Şimdi Ara

Ali Babacan'ın eksik yönleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x3x

    Kimden cacık olur o zaman üstad. Tayyipin sol versiyonu bay kubidik kılıçdaroğlu mu ?

    Ali Babacan Türkiye için büyük şanstır. Burnumuz boktan anca onla çıkar.

    Alıntıları Göster
    akp nin icinden parti cikmaz, lider cikmaz anlamiyormusunuz hala. Adamlarin hepsi emir kulu gibi gorev yaptilar, hic biri reislerinin aksi birsey yapamadi, sozunden cikamadi, ters dusenlerinde , aksini yapanlarinda hali belli. Babacan akp ile bagi olmasa, feto baglantisi olmasa belki guclu olmasada baraj ustu kalacak bir partiye onculuk edebilir. Zaten adamin gorusu merkez sag. Merkez sagda akpden mi oy alacak, bu millet reis reis diye olurken. Chp liler zaten vermez, verse zaten bu cumhur ittifakina yarar, yine bir ise yaramaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: vizyoncukk

    Bilmem kaç seçim seçim kaybedenlerden mi olur reis bir cacık? Kendi oy verdiklerinin eğitimi ile bu 'bir cacık omayanların' eğitimini bir karşılaştıralım mı?
    Egitimlemi oluyor bu is, egitimle olsa bu is diplomasi bile supheli olan nerelere geliyor. Siyaset egitime bakmiyor, egitimle ancak belli ozel konumlarda rol alirsiniz, bir siyasi parti lideri olmak farkli birsey. Her partinin icinde liderini bilgi egitim ve durustluk yonunden katlayacak uyeler var, ama olmuyor siyaset ayri birsey. Bana kalsa bir partinin, tum uyeleri, secilen tum milletvekillerine kadar bilim insani olsun, egitimi cok iyi olsun, zengin para babasi degil ortalama bir aileden gelsin, hak hukuk bilsin, ilk akilma aziz sancar geldi mesela, parti bu ve benzeri insanlardan olussun isterim, ama siyaset cok pis birsey, durustu iyiyi yok eder, yutar, heleki akp nin fetoden kalma kara politikalari yuzunden suan siyaset bir camur, yaklastikca uzerine pislik sicriyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çaglar cilara ile yaptığı 2 saatlik röportajı izledim bana anapın ilk kuruluş dönemine yakın geldi söylemleri. ideolojiden uzak şu an ki en önemli sorunumuz olan ekonomi olarak yaklaşıyor olaya. Fena bulmadım açıkçası akp den çıkmış vs söylemleri de çok önemli değil eğer aynı görüşleri paylaşıyor olsalar halen orada olurdu.

    Bana odak noktasını sadece ekonomik sorunlar olarak değerlendirmesi ve hep bunun üzerinden gitmesi eksik geldi yani kabul en önemli sorun şu aşamada bu ama başka şeylerde var. Hoş çağlar da farklı konulara pek değinmediği için olmuş olabilir bilmiyorum. Yumuşak söylemleri asla acizlik değil zaten halkın büyük çoğunluğu (benim etrafım en azından) sert siyasi söylemlerden bıkmış durumda, özellikle yaşı 40-50 olup 20 yıl öncesini hatırlayanlar için böyle.

    akp şubesi gibi bir oluşum olacağını sanmıyorum bu anlamda (mesela gelecek partisini daha akpye yakın buluyorum), 20 yıl önceki kafam olsa bu partiye oy verebilirdim




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.