Şimdi Ara

Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.983
Cevap
69
Favori
269.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • prtsc0 P kullanıcısına yanıt
    Hocam kontrol edin işlemciyi oyunlarda 100 derece görüyor anlık genel seyiri 80-95 arası dalgalanıyor sizde yazın değerleri bakalım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu anda aynı fiyattan Amazon kendisi satıyor amazon.com'da, almayı düşünüyorsanız hızlı davranın bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lolde 60 FPS'e sabitlediğim halde yırtılmalar oluyor. Yani bu monitör 60 Hz bile değil mi anlamina geliyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü

    Arkadaşlar, sol çerçeve kısmına yukarıdan baktığımda beyaz bir ışığın çerçeveden sızdığını fark ettim. Ekrana yansımasa da bu durum hevesimi kaçırdı açıkçası. İade etmek istiyorum, sizce bu durum iade sebebi midir?
  • Bu fiyatlara bilgisayar alacaksanız masaüstü alın.Benim imkanım olsaydı masaüstü toplardım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drumyr kullanıcısına yanıt
    Niye her konuda sizin gibi “O paraya masaüstü toplayın” diyen en az 5-6 kişi toplanıyor. Bu kadar detaylı araştırma yapan insanlar, laptop fiyatlarının masaüstülerden en az üçte bir ama genelde yüzde elli daha pahalı olduğunun farkında değil midir? Ki kaldı ki yalnızca ürün bedeli farkı değil, ısı değerleri ve belli oranda performans farkı da oluyor. Ama insanlar, dizüstü bilgisayarları taşınılabilirliği yüzünden tercih ediliyor olabilir mi? Bu konularda bir sürü üniversite öğrencisi arkadaşımız, kardeşimiz var. Şehirden şehire kasa, monitör, klavye, mouse, ses sistemi gibi şeyleri taşıyıp dursunlar mı? Veya arkadaşlarıyla yan yana oyunlar oynayacak veya mimar/mühendis olarak hem işe götürecek hem de o ekran kartıyla boş vakitlerinde oyun oynayacak. Dizüstü almak için bir sürü nedeni olabilir insanın. Artık lütfen bu tarz mesajlar atmayı bırakın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam ama net bilgi için asus'a sormak lazım en iyisi.
  • jonesknow kullanıcısına yanıt
    Adam haklı forum fikir verenden çok akıl verenlerle dolu...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oozgurel -- 9 Haziran 2020; 14:13:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bende de 1660Ti modeli var, sorunlar modelle ilgili değil bence. Masaüstündeyken veya internette gezinirken fan sesi duymuyorum, çok sessiz ve buz gibi çalışıyor, dün PUBG oynadım ekran kartı 80 dereceyi geçmedi, oyun oynarken fan sesi artıyor ama acer nitro kullanan arkadaşım yanımdaydı benimki de bu kadar ses çıkartıyor dedi, yani çıkardığı ses de normal.
  • Arkadaşlar ryzen 7 4800h gtx 1660ti modeline hdd alacaktım ama 7200 rpm desteği var mı acaba bilginiz var mı bu konuda, internette birkaç yerde desteğinin 5400 rpm olduğunu okudum ama

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 8gb ram 1660ti modelini almayı düşünüyorum ancak havalandırma ile ilgili sıkıntı düşündürüyor. Diğer markaların bu özelliklerde ürünlerini çıkarmasını mı beklemeliyim? Bu fiyatlara bulabilir miyim o kafamı karıştırıyor.
  • oguz_ua O kullanıcısına yanıt
    Ram 16gb ama ekran ile ilgili bilgi yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Drumyr kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun olsun aklımıza gelmemişti.
  • 1660ti modeli tekrar satışta 8150tl
  • YNaniSK kullanıcısına yanıt
    sordum 60 hz malesef yoksa yapıştıracaktım,
  • McCall kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ben 8 gb gtx 1660ti olan modelini almıştım ve öyle diğer arkadaşların dediği gibi ısınma sıkıntıları yaşamadım 3ds max de kullandım witcher 3 de oynadım 80 100 fps arası tabii 60 a sabitlediğimde düşmedi hiç aşağı yalan yok arada drop yapıyordu ama o sıralarda bacağımda oynuyor oluyordum, herkes çok sesli çalışıyor fan diyor ama oyun bilgisayarı bu ve ısınmaması gerek bu yüzden de güçlü çalışmak zorundalar ve inanın oynarken elimin değdiği yerlerde hiçbir şekilde rahatsız edici bir sıcaklık hissetmedim, tabii her şeye rağmen bu işler biraz şans işi ben bunları söylerim sonra alırsınız siz de böyle olmaz o zaman söylediklerimin hepsi sizin için yalan olur yani laptopu alıp da masanın üstüne koyup yükseklik olmadan kullanırsanız ısınır da yanar da ki şu anda 16 gb ramli modeli 8499 dan girmiş bence kaçırılmaması gereken fiyatlar ama derseniz beklemeyi de düşünüyorum 60 hz beni rahatsız eder o zaman bir süre daha beklersiniz diğer markalar da girer piyasaya benim bekleme lüksüm yoktu ve aldım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Norge23 N kullanıcısına yanıt
    dostum rahatsızlıktan ziyade 8500 tl veripte 60hz ekran almak adama koyuyor, yani 1500 tl daha koyup monster rtx 2060 144hz panel alsammı diye düşünmüyor değilim,
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.