Şimdi Ara

Valorant çıkış tarihi açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • League of Legends’in yapımcısı Riot Games’in ilk FPS oyunu Valorant’ın çıkış tarihi açıklandı. 2 Haziran tarihinde PC için tam sürümüyle çıkış yapıyor.



    Kapalı beta aşamasındaki Valorant’a katılabilmek için oyun severlerin Twitch üzerinde Valorant yayını izleyip drop düşürmesi gerekiyordu. Pek çok oyuncu günlerce Twitch yayını izlemesine kapalı betaya giremedi.



    2 Haziran tarihinde tüm oyuncular ücretsiz olarak Valorant’ı oynamaya başlayacak. Oyunda Türkçe seslendirme seçeneğine yer veriliyor. Tam sürümde yeni oyun modu, yeni karakterler ve yeni haritalar bulunacak.



    Ayrıca Bkz.Epic Store'dan bir bomba daha: Civilization 6 ücretsiz oldu!



    Valorant sistem gereksinimleri



    Oyunun sistem gereksinimleri bir hayli düşük. Hemen hemen tüm bilgisayarlarda çalışabilecek.



    En Düşük Donanım Özellikleri - saniyede 30 kare:



    CPU: Intel Core 2 Duo E8400



    GPU: Intel HD 4000



    Önerilen Özellikler - saniyede 60 kare:



    CPU: Intel i3-4150



    GPU: Geforce GT 730



    Yüksek Donanım Özellikleri - saniyede 144+ kare:



    CPU: Intel Core i5-4460 3.2GHz



    GPU: GTX 1050 Ti



    Ortak gereksiinmler:



    Windows 7/8/10 64-bit



    4GB RAM



    1GB VRAM









  • İlk çıktığından beri beta'da oynayan biri olarak; güzel oyun fakat kitle berbat...

  • Oyunun sistem gereksinimlerini acikliyorum arkadaslar; hesap makinasi ??

  • Millet oyundan soğudu ne çıkışı ya 😂😂😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • takımda türk oldumu sesli iletisimi kapatiyorum elin bitmesine 5 sn kalmistir bombayi kur a. cocu diye bi ses butun moral gitti.uyunda hilede var bu arada

  • Ortaya karışık, çorba gibi bir oyun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneme imkanı buldum, Overwatch ile CS:GO'yu karıştırıp yeni oyun elde etmişler. Maksat iki oyundan da kitle çekmek herhalde.
  • iyi güzel hoş ama round sayısı çok fazla olduğunu düşünüyorum. o yüzden oynamaktan sıkılıyorum ben açıkcası.
  • Sistem gereksinimleri yanlış ya da beta sürecinde en azından bu durumda değil oyun. Çıktığı günden beri oynuyorum r7 360 ile 55-70 arası geziyor. 750 ti ile 60 fps sabit alınabiliyor. gt 730'la falan 60 sabit alamazsınız bence. Tam sürümde düzelir mi bilmem ama server'lar leş şuan. Dünkü 2 maçtada 2-3 round'lardan 15-16. rounda kadar nerdeyse herkesin bağlantı koptu 1-2 kişi oynayabildi. Duyurusunda söyledikleri yok şu kadar loss olcak şu kadar ping olcak vs. hiç biri tutmadı daha. Ha oyun güzel mi güzel, oynanır. Ama oyun boyunca 20-30 kez milletin annesine küfreden adamları banlamazlarsa bu oyun adam olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaciRomantik -- 21 Mayıs 2020; 23:49:18 >
  • wolferto kullanıcısına yanıt
    kesinlikle aynı ben. Eğer oyunda biri Türk var mı veya selamün aleyküm derse mikrofondan o kişiyi direk susturuyorum anında oyun kalitesi artıyor moral bozan kalmıyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: wolferto

    takımda türk oldumu sesli iletisimi kapatiyorum elin bitmesine 5 sn kalmistir bombayi kur a. cocu diye bi ses butun moral gitti.uyunda hilede var bu arada
    Harbiden her oyunda kanser bizim kitle. Bunlar gelmesin diye random giriyorum cs sırf.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaan4554 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum lol kitlesi skntılı biraz bu oyunda bile oyun sonu ez yazıyolar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LaciRomantik

