Şimdi Ara

Deva partisi hakkında ne düşünüyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Deva partisi ve ali babacan hakkında ne düşünüyorsunuz ve bu parti % kaç oy alır ?



  • Olumlu düşünüyorum, efendi adam.

  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Çok egoist geliyor bana
  • İlk seçimden sonra siyaset meydanından silinecek. Toplumda hiç bir karşılığı yok. Sağcı olsa AKP var, milliyetçi olsa MHP var. Atatürkçüyüz deseler herkes güler.
  • yaman01 Y kullanıcısına yanıt
    Aslında tam olarak bunlardan sıyrılmış bir partinin Turkiyeyi yönetmesi gerekiyor ama hayal tabi, daha zaman var şuan halk uygun değil buna. Babacan efendi adam ben hayatımda efendi adamların kazandığını görmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumhurbaşkanımız balkondan bir EYYYYYYĞHH diye kükredi mi hizaya gelir hepsi evelAllah

    Ah partimizing oy oranı yüzde 60 barajini zornayacaktir inşaAllah cunku bu ümmed camilerine saldıran müzük çaldıran izrayil acanlarını affedmez

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oğuzhaan

    Aslında tam olarak bunlardan sıyrılmış bir partinin Turkiyeyi yönetmesi gerekiyor ama hayal tabi, daha zaman var şuan halk uygun değil buna. Babacan efendi adam ben hayatımda efendi adamların kazandığını görmedim.
    Öyle olmuyor işte. Bu ülkede oy potansiyeli yüksek bir parti kuracaksan ya Atatürk'ü sömüreceksin, yada İslamı. Diğer seçenekleri değerlendirecek kadar aklı başında insan sayısı çok az.
  • Saadet partisi kadar alır, ne yazık ki sadece internet propagandası ile bir yere kadar gider ancak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel şeyler düşünüyorum. Ekonomik olarak en yetkin parti bu.
  • Seçilirse bir şeyler yapma potansiyeli olan ancak seçilme şansı şimdilik düşük olan bir parti

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dusunmuyorum...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • %0.5

    Parti yöneticileri - eş - dost - akraba

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olumluya daha yakınım.Ancak eski akp kariyeri yine aynı filmin tekrarı gibi gelse de babacan'ın siyasal islamcı olmadığını düşünüyorum,zira eğitimi ve kültürü bunları ikiye katlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babacan hakkında olumsuz bir düşüncem yok davutoğlunun aksine. Ama tek beklentim akpden ve mhpden olabildiğince oy koparması.
  • Memlekette kalite iyice düşüyor Cem Uzan gibi biri bugün çıksa eminim millet ittifakı falan kalmazdı artık alternatif bir isim çıkaramıyorlar ordan burdan yol verilmiş kişilerin parti kurarak iktidara gelmesi günümüzde mümkün değil önce neden siyasetçi çıkaramıyoruzun cevabı aranmalı
  • Ben düşünmüyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Erdoğanın %2 oyuna talip olup ikinci tura götürmek için kurulmuş parti. %2 bu parti için başarıdır. Bide gelecek var tabi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali Babacan 18 Kasım 2002 - 29 Ağustos 2007 tarihleri arasında ve arada 2 senelik Mehmet Şimşek'ten sonra tekrar 1 Mayıs 2009 - 6 Temmuz 2011 tarihleri Ekonomi Bakanıydı.
    Bu süre zarfında ülkenin satılan milli değerleri.

    2003 yı­lın­da; SE­KA'nın Ba­lı­ke­sir, Af­yon, Kas­ta­mo­nu, Ak­su ve Çay­cu­ma iş­let­me­le­ri, Ar­çe­lik, To­faş ve Ün­ye Çi­men­to'da­ki ka­mu his­se­le­ri, 277 ta­şın­maz, 103 ar­sa ve 90 loj­man.

    2004 yı­lın­da; TE­KE­L'­in al­kol­lü iç­ki­ler bö­lü­mü (200 mil­yon do­la­ra sa­tı­lan bu te­sis, alan­lar­ca 1 mil­yar do­la­ra, bu ra­ka­ma alan da 2 mil­yar do­la­ra sat­tı), Es­ki­şe­hir ve Bur­sa do­ğal­gaz şir­ket­le­ri, Amas­ya ve Kü­tah­ya şe­ker fab­ri­ka­la­rı, Bur­sa İne­göl kib­rit fab­ri­ka­sı, An­ka­ra ve Sam­sun fe­ri­bot­la­rı, THY'­nin 126 mil­yon do­lar­lık his­se­si ile 375 adet ta­şın­maz.

    2005'TE TE­LE­KOM, TE­KEL Sİ­GA­RA

    2005 yı­lın­da; TÜRK TE­LE­KOM (Tür­ki­ye'nin en de­ğer­li şir­ke­ti. Lüb­na­n'­lı bir şir­ke­te sa­tıl­dı. O şir­ke­tin yüz­de 99.5 his­se­si Du­ba­i'­de­ki bir şir­ke­te ait. Du­ba­i'­de­ki şir­ke­tin or­tak­la­rı “net ola­ra­k” bi­lin­mi­yor. Türk Te­le­ko­m'­dan alı­nan yüz­de 15 Ha­zi­ne pa­yı kal­dı­rıl­ma­say­dı, yak­la­şık 9 mil­yar TL ge­lir el­de edi­le­cek­ti!). TE­KE­L'­in si­ga­ra bö­lü­mü, Kon­ya SEY­Dİ­ŞE­HİR ALÜ­MİN­YUM fab­ri­ka­sı, İs­tan­bul HİL­TON Ote­li, 161 par­ça gay­ri­men­kul.

    2006'DA TÜP­RAŞ SA­TIL­DI

    Ade­ta pa­ra ba­san ve Tür­ki­ye'nin en de­ğer­li şir­ke­ti olan TÜP­RAŞ, Er­de­mir, Ba­şak Si­gor­ta, Te­ke­l'­in ikiz ku­le­le­ri, Bü­yük An­ka­ra Ote­li, Kı­zı­la­y'­da gök­de­len di­ye bi­le­nen Emek İş­ha­nı, İz­mir Bü­yük Efes Ote­li, İs­tan­bul Bü­yük Ta­rab­ya Ote­li, 350 gay­ri­men­kul.

    2007 yı­lın­da; TCDD Mer­sin Li­ma­nı, Sü­mer Hol­ding, Bur­sa Çe­lik Pa­las Ote­li, 245 par­ça gay­ri­men­kul.

    2009 yı­lın­da; TE­DAŞ Baş­kent Elek­trik Da­ğı­tım A.Ş, n 2010 yı­lın­da; TCDD'­nin Sam­sun ve Ban­dır­ma Li­man­la­rı ve 205 adet gay­ri­men­kul.

    2011 yı­lın­da; İs­ken­de­run Li­ma­nı, Trak­ya Elek­trik Da­ğı­tım şir­ke­ti ve 195 adet gay­ri­men­kul.

    satıldı.

    Bu arada Bildeberg adlı mason kuruluşun müdavimlerinden biri Ali Babacan. Gözünde büyütenler sonra hüsrana uğrayacak. akepeden hiç bir farkı yok. 23 Nisan mesajında Atatürk'ü de anmamıştır kendisi. Tipik bir siyasal islamcı Atatürk düşmanı. Sadece diğerlerinden daha medeni.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 23 Mayıs 2020; 4:11:34 >




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.