Şimdi Ara

Türkiye’deki koronavirüsün gen haritası çıkarıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
4.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Donanimhaber mikrop yuvasına döndü

  • Virusun kaynagini insanlarin geldigi ulkelere gore olusturmus olmalari sadece bir istatistik ama bu virusun bu ulkelerden ciktigi anlamina gelmiyor. Yine de ilgi cekici bir bilgi.
  • Birinci konulmuş haritaya bakarsaniz zaten arabistan ve iraninda isaretlenmis oldugunu gorursunuz<br /><br /><br /><br />Umreden virus gelmedi demek ahmakliktir zaten kac tane koyde bu kisilerin yayilimi haber oldu.Ama sirf dindar oldugun icin bu gercegi kabul etmemeye calismak saçma<br /><br />Ayrica veriler cok düsük 30 40 kisiyle sadece bir örnek çalisma yapabilirsin gercege yakin olmaz.<br /><br />Boyle ancak insanlarin dindar insanlara bakis acisini kötulestirirsiniz biraz bilimle yürüyun emin olun inancli insan sayisi çoğalir <br /><br />

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Peni_Silin

    Bu mesaj silindi.
    hala bu kötü komplo teorisyenini okuyan vardır üstad. onların hatirina itin g.tune sokma herifi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir'i göremedim.

  • Kanada-İstanbul + İstanbul - Eskişehir

    Önemli olan kaynağın Kanadadan gelen kişinin kendisi olup direkt Eskişehir de bulunması. Birinci elden Eskişehir de bulaştırmış adam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AndJusticeForAll A kullanıcısına yanıt
    adamların kafa bunu şarj etse zaten körü körüne islamcılık oynamazlar. iş arkadaşlarımızdan bir kaçı cuma ya ! giderdi cuma günleri :)) valla çıkıp gidiyorlardı bilmiyoruz. sadece 2 kişi idi ama olsun.

    neyse... olum bu hafta da gitme şu işi yapalım filan derdik 3 kez cumaya gitmezse dinden çıkarmış kafir olurmuş bilmem neler neler olurmuş. ulan 2 aydır gitmiyorsun bir şey olmadı işte gördün :))

    aydınlanacağız tabi ama sanırım 100-150 yıl sürer :)
  • Fanatiklik yaparak bilimsel verilerin aksini ne kadar kanıtlayabilirsiniz.
    İlla sizin istediğiniz mi kabul edilmek zorunda.
    Türkiye'de yayılan koronanın çoğunun umreden gelenlerden bulaştığına dair elinde veri var mı? Yok tabiki. İçindeki 31. his öyle diyor.
    Umrecilerden kat kat fazla sayıda kişi Amerika ve Avrupa'dan 25 Şubat - Mart arasında Türkiye'ye geldi. Veriler Amerika ve Avrupa'da bu virüsün 2019 Aralıktan beri yayıldığını gösteriyor.
    Tutturdunuz virüsün çoğu umrecilerle geldi diye.
    Tabiki umrecilerden virüs geldi,zaten haritada da görünüyor ama etkisi ufak bir oran. İşinize gelmeyince bilimsel araştırmaya inanmıyorsunuz.
    Türkiye'deki lk 10 vakadan biri,İtalya'ya gidiyor,oradan Fransa'ya geçiyor. Fransa'dan Türkiye'ye geliyor. Bu kişinin tüm ailesi,komşuları,iş yerindeki arkadaşı korona çıktı. İşyeri günde en az 200 kişinin uğradığı bir yer ve bulunduğu yer İstanbul'un en yoğun yerlerinden biri.
    Bu sosyal medyaya yansıdı,büyük ihtimalle hastaneye yatan ilk 3 hastadan biri.
    Koronadan yatan Gezenti'nin sunucusu nereden geldi?
    İlk 10 vakanın çoğu Avrupa ve Amerika'dan gelen kişiler. Üstelik bu kişiler toplum arasında 10-15 gün bulunup öyle hastaneye başvurdular.
    En kötü olan da çoğunun süper yayıcı konumunda aktif iş insanı olmaları.
    İnadına algı operasyonu kasmak için gerçekleri saptırmayın. Bu gerçeği kabullenmek için dinci olmaya gerek yok. Yaşlı komşum,eşi ve oğlu umreden geldiler. Karantinada kaldılar. Şuan hepsi çok sağlıklı hayatlarına devam ediyorlar. Yaşlı çifti geçen pazar caddede gördüm benden sağlıklılar. Ben de ilk başta demiştim bunlar korona kapmıştır diye,ama 2 ay geçti çok iyi görünüyorlar. Maske de takmıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Grafiğe bakılırsa, Eskişehir'e Kanada dan gelenler mi bulaştırmış yani ? Emirdağ'dan, Avrupada'dan gelen değil ha ?

