Şimdi Ara

2020'nin yarısı geçti !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • cidden senelerin bu kadar hızlı geçmesi çok korkutucu değil mi ? gerçekten hala ölmeyeceğine veya yaşlanmıyacağına inanan var mı?
    düşünsene senin için ayrılan "süre" her saniye bir mumun erimesi gibi azalıyor ve gün gelecek o mum sönecek ve perde kapanacak şuan 25 yaşındayım gerçekten daha dün ilkokuldaydım lisedeydim üniversiteydim gibi hissediyorum o zamanlar 25 yaşını çok büyük görürdüm hiç bir zaman bu yaşa gelmiyeceğimi düşünüyordum eminim benden büyüklerde kendi yaşlarına karşı aynı şeyi düşünüyordur ve artık hiç şüphem yok ki yarın bi bakacağım 30,35,40 yaşlarına geleceğim sonra saçlarım beyazlıyacak sonra bi bakacağım 50 olmuşum artık eskisi kadar iyi hareket edemediğimi hareketli ortamlara ayak uyduramadığımı görüceğim sonra 60 olucağım güçten baya bir düşeceğim artık koca koca adamların bana amca dediğini işitmeye başlayacağım yavaş yavaş işe yaramaz bir insan olduğumu hayatın nasıl bir yalan olduğunu idrak edeceğim sonra biticek Tabi bunları yaşıyacabilek kadar zamanım varsa :)







  • iyiki çabuk geçeyı
    bu cenabet dünyadan ayrılmama az kaldığı için teselli bulyom
  • zaman sessiz testeredir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: microsoft1998

    zaman sessiz testeredir
    çok güzel bir söz zamanı hissedemiyoruz veya içinde bulunuduğumuz dünyanın yüksek sesinden,meşgalesinden dolayı o testerenin sesini duymak işimize gelmiyor
  • Orta yaş krizine girmişsin dicem daha 25 yaşındasın gez toz hayatını gençliğini yaşa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yunus Emre Hazretleri dünya hayatını bir cümle ile çok güzel bir şekilde anlatmmıştır: "Ana rahminden geldik pazara, Bir kefen aldık, döndük mezara..."
  • Daha yarısı geçmedi
    Yarısı olmasına 1 ay 10 gün var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yılmaz1907

    Daha yarısı geçmedi
    Yarısı olmasına 1 ay 10 gün var.
    2020'nin yarısı geçti !
  • Her kelimesine katılıyorum benim durum az daha vahim 25. yaşımı yakın zamanda geride bıraktım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • “Zaman öyle yaklaşır /peş peşe gelir / hızlanır ki, bir sene bir ay, bir ay bir hafta, bir hafta bir gün, bir gün bir saat, bir saat bir ateş kıvılcımı kadar olur.” (bk. Tirmizi, Zühd,24)
  • Rasûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu: «Ahirete göre dünya, sizden birinizin parmağını denize daldırmasına benzer. O kişi parmağının ne kadarcık bir su aldığına bir baksın.»
  • Daha üniversiteye giremedim sanki dün ortaokuldaydım gibime geliyor.Kıyamet alametlerinden biridir hızlı zaman.
  • hayatın asıl şamarı daha gelmedi, dur..
    asıl şamar iş hayatıdır.

    çünkü sen iş hayatına başlayınca bol zamanın ve paran olacak sanıyorsun.şuan öğrenciyim param yok, çalışmaya başlayınca çuvalla param olucak,eğlencenin dibine vuracam diyorsun.ama öyle olmuyor.

    bir şekilde para olsa bile hergün işe git gel, git gel..ömür öyle geçiyor.

    bu hayat daha güzel yaşanabilirdi ama türkiye gibi yüksek enflasyonla insanların emeğinin sömürüldüğü, ne kadar çalışırsan çalış yolunu bulamayacağın biryerde doğduk. çareyi gitmekte bulduk,iyi de yaptık ama biz bunlarla debelenirken zaman ilerledi.

    istersen işi ve parayı arka plana alıcam hayatı yaşıycam ben de. hayat sana şamarı yerleştirir.sadece sana değil çoluk çocuğuna da. ve burnundan fitil fitil getirir.

    bu nedenle size tavsiye, paraya karşı dikkatli olun.yoksa ömrü onun peşinde geçirir gidersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yok öyle bir şey! Dünyaya rastgele olarak boşuna geldik. Öleceğiz ve gübre misali toprağa karışacağız. Bilincimiz(vay lan asalak değiliz irademiz, farkındalığımız var) kendini karanlığa bırakacak ve bedenimiz yok olacak. Gözümüzün ışığı sönecek. Niye dünyaya geldiğimizi anlayamayacağız. Sahi, neden dünyaya rastgele geldik ki? Adı üstünde oğlum, rastgele! Herhangi bir güce ait değiliz. Atom karıncalar çok akıllı varlıklar ya hu! Ey bizi oluşturan yüce atomlar, size tişikkir idiriz. Sayenizde öldükten sonra sorumluluğumuz kalmayacak. Ölmek, ameliyatta bayılmak gibidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllar hemen geçiyor be

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lan cidden ne ara yarısı bitti daha gecen 2020ye 31le girmiştim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.