Şimdi Ara

Yeni çıkacak Galaxy A serisi telefonlara, Optik Görüntü Sabitleme teknolojisi geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Teknoloji üreticisi Samsung, bu yıl Galaxy A serisi akıllı telefonlara Optik Görüntü Sabitleme (OIS) özelliğini getirecek. Bu teknoloji şimdiye kadar Samsung amiral gemileriyle sınırlıydı, ancak Galaxy A serisine eklenmesi umut verici bir gelişme olarak değerlendirilebilir.



    Ayrıca Bkz.Volvo otomobiller artık 180 km/s hızın üzerine çıkamayacak



    Optik Görüntü Sabitleme (OIS), fotoğraf veya video çekimlerinde, titreşim sonucu ortaya çıkabilecek bulanıklıkları ortadan kaldırmaya yönelik bir teknoloji olarak tanımlanabilir. Sadece Samsung değil, diğer akıllı telefon üreticileri de OIS özelliğini genellikle ileri teknoloji akıllı telefonlarına entegre ediyorlar. Güney Koreli şirket Galaxy A serisi cihazları için ise Elektronik Görüntü Sabitleme (EIS) adı verilen daha ucuz (ve daha az etkili) bir çözüme güveniyor.





    OIS destekli cihazlar bu yıl piyasaya sürülecek



    Ama bu durum yakında değişecek. Kore merkezli SisaJournal'den gelen bir rapora göre Samsung, 2020'nin ikinci yarısında piyasaya süreceği birkaç Galaxy A serisi telefon modeline OIS teknolojisini entegre edecek. Bu özellik çoğunlukla premium Galaxy A serisi telefonlarla sınırlı olacak ve şimdilik konuyla ilgili olarak başka bir ayrıntı yok.



    Şimdiye kadar, OIS desteği sunan ve amiral gemisi olmayan iki Samsung akıllı telefon mevcuttu. Bu iki cihaz ise geçen yıl satışa sunulan Galaxy Note 10 Lite ve Galaxy S10 Lite modelleriydi.








  • Ois teknolojisinin galaxy a serisine eklenmesi, umut vadeden bir gelişme olarak değerlendirilebilirmis! İyi de kardeşim Ois olmadığı halde dünyanın parasını istiyorlar ; ois olunca fiyatlar yerinde mi sayacak?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyer25 -- 21 Mayıs 2020; 11:42:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyatı artırmadan getireceklerse çok iyi.
    Fiyat arttıktan sonra anlamı yok, bütçesi olan A serisinden daha iyi telefonları alabilir zaten.
  • A7 2016 serisinde mevcut olan teknolojiydi zaten. Sadece samsung fiyat politakasinda daha ucuza mal edip senden fazla para almak icin daha sonraki serilerde kaldirdi. Son 1 2 senedir de eis ile cikardi serileri. Fiyatlarin artacagi kesin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sayın editör, Galaxy Note 10 Lite ve Galaxy S10 Lite modelleri bu yıl satışa çıktı.

  • İyi de premium A serisi telefonlar çıktığında zaten amiral gemisi fiyatında oluyor... A9 ve A80'i gördük...

  • OIS 2013'te LG G2 ile piyasaya çıktı.yenilik gibi lanse etmek için geç sayılmaz mı?
  • Eskiden olan birşeydi bu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Samsunga para verilmez

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vivo gimbal stabilizasyonlu kamera çıkardı aman yanlışlıkla haberini yapmayın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1000 liralık HTC u play da ful hd ekran,ois kamera,nfc var.Şimdi bunları istedik mi,oooo o zaman fiyat uçar diyorlar.(2018 eylül de almıştım)

  • Samsung daha önceki modellerde sunduğu yazılım ve teknolojileri yeni modellerde sunmuyor. Daha önce a30 konusuna birkaç mesaj bıraktım. A30dan önce j7 2016, ondan önce de gm5+ telefonum oldu anlayacağınız gibi orta seviye altı telefonlar. J7 2016 eline alan birisi görecektir ki mesajlarda ifade engelleme özelliği mevcut ve ses efektleri için soundalive var. A30da mesajlarda ifade engelleme özelliği yok, dolby atmos diye ses efekt eklentisi var ama seslere hiç etkisi yok.
    Bahsettiğim uygulamaları buldum ancak mesaj programı eski sürüm diyor yuklenmiyor, ses programı da başka bir program var diye kurmuyor.
    Samsung benim tarafimdan alınacak bir telefon değil, müşteri memnuniyetini düşündüğü yok. Telefonu rootlasan birçok uygulama çalışmıyor, knox denen zımbırtı yüzünden garanti dışı kalıyor. Müşteri aleyhine var da var yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xkrc -- 25 Mayıs 2020; 20:33:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lawyer25

    Ois teknolojisinin galaxy a serisine eklenmesi, umut vadeden bir gelişme olarak değerlendirilebilirmis! İyi de kardeşim Ois olmadığı halde dünyanın parasını istiyorlar ; ois olunca fiyatlar yerinde mi sayacak?
    Dünyanın parasını istiyorlar derken ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.