından sadece 100 lira aşağı fiyat vererek ilginç şekilde insanları cekiyorlar.İhtimal bile vermiyorsunuz açıkcası.Başka bir arkadaşı da laptop aracılığıyla aynı kişiler dolandırılmış.Benzer ilanları hala sahibinden.com da açıp açıp siliyorlar.ÖZELLİKLE BU GÜNLERDE AŞIRI ETKİLİ VE HIZLI ŞEKİLDE İNSANLARI DOLANDIRIYORLAR! LÜTFEN DİKKAT EDİN!
    Kendisine ertesi gün başka bi telefon numarasıyla ulaşıp başka biriymiş gibi konuşup çaktırmadan alabildiğim bütün bilgileri aldım, muhabbet kurmaya çalıştım.4 gün boyunca kendisini oyaladım.Sahte de olsa belgeler aldım ve yaşadığı gerçek şehri çözmeye çalıştım.Kargoyu gönderdiğini söylediğinde de bankaya giderken arabamla ufak bir kaza yaptığımı söyleyerek zaman kazandım (googledan hafif kazalı bir araba fotoğrafı attım).Parayı tekrar göndereceğimi sanarken tüm belgelerin çıktılarıyla savcılığa gittim.Sizin anlayacağınız o beni 15 dakika ben onu 4 gün dolandırdım ama o 2200 TL'mi çarpmış olduğu için o 1-0 önde:) İnşallah savcılıktan bir sonuç çıkar.Dikkat edin.. DİKKAT EDİN! Saygılar...

    (Bunu okuyan moderatör arkadaş lütfen bu başlığı en üste alın, öne çıkarın bir şey yapın.Bu günlerde aynı örgüt bir çok kişiye tezgah kuruyor ve günde onlarca kişiyi dolandırıyorlar.Buradaki arkadaşlar veya google da arama yapan arkadaşlar bu konuyu görsün ki emek verip kazandığı paraları soysuzlara kaptırmasınlar)

    Şahıslar whatsappta bu sahte fotoğrafı kullanıyor!: Dolandırıcılara dikkat! BUGÜNLERDE ARTTI!
    Fatura isterseniz şöyle bir sahte fatura gönderiyolarDolandırıcılara dikkat! BUGÜNLERDE ARTTI!



  • Evet çok dikkatli olmak lazım herkesin başına gelebilir. Sessiz kalmak yerine bizimle bu konuyu paylaşıp insanları uyardığın için teşekkürler. Tanımadığınız yada yüz yüze görüşmediğini insanlardan iban yoluyla alışveriş yapmayın. Mümkünse güvenilir e-pazar yerlerinden satın alın. Yoksa bu mazlum arkadaş gibi dolandırılırsınız. İkinci el ürün alacaksanız ya elden teslim alın veya alabilecek bir arkadaşınızı yollayın..Kanalımada abone olmayı unutmayınYoutube Kanalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.