Şimdi Ara

iPad için lightening kablo

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hepsiburadadan almıştım. 95 TL ye en çok satanlarda olan bir ürün. Ancak yollamadılar. Ve sonrasında para iadesine çevirdiler. Para henüz iade de edilmedi maalesef.
    Sonrasında sinirlendim orijinal alayım bari dedim ama sonunda nedense şu ürünü aldık.https://www.apple.com/shop/product/HN6W2ZM/A/belkin-boost^charge-lightning-to-usb-a-cable-strap-10-ft-3-m
    200 TL verdik. Kablo zamanında geldi. Mağdur etmedi. Hepsijet hem fazla ücret alıp hem de mağdur etti.
    Şimdi bu kabloyu hiç kullanan vs yok sanırım forumda. 200tl çok mu bu kablo için? Fikir verebilecek arkadaşları bekliyorum. Kafama takılan bu örme kablolar çözülür kopar vs böyle şeyler oluyor mu

    Kablo hızlı şarjı destekliyor ve güzel sorunsuz şarj ettim 14 gün içinde iade edebiliyorum Bir sorun çıkarsa. Kabloda içime sinmeyen pek bir şey yok şu anlık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam kablodan yana sıkıntı olacağını sanmıyorum 3 metre olması iyi ben 2 metre alacağım araştırıyorum ama 90 derece kırık olan modelinden henüz bulamadım. Fiyat konusuna gelince 3 metre için ne kadar seçenek var bilmiyorum ama 200 TL birazcık fazla diye düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xrage77 X kullanıcısına yanıt
    Ben de fazla diye düşündüm ve tatmin etmedi beni. Onun yerine usbc kablo ve hızlı şarj cihazı aldım. Amazondan. 80 TL kablo 100 lira 27w şarj cihazı. Kabloyu geri iade edeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben vakti zamanında 105 liraya Anker Powerline II (3m) model kablo almıştım. Hala kullanıyorum ve çok memnunum. Buradaki rengi beyaz ama ben siyah almıştım. 3 metrelik kablolar içersindeki en iyi kablo. Bunu neden diyorum çünkü aynı zamanda (Apple Store’da satılan) Native Union (3m) modeline de sahibim. Bilindiği üzere örgülü bir yapısı var. Fakat örgülü yapıların zamanla üzerindeki ipler yıpranabiliyor. Nitekim bendeki model de öyle oldu. Powerline ise örgülü değil ve sağlam bir plastik kaplaması var. Dolayısıyla da yıpranma gibi bir durumu olmuyor. Üstelik MFi sertifikası da mevcut.

    https://www.anker-tr.com/urun/anker-powerline-ii-lightning-3-metre-mfi-lisansli-beyaz-1

    Burada kırmızı versiyonu kutu açılışı yapılmış. O kadar dayanıklı ki araba dahi çekilebiliyor.



    Teknosa’da beyaz versiyonu satılıyor ve fiyatı da daha uygunken kaçırma derim.

    https://www.teknosa.com/anker-powerline-ii-lightning-3-metre-beyaz-iphone-sarjdata-kablosu-mfi-lisansli-p-145058131

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

    Ben vakti zamanında 105 liraya Anker Powerline II (3m) model kablo almıştım. Hala kullanıyorum ve çok memnunum. Buradaki rengi beyaz ama ben siyah almıştım. 3 metrelik kablolar içersindeki en iyi kablo. Bunu neden diyorum çünkü aynı zamanda (Apple Store’da satılan) Native Union (3m) modeline de sahibim. Bilindiği üzere örgülü bir yapısı var. Fakat örgülü yapıların zamanla üzerindeki ipler yıpranabiliyor. Nitekim bendeki model de öyle oldu. Powerline ise örgülü değil ve sağlam bir plastik kaplaması var. Dolayısıyla da yıpranma gibi bir durumu olmuyor. Üstelik MFi sertifikası da mevcut.

    https://www.anker-tr.com/urun/anker-powerline-ii-lightning-3-metre-mfi-lisansli-beyaz-1

    Burada kırmızı versiyonu kutu açılışı yapılmış. O kadar dayanıklı ki araba dahi çekilebiliyor.