    Sistem gereksinimleri yanlış ya da beta sürecinde en azından bu durumda değil oyun. Çıktığı günden beri oynuyorum r7 360 ile 55-70 arası geziyor. 750 ti ile 60 fps sabit alınabiliyor. gt 730'la falan 60 sabit alamazsınız bence. Tam sürümde düzelir mi bilmem ama server'lar leş şuan. Dünkü 2 maçtada 2-3 round'lardan 15-16. rounda kadar nerdeyse herkesin bağlantı koptu 1-2 kişi oynayabildi. Duyurusunda söyledikleri yok şu kadar loss olcak şu kadar ping olcak vs. hiç biri tutmadı daha. Ha oyun güzel mi güzel, oynanır. Ama oyun boyunca 20-30 kez milletin annesine küfreden adamları banlamazlarsa bu oyun adam olmaz.
    işlemciyle ve grafiklerle alakalı biraz da. o fps'leri sanırım en yüksek ayarlarda elde ediyorsunuz.

    r7 3700x ve gtx 750 ile 1080p en düşükte 200 fps altına düşmüyorum.




  • ben oyun çıkmadan bıkanlardanım, o kadar çok twitch üzerinden yayın yaptırdılar ki izlerken bıktığımı farkettim, oyunu yükleyip oynamayı düşünmüyorum.

  • Amaç, kariyer e-spor ise kesinlikle Valorant oynanır. Tr dil, TR server, çıkışıyla TR Lig kaldıki arkasında riot games var lol de nasıl hile ile savaştığı aşikar bunda da farklı olmayacaktır. Yok ben casual oyuncuyum diyosan tabi farklı seçenekler ziyadesiyle mevcut. Ama e spor için kesinlikle Valorant derim.
  • Lol'de hile ile savaşıyordan sonrasını okumadım. Script, farmbot, fazla hasar verme, az hasar alma, haritanin tamamini gorme, item elde etme vs.
    Yabancı hile forumlarına göz at, insanlar tersine mühendislik ile hile kodlamaya lol üzerinden başlıyor ve en komik tarafi hilenin checksum değerini sürekli değiştiren bir kod ekleyince banlanma olasılığın kalmıyor, aynı hile ile 2010'dan beri banlanmadan oynayanlar var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lol kitlesinden de gelen oldu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bgrn7

    Lol'de hile ile savaşıyordan sonrasını okumadım. Script, farmbot, fazla hasar verme, az hasar alma, haritanin tamamini gorme, item elde etme vs.
    Yabancı hile forumlarına göz at, insanlar tersine mühendislik ile hile kodlamaya lol üzerinden başlıyor ve en komik tarafi hilenin checksum değerini sürekli değiştiren bir kod ekleyince banlanma olasılığın kalmıyor, aynı hile ile 2010'dan beri banlanmadan oynayanlar var.
    Bir sürü yorum okudum, bu kadar sallayananı görmedim.

    Fazla hasar verme, az hasar alma, haritanın tamamını görme, item elde etme gibi hileleri yapmak 'neredeyse' imkansız. Server(sunucu) tabanlı şeyler onlar. Kendi RAM'indeki hasar değişkenin değiştirince hasarın artacağını mı sanıyorsun? Dediğin mantık ile lol'de rp hilesi de yapılabilir

    Aynı hile ile 2010'dan beri oynamak? 2010'dan bu yana oyunun motorunda önemli değişiklikler oldu. 'Script' dediğin şey, 2014-2015 yılında yaygındı çünkü tespit edilme ihtimali azdı. Daha sonra önemli script platformları yavaş yavaş kapandı, anti-cheat sistemi gelişti. Şuanda internette parayla satın alınan hile platformları 2 hafta ban yemeyince halay çekiyorlar. Çoğu maksimum 1 haftaya ban yiyor.

    Ayrıca hileleri checksum değiştirerek mi tespit edilemez yapıyorlar sanıyorsunuz? O kadar basit mi? Junk code eklemek de bir şeyi değiştirmiyor, anti-cheat sistemi kolay bir oyun arıyorsan, CS:GO'ya bak. Tabi onda da hasar arttırma, görünmez olma gibi şeyler yapılamıyor

    Lütfen biraz bahsettiğin yabancı hile forumlarına bak. Ben öyle forumlarda takılıyorum, istiyorsan bu dediklerimi link atarak kanıtlayabilirim. Fazla abartmadan yazıyorum çünkü hileye teşvikten mesajım silinmesin diye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 25 Mayıs 2020; 2:42:46 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BoranFowler

    lol kitlesinden de gelen oldu
    4 yıldır R6 oynuyor ve ESL sunuculuğunu yapıyorum, çok şükür daha hiç kurmadım oynamadım. Bahsettiğim mevzu oyun değil e spor olmuştu :)
  • içeriğine yenileri de eklenecekmiş. çok iyi ya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.