Şimdi Ara

Snopy Rampage SG-RPS4 alıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler o kadar süre bekledim aradım. Hatta aradık farklı bir seçenek monster pusat alayım dedim. Onun da fiyatı 300 lira oldu. Bu snopy rampage sg rps4 pc için de uyumluymuş. Hepsiburada üzerinden alacam. Hoşuma gitmezse de geri iadeye veririm(Monster pusat çok sorunsuz bir kol olsa 300 verilirdi.). Yine en azından snopynin bu ürünü için tuşlar yumuşak deniyor. Deneyip şans vereyim dedim. Umarım güzel ve en az 2 yıl kullanacağım bir ürün olur. Siparişi şimdiden verecem. Artık olumlu olumsuz buraya yazarım.

    Siz de olumlu olumsuz görüşlerinizi belirtirsiniz alttan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • hocam ürün geldi mi?
  • Ürün geldi şimdi iadesiyle uğraşıyorum. Fena bir ürün değil. Pesi yön tuşlarıyla oynuyorum çapraz yönlere neredeyse hiç gitmiyor. Özel çaba istiyor yani. Steam dışındaki oyunlarda çalışmıyor. Epic gamesten gta5 oynayamadım yani. Pc de titreşim de çalışmıyor. Tutuş olarak arkada kalan parmaklar belirli bir süre sonra ağrıyor. L2 tuşunun altı ele deydikçe rahatsız ediyor. Yumuşatılmamış. Haricinde iyi bir cihaz. Analoglar güzel. L2 r2 tuşları güzel ayarlanmış. Kare x filan olan tuşlar oldukça iyi.

    Yalnız bluetooth bağlantı noktası olayın da ya aldığım adaptör sıkıntılı ya kol. 60 cmden sonra biraz durup bağlantıyı kesiyor. Şarjı doldu mu dolmadı mı anlayamadım. En fazla 3 saat filan kullandım. O bağlantıyla çok zorladı o kullanım zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.