Şimdi Ara

Silinsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Silinsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exellanss -- 24 Mayıs 2020; 1:26:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Akrabaya bakmak sünnettir hocam, zındıkların oyununa gelmeyelim. Tanımadığı adama mı verecekti parayı? Ya o kişiler fetöcü, pkklı, cehapeli çıksa ve yardımlar onlara gitse daha mı iyi?
  • bu malum zihniyet 15 temmuz bağışlarını da gazi ailelerine yıllardır ulaştırmamıştı

    Ellerinde Kur'an
    Dillerinde Yalan
    Kursaklarında Haram
  • Vefa kolilerini paket paket ilce baskanliklarina tasiyorlarsi cenaze arabalariyla

    Bunlarin bogazindan helal lokma gecmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahlaksızlık nedir diye merak edenlere: Ahanda ahlaksızlık budur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paralı akboyların uğramadığı başlıklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yuzden vatandas muhalif belediyelerin kampanyalarina destek veriyor.

    biliyor ki hukumet eliyle yapilan yardimlar akpnin cebine gidecek.
  • Cem Toker yıllar evvel Enver Aysever'e konuk olduğunda demişti ki AKP ekonomide liberal bir parti değil, şu anda hakim olan ideoloji devlet gözetiminde yağmalama ideolojisidir. O zamanlar 2003-2007 periyodunun etkisiyle hadi ordan bal gibi neoliberal, özelleşme taraftarı saçma bir parti işte demiştim. AKP ekonomik olarak ne liberal, ne korumacı, ne sosyalist, ne sosyal demokrat, ne devletçi, ne de başka bir şey. Hakikaten Cem Toker haklıymış. Ekonomik oryantasyonumuz belli, devlet gözetiminde yağma etme ideolojisi.
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Yersennnnn, böyle bir algının ortaya atılacağını biliyordum, çünkü anca sizin gibileri böyle kandırabiliyorlar, sizlerde biliyorsunuz bu işin böyle olmadığını ama inanmak istiyorsunuz, o yüzden inanarak bu bayramı geçireceksiniz.

    Bak şimdi ABB ve İBB 'de askıda fatura ve benzeri yardımlar yaptı ki keza güzel uygulamalar destekliyorum, ama yarın öbür gün aynı bu haber de iktidara yakın kesimlerden çıkacak diyecekler ki CHP belediyeleri kendi yandaşlarına yakınlarına akrabalarına bu yardımları yapmışlar diyecekler. Bu işler böyle yürür, iki tarafta uğraşır durur sende bir tarafı seçip yazmak zorunda kalmaya devam edeceksin. Mecbur yapacak bir şey yok çünkü. :)
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    bunun algiya alakasi yok. herkes tarafindan bilinen gercekler.
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Yok işte öyle değil sen görmek istediğin gibi görüyorsun ve yazıyorsun. Misal ben diyorumki bugün başımızda olan iktidardaki adam ile ve onun yerine aday olan geçmek için sizleri peşinde sürükleyen adamlar ve kadın bu ülke için hepsi aynı kapasite aynı düzey aynı seviyedeler ve kimi koyarsan koy başa değişen bir şey olmayacaktır Türkiye hep büyümek istediği kadar büyüyecek ya da küçülecek bunu geçmişe bakarak sağ kesimi sol kesimi başa gelenlere bakarak görebiliyoruz o yüzden geleceğinde nasıl olacağı şimdiden belli yani kısacası diyorum ki bizler bu ülkenin insanları burada sabah akşam o a partisinin bu b partisinin susunu busunu yazmakla uğraşmayi bırakıp bilim için ilim için insanlık için bir şeyler yapmaya başladığımız gün bu ülke muasır medeniyetler seviyesine ulaşmaya başlayacaktır. Yoksa uzun adam ya da kısa adam ya da sarışın kadın kahverengi kızıl arası kadın başa gelmiş olsun değişen bir şey olmaz çünkü tek bir insan bugünkü sayısı ile 83 milyon insana yetemez yetmezde. ;) İşte o yüzden sende biliyorsunda mecbur bir tarafı seçip yazmak zorunda kalıyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    tam olarak oyle degil

    bak akp nasil muhalefet yapiyor. en ufak iste napiyorsun diye soruyor. vatandas da boyle olursa sorun kalmaz. Vatandas tek kisiye yetkiyi vermekten vazgecerse sorun kalmaz.

    is tek kisinin duduagi arasinda olursa ulkeyi goturseler ses edemezsin.

    hakkini korumak istiyorsan zirt pirt yonetimi degistireceksin.


    ayrica bilim refahtan sonra ortaya cikar. surunen ulkelerde bilim olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.