Şimdi Ara

17-18 Civic HB mi, 15-16 118i mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle hepinizin mübarek ramazan bayramını kutluyorum.

    2018 Kasım da 0km aldığım corolla 1.6 mds touch aracım var. Prins lpg ile ekonomik bir şekilde kullanıyorum. Aslında hiç düşünmediğim ama o günün şartlarında ötv indirimi gelince ödeme şekli, fiyatı ve stokta da olması nedeniyle alabildiğim bir araçtı. Ancak dediğim gibi mantıklı ancak diğer yönden memnun olduğum bir araç değil.

    Şu anda bu düşük kredi faiz oranlarının son demlerini yaşadığı bu dönemde aracımı satıp üstüne 40-45bin tl kredi ile başlıktaki araçları düşünüyorum ama civice daha yakınım. Mesele tahmin edeceğiniz gibi tasarımıyla da göze hitap eden bir araç almak. Zaten hayatımda ilk defa sedan araç aldım genelde hb araçlarım oldu.

    Çok uzatmadan civic hb 1.5 turboya daha yakınım ama bu araçtaki 1.5 turbo motorla ilgili bazı olumsuz şeyler okumuştum. Son versiyonlarda sorunlar giderilmiş sanırım ama benim kafamda 180bini geçmemek olduğu için 19-20 model civic alamıyorum. Özellikle arka egzoz çıkışları ile gerçekten etkileyici bir araç.

    BMW ise safkan sürüş keyfi olan bir araç ve tasarımı yine sportif ve aradığım şey de bu aslında. Ayrıca 1.5 turbo 3 silindirli ünitenin yakıt tüketiminin de yüksek olmadığını okuyorum.

    Boşver bin arabana maceraya atılma diyenler çok olacaktır zaten ben de fikirlerinizi merak ediyorum.

    Şimdiden teşekkürler...







  • 3 silindirli motoru ben pek sevemedim, aile kullanımı olacaksa kesinlikle civic ama yerinizde olsam volvo v40 lara da bir göz gezdiririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 serisi sürüş olarak güzel ama içi 5 para etmez. Arkada adam oturamıyor. One edition en full paketlerden olmasına rağmen hiç bir kalite donanım veya asistan yok. Tek artısı segmentinde en iyi sürüşü sağlaması. Eğer ortalama bir sürüş bekliyorsan civic tatmin eder cvt hariç gayet iyi ve dolu bir araç.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekirdek aileyiz, corolla büyük bile geliyor. 1 cocuk var. Civic e çok yakınım ama turbo motorla ilgili okuduğum sorunlar düşündürüyor. Motor şanzuman konusunda garantici bir yapım var. 1.6 atmosferik motor olsa hiç düşünmeyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n a v y_35 N kullanıcısına yanıt
    ZF8 sağlamdır aman 3 silindir 1.5T ters bir durumda sizi yolda bırakabilir. Yeni Corolla Hb bakabilirsiniz veya Astra bakılabilir bunların 2 sininde sıfırını alabilirsiniz. Corolla hb nin eski toyotalarla alakası yok bu arada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendim biniyorum diye söylemiyorum ama civic hb
  • Hocam bence belanı arıyorsun.
    Benzin ucuz ama 6 sonra ne olacağı belli değil, petrol eski yerine gelirse tüplü otomatik corollayı aratırlar sana. Keza ekonominin ne olacağı belli değilken 45-60 bin kredi yükü altına girmenin “sürüş dinamikleri, tasarımı güzel” dışında daha mantıklı sebepleri olması gerekiyor.

    Bende 2018 kasım ayımda honda audi ararken kampanyaya dayanamayıp corolla alanlardanım, ki hala digerlerine bakarım, Maceraya gerek yok der kapatırım. Bmw’nin servisi çok pahalı, hondanınki de pahalı ama çalışmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sancar10 kullanıcısına yanıt
    Hocam araç değiştiren herkes belasını mi arıyor, söylediğiniz şeyleri ölçtüm tarttım zaten mantıklı olan 0km aldığım araca binmeye devam etmek ama alacagim araç da tr şartlarında değer kaybetmeyecek. Yakıt konusunda çok haklısınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bynoun kullanıcısına yanıt
    Memnun musunuz? Kaç model kaç km aracınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n a v y_35 N kullanıcısına yanıt
    2017-48000 de aracım çok olmadı 3 ay önce aldım... yine 2008 civic hb den geçtim öyle araba gurusu olan biri değilim süslü cümleler kurup teknik vs. özelliklerinden uzun uzadıya bahsedemem ama önceki arabamda olduğu gibi etrafta çok olmayıp tasarım olarak hoşuma giden araçlara binmeyi seviyorum... Bu ara önceki aracım tüplü ve 18 inç jant vardı, benzinli ve yüksek yanak lastiğin gözünü seveyim öncekinden çok çok rahatım şuanda...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.