Şimdi Ara

Realme X3 SuperZoom'un tanıtım tarihi resmen açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Çin merkezli teknoloji üreticilerinden Realme nihayet 60x yakınlaştırma özelliği ile adından söz ettirecek Realme X3 SuperZoom'u 26 Mayıs tarihinde tanıtacağını duyurdu.



    Ayrıca Bkz.Volvo otomobiller artık 180 km/s hızın üzerine çıkamayacak



    Kamera yetenekleri ile konuşulacak



    Geçtiğimiz günlerde Realme'nin Hindistan başkanı Madhav Seth, cihazla çekilmiş olan etkileyici bir Samanyolu fotoğrafı paylaşmıştı. Realme X3 SuperZoom'un 60x'e kadar yakınlaştırma sunmak için 13MP periskop lensi kullandığı söyleniyor. Ayrıca cihaz, benzer segmentteki akıllı telefonlarla benzerlik gösteren 64MP'lik bir ana kamera ile gelebilir. Snapdragon 8 serisi bir yonga seti ile güçlendirilen Realme X3 SuperZoom'un muhtemelen  Snapdragon 855+ işlemci ile piyasaya sürülmesi muhtemel diyebiliriz.





    Realme X3 SuperZoom, 26 Mayıs'ta resmi hale gelmeden önce önümüzdeki günlerde akıllı telefon hakkında daha fazla ayrıntının gün yüzüne çıkacağını söylemek mümkün. Diğer özellikleri arasında 12GB RAM, 30W hızlı şarj destekli 4.200mAh pil bulunan cihazın fiyatlandırması konusunda şimdilik bir bilgi yer almıyor.








  • Bizim için en önemli soru şudur: Türkiye'ye gelecek mi ? Örneğin : Realme x50 Pro 5g versiyonu 5 martta tanıtılmasına rağmen , Türkiye'ye getirmediler , onun yerine Realme 6 serisini getirdiler. Realme türkiye ofisine mail attım , henüz belli değil gelip gelmeyeceği diyor. Sizin bi bilginiz var mı dh editörleri ??

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.