Şimdi Ara

Vivo X50 Pro modelinin gimbal kamerası detaylandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Yıllardır mobil fotoğrafçılık alanında önemli çalışmaları olan ve ilk dönebilir ana kamera gibi ilginç icatlara imza atan Vivo akıllı telefon dünyasını kökünden değiştirmeye hazırlanıyor. Vivo X50 Pro amiral gemisi ilk kez bir gimbal yapısına yer verecek.



    Vivo X50 Pro neler sunuyor?



    Mikro gimbal mantığı aslında ilk olarak APEX 2020 konsept telefonunda tanıtılmıştı ancak Vivo genelde APEX modellerini yeni modellerinde yer vereceği teknolojilerin bir sunumu olarak kullanıyor. Son kullanıcıya gimbal yapısı ilk kez Vivo X50 Pro ile sunulacak.



    Ayrıca Bkz.The Last of Us Part II için özel PS4 ve aksesuar serisi



    Vivo mühendislerinin uzun bir çalışma yaptığı belirtilen Vivo X50 Pro, kameranın çok daha stabil bir şekilde fotoğraflar çekebilmesini sağlayan klasik gimbal düzenini minik bir yuvaya sığdırmayı başarmış. Çift süspansiyon, sınırlama mekanizması, manyetik çerçeve, koruma kaplaması gibi pek çok bileşen bu yapı içerisinde yer alıyor.





    Mikro gimbal mantığı kameranın standart OIS teknolojisine göre yüzde 300 daha stabil görüntüler sunduğu ifade ediliyor. Özellikle hareketli nesnelerin dondurulması esnasında kenar bulanıklığı olmadan etkileyici fotoğraflar çekilebiliyor.



    Ayrıca daha iyi dengeleme sayesinde ışık hassasiyeti de yüzde 220’ye kadar artış gösterebiliyor. Örneğin gece çekimlerinde telefonunuzu çok dengeli tutarsanız ışık hassasiyeti de artıyor. 1 Haziran tarihinde tanıtılacak Vivo X50 Pro için firma mikro gimbal yapısını tanıtıcı iki video paylaşmış durumda.



     





     






  • Kamera sayısını artırmaktan ve 50x zoom gibi saçma şeylerden sonra sonunda inovatif bir şey gördük. Samsung için tehlike çanları çalıyor son bir iki yıldır tüm yenilikler Çinli firmalardan geldi.

  • Zoom bence bayağı önemli gimbal ne kadar önemli dersen bence dijital dengeleme oldukça iyi iş başarıyor.

    Herkesin tahmininin aksine yürüyerek öyle çok video çekilmiyor. Koşarak ben hiç çekmedim mesela.

    Hayatta çok bir değişiklik yapmayacaktır bence 5x optik zoom daha önemli.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zoom pek de önemli değil. Dijital sabitleme görüntüde iyi detayda kötü. <br /><br />Zoom a hiç ihtiyaç duymadım, gece çekimlerinde pis etkisi görülecektir.

  • Vivo Neden Türkiye'ye gelmiyo

  • vıvo turkıyeye gelmeli yoksa samsung sureklı marka satıyor kalıte adı altında aynı ozellıklere sahıp telefonlar ucuz oluyorda samsung urunlerı hep pahalı işte onun için vıvonun turkıyeye gelmesını beklıyoruz

  • Vay be müthiş bir gelişme

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vivo ülkeye geldi fakat hiç ürün yok. Bu telefon alınabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.