    Teknosa’da beyaz versiyonu satılıyor ve fiyatı da daha uygunken kaçırma derim.

    https://www.teknosa.com/anker-powerline-ii-lightning-3-metre-beyaz-iphone-sarjdata-kablosu-mfi-lisansli-p-145058131
    [simage][/simage]

    Bakıyorum teknosaya. Ben usbc kabloya geçtim hızlı şarj için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kabloların hızlı şarj desteği diye bir şey yok iphonelar için, hızlı şarj için usb-c var normal için usb a var, aldığınız kablonun tek farkı örgülü gibi dayanıklı olması
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-57AA54F79

    hocam kabloların hızlı şarj desteği diye bir şey yok iphonelar için, hızlı şarj için usb-c var normal için usb a var, aldığınız kablonun tek farkı örgülü gibi dayanıklı olması
    USB c kablo bağlantı özelliği ile max Watt desteği artmış oluyor. Usb a yi o yüzden c ye değiştiriyorlar. Ayrıca ucuz kablolar var onların hem kablo ömrü az oluyor hem de yavaş şarj ediyorlar. Metallerin bir ömürleri olur. Yaşlanıyorlar diyebilirsiniz. Benim aldığım kablo geri iade ettiğim 18w a kadar şarjı destekliyor büyük ihtimalle. Her usba lightening kablo aynı mıdır değildir bence, bu kadar farklı fiyatlar olmazdı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aenescan1994 A kullanıcısına yanıt
    usb c kabloda watt destegi diye bisey yok hepsi 18-95 arasi aliyor nerdeyse onemli olan kullandiginiz adaptor. usb a kablolar iphonelarda en fazla 12w sarj edebiliyor usb c de daha yuksek. Ve evet bütün Lightning kablolar ayni anker spiegen belkin apple vs hepsi ayni hizda sarj eder sadece malzeme kalitesi farkli olur bu nedenle daha dayaniklidir. appledan alacaginiz usb-c kablosu ile belkin veya spigen den alacaginiz arasinda hız olarak hic bir fark yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birader dediğin kablolar zaten yüksek kalite kablolar. Bende bir sürü kablo denedim. Hız farkı oluyor. Ayrıca dediğim gibi USB A kablo USB A olması nedeniyle 27watt desteklemiyor. Bunu ben de yazmışım ve o yüzden USB c aldım yazdım. Bir sürü kablo denedim ve çakması ucuzu orta kalitesi vs hız farkı olduğunu tecrübe ederek öğrendim. Senin dediğin kabloların hız farkı var demiş miyim? Hayır. Israrla benim bahsettiğim şeyi farklı yöne çekiyorsun ve kendi dediğini haklı çıkarmaya çalışıyorsun. Ben zaten senin dediğine aykırı bir şey demedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anker kablo kullanıyorum hemen hemen 1 yıl oldu sorun ,sıkıntı yok.

    Yalnız şu ara yine kablo almam gerekli bu sefer 0.5 alacağım ,kısa lazım oluyor.Bu konuda pek çeşit göremedim maalesef.Bilen varsa bir zahmet.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun yıllardır native union kullanıyorum. 3 mt olanından. Herhangi bir sorun olmadı ,ipadi şarja takıp rahatlıkla takılabiliyorum.
    Kablolarda kalite farkı ve tabi hız farkı da vardır. Bazı kablolar hızlı şarjı desteklerken, basıları desteklemez. Bunun nedeni kablonun Üretim standartı ve kullanılan materyalin kalitesinde yatar.
    Kaliteli bir kablo, adaptörden aldığı enerjiyi çok az kayıpla telefona iletir. Bu 1.2 aden başlar, kaliteli kablolarda 5 ampere kadar güç verebilir.
    Aynı zamanda veri transferi açısından da kaliteli kablo ile standart 1 dolarlık kablo arasında fark vardır. İyi bir kablo, usb 3 gen 2 portundan 10 gbite kadar hızlara çıkabilir. Günümüzde bu hız 480 mb olarak standartlaşmıştır.

    Sizin appledan aldığınız kablo, yüksek standartlarda bir üretime sahip. Belkin, bu kablo için muadillerine göre 10 kat fazla ömür biçmiş. 18 watt hızlı şarj destekli adaptörlerle tam uyumlu demiş. Zaten normal satış fiyatı 23 dolar . 10.000 kez bükülme için dayanıklı demiş. Yani, belkin bir kabloya ne kadar özellik koyacaksa, o kadar özellik koymuş.
    Evet, fiyat biraz fazla ama ömürlük bir kablo almışsınız.
    Native union da tercih edilebilir. Ben indirimde diye almıştım. Sorunsuz kullanıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler akıllı başlı yorumunuz için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-57AA54F79

    Bu mesaj silindi.
    Hocam yanlış bilen ve savunan sensin. Aliexpress'te satılan kabloların hemen hemen çoğunda belirli bir kalite standardı olmadığı için, 1A akımı bile doğru düzgün veremiyor. Hatta 2-3$ civarına ve altına satılanlardan 1.3A'i geçebilenine denk gelmedim. Daha fazla fiyatlara çıktığınızda evet daha kaliteli kablolar olabiliyor. iPhone'ların adaptörleri 1A diyeceksen 12W iPad adaptörü 2.4A. Ve X lerden önceki iPhone'ları da, sonrasını da şarj ediyor. Şarj ederken de akım değeri 1.5-1.8 civarı oluyordu. O senin hiç bir farkı yok dediğin dandik kablolar akımı veremiyor. Hatta 0.9A'i geçemeyen kablo bile gördüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.