Şimdi Ara

Büyük Ekran ve Daha Çok Özelikli LG Sytlo 6 Satışa Çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LG akılı telefon pazarında yeniden eski günlerine dönmek için uğraş veriyor geçen günlerde haberini yaptığımız 13 telefon isimini tecil ettirdiğini ve bu isimlerdeki akılı telefonların bu yıl içinde piyasaya çıkağı haberlerini vermiştik Şimdi ise LG daha çok uygun bütçeli kullanıcıları hedef alan LG Stylo 6 modelini tanıtı ve satışa sundu.


    LG G2 modelli ile yakaladığı üstün performansı daha sonra ki modelleri ile sürdüremedi, piyasaya android kısımında Çin’li akılı telefon üreticilerinden girmesi ile birlikte LG gibi firmalar biraz zora düştü çünkü Çin’li akılı telefon firmaları hem ucuz hemde özellikli telefonlar piyasaya çıkarıyor LG firmalar ise özellikli telefonlarını üst segement olarak tanımlayıp fiyat politikası makul fiyatlara çekmiyor. Böyle olunca da android telefon kullananlar Çin’li akılı telefon üreticilerinin hem kaliteli hem özellikli hem daha makul fiyatlarda ki telefonlarına yönelmeye başladılar.

    LG bu durumu kırmak için her kullanıcıya hitap edecek telefonları bu yıl içinde tanıtacak haberleri teknoloji sitelerinde yer almaya başladı. Hata bir rekor kıracak ve 13 yeni modelli tanıtacak haberleri teknoloji sevelere heyecanlandırdı LG bu telefonlarla ilgili açıklama yapamazken başka bir tarafta gündeme geldi. Uygun fiyatı ve özellikleri ile kullanıcıyı memnun edecek LG Stylo 6 modelini satışa sundu. Aslında Stylo 6 modelli 2019 yılında LG firmasının satışa sunduğu LG Stylo 5 modelinin devamı niteliğinde ve şuan için Boost Mobile’de satışa çıkmış durumda bu telefon modelinde genel olarak kullanıcıya daha uygun fiyata daha geniş ekran deneyimini ve akılı telefondan beklenen daha iyi özellikleri sunabilmek.

    kaynak







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.