  • Türkiye'de COVID-19'un ilk zamanlarındaki yayılım haritasına bakıyorum, ülkenin en ücra köşesinde bile olduğunu görüyorum. COVID-19'un ilk zamanlarında ülkenin en ücra köşesindeki köylere, kasabalara AB ve ABD'de fink atan Instagram bağımlılarının virüsü taşıma ihtimali var mı?

    Köylere, kasabalara Arabistan'dan gelenler taşımadı da kim taşıdı bu virüsü? AB ve ABD' den gelenler taşısa taşısa bir kaç büyük şehre taşımıştır. Anadolu'nun geri kalanına baktığımızda, mantık ibresi maalesef umreden gelenleri gösteriyor.

    Sadece, AB,ABD ve Arabistan'dan gelenler değil, İran'dan gelenlerde taşıdı. Çünkü, Türkiye-İran sınırı diye bir şey yok, yol geçen hanı.

    % 30 - AB, ABD (Instagram bağımlıları)
    % 30 - Arabistan (Umreciler)
    % 30 - İran (Sınırdan kaçak)
    % 10 - İş amaçlı seyahat, diğer ülkelerden taşındı.

    diye düşünüyorum.





  • Günlerce forumun İslam düşmanları umrecileri suçladılar. Konu üzerine konular açıldı.



    Her birinde yazdık. Pandemi merkezi Avrupa ve abd, virüsü taşıyanların çoğu buralardan geldi dememize, dsö açıklamalarını göstermemize rağmen yok. Gözleri İslam düşmanlığından öyle kör olmuş ki nafile.



    Şimdi sabancı böyle çalışma yapsa ne yapmasa ne. Umreciler taşıdı der inanmazlar. Niye gözleri var görmez kulakları var duymaz, akılları var anlamazlar.



    Bunların bilim anlayışı şöyledir. Bilim İslama düşmansa tamam işte o bilimdir.



    Allah ıslah etsin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MehmetNY

    Yazmanız var; ama okumanız yok galiba.


    "Türkiye’deki iki şehirde ise Suudi Arabistan bağlantılı vakalar ortaya çıktı."

    Alıntıları Göster
    Size sadece elinin körü diyorum. Anlamını bilmiyorsanız TDK'daki açıklaması ekte.

    Ama sizin de hoşuna gidecek bir cevap daha buldum. Bu Covid aslında AKP hükümeti tarafından Çin'de üretirildi. Maksat 65 yaş üstü Pensilvanya'da yaşayan bir vatandaşa bulaşmasını sağlamaktı. Üstelik ABD tedbirleri geç alsın diye WHO'ya da ciddi paralar yedirildi. Maalesef tutmadı.

    Alın şimdi bu bilgiyi gururla bütün kaynaklarınızda paylaşın, siz de mutlu olun. Mutlu olmak sizin de hakkınız. Güle Güle

    Türkiye’deki koronavirüsün gen haritası çıkarıldı




  • Resmi verilerle covid vakalarının özellikle avrupa ve batı ülkelerine gezmeye gidenlerden geldiği ortaya konuyor. hala sığır gibi "ama umreciler" yazanlar var. kudurmuş kuçu kuçulardan farkınız yok.

  • Neyin peşindesiniz umreden gelen yaymadı mı yaydı. Avrupadan gelende yaydı. Sen burada yasak dinlemezken de yaydın. Orada grafiğe bakarsanız İstanbul'a sadece İngiltere ve Belçika'mı yaydı yani. İlim bilim islam düşmanlığı diye saçmayanlar önce mübarek Peygamberimizin çağlarında gelişen matematikten az öğrenseler iyi olur. Benim sitede 1 kişi öldü bir çokta hasta var aç bakanlık uygulamasını bir tane vaka yok bırak ölümü.

  • Grafik şekilmiş he

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • salem33 S kullanıcısına yanıt
    adam olayı nerelere bağladı

  • Virtual Reality kullanıcısına yanıt
    yanlış düşünüyorsun

  • Gelen geldi, sen ne yaptı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Ne bileyim ben. Bu mesaj silinmiş. Herşeyi düzgün yaparım aklımda tutmak zorunda olmam. Huyum kötü o yüzden hatırlamıyorum. Yapcek bişey yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.