Şimdi Ara

Ethernet 'Tanımlanmayan Ağ' sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Amazon tr den Alfais AL-4257 model yeni bir cat7 kablosu aldım. Flat model. Eski kablo bozulmuştu, sadece kablosuz bağlanıyordum. Fakat aldığım bu yeni kabloyu taktığımda ne yaptıysam yine de bu hatayı alıyorum. Kablosuzda sorun yok. Manuel ip ataması gibi birçok şeyi denedim. Elimde eski bir kablo olmadığından başka kablonun çalışıp çalışmadığını da deneyemiyorum. Acaba sorun bu kablonun uyumsuzluğu mu veya yoksa nedir!? Bu sorunu yaşayan ve çözebilen veya herhangi bir fikri olan var mı? Kabloyu iade etmeyi denemeden sorun çözülse benim için çok iyi olur. Çünkü amazonun da bunda bir suçu yok. Fakat bende kalırsa da kullanamayacağımdan 36 tl çöp olacak.

    Ethernet "Tanımlanmayan Ağ" sorunu!

    Edit: Biraz önce eski çentikleri kırılmış ama daha önce çalışıyor olan cat5 kablo buldum ve yine aynı sorunu verdi. Bilgisayardaki tüm alt sürücüleri denedim. Online güncellemede zaten son sürücü yüklü diyor. Manuel IP, otomatik IP, DNS vs. denedim. 1 ay önce vızır vızır çalışan ethernet, 1 ay sonra bağlanmıyor. Eğer şans ile bir çözüm bulursam buraya paylaşmak için yazarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrooke139 -- 21 Mayıs 2020; 1:32:13 >



  • Konu kilitlenebilir. Sorunu çözdüm.

    Windowsta birşeylerin iyi gitmediğini düşünenler varsa bu microsoft adresinden windows yükleme aracını indirip sadece windowsu kurarak yenileyebilirler.
    https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10

    Böylece dosya ve kurulu hiçbir şeye dokunulmadan windowsu tazeleyebilirler. Kurulumdan sonra da eski "Windows old" dosyasını Bilgisayarım'a sağ tıklayıp diski temizle üzerinden silebilirsiniz. Bilgisayarında güncelleme sorunu olanlar da bunu deneyebilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrooke139 -- 22 Mayıs 2020; 22:41:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.