Şimdi Ara

Skechers.com.tr (Olka Spor) 15 Gündür Siparişimi Yollamıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar, 2 haftadır kargomun ulaşması için uğraşıyorum. sipariş tarihim 5 mayıs 2020. göndermemeye yemin etmişler gibi. linkedinden en üst yetkililerine kadar uğraştım, covid ve kargolara konan kotaları bahane edip duruyor. kendim de e ticaret yapmasam diyeceğim ki haklılarmış, kaldı ki bu süreçte en az 5-6 farklı firmadan sipariş verdim hepsi 2-3 gün içinde elime ulaştı.

    yetkili olan kişi ile olan görüşmemde her defasında tamam demek ki gerçekten çok yoğunlar ve bir müddet daha tanıyayım deyip iletişimi sonlandırdım ve kendisine güvendim. fakat bu firmanın (olka spor, tam olarak skechers markasını kötülemiyorum) müşteri hizmetlerine ulaşılmıyor, ben kaza bela ulaştım linkedin üzerinden, yoksa karşınızda muhattap olunacak bir insan evladı yok. :)

    şikayetvar'daki benzer şikayetler:https://www.sikayetvar.com/skechers

    pazartesi günü ürünümü kargoya verdiklerini iddia eden kişi bir takip kodu verdi ve siparişimin kargo deposunda olduğunu söyledi, kargoyu sorgulattığımda ürünün kargoya verilmediğini hala skechers tarafından verileceği bilgisi yer almakta, yani bu da yanlış bilgi.

    siz olsanız ne yapardınız, veya ne yapılmalı bu durumda? artık parasında falan değilim, sadece aşırı şekilde kızgınım ve bu kadar bekletmenin bir yaptırımı olur mu merak ediyorum. ayrıca iptal isteğimi 2 defa belirtmeme rağmen ısrarla sipariş iptal edilmedi.

    Skechers.com.tr (Olka Spor) 15 Gündür Siparişimi Yollamıyor!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 20 Mayıs 2020; 18:31:7 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.