Şimdi Ara

AirPods Studio tamamen Vietnam’da üretilecek ilk Apple ürünü olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • ABD ve Çin arasında yaşanan ticaret savaşlarının giderek kızışması nedeniyle ABD’li üreticilerin üretim hatlarını Çin’den kaydırması gündeme geliyor. Üreticiler alternatifler üzerinde çalışmaya başlarken ilk adımlar da atılıyor.



    AirPods Studio ilk Vietnam ürünü olacak



    Sektörden gelen bilgilere göre Apple’ın yeni kulak üstü kulaklık modeli AirPods Studio tamamen Vietnam’da üretilen ilk Apple ürünü olacak. Vietnamlı üreticiler bugüne kadar pek çok Apple ürününe ev sahipliği yaptı ancak ilk kez sıfırdan üretim söz konusu.



    Ayrıca Bkz.Sony IMX500 sensöründe Microsoft Azure imzası



    Normalde Apple’ın ürünleri ilk kez Çin’deki fabrikalarda üretime başlıyor. Belirli bir verimlilik yakalandıktan sonra Hindistan, Vietnam veya Filipinler gibi ülkelerde yer alan fabrikalara üretim yayılmaya başlıyor. Apple böylece hem üretim konusunda farklı kaynaklardan besleniyor hem de bir ürün üzerinde farklı ülkelerdeki tesisler profesyonelleşmiş oluyor.



    Vietnam’da AirPods Studio üretimine Goertek ve Luxshare firmalarının yetkili olduğu ifade ediliyor. Apple elbette tüm üretimi Vietnam’da yapmayacak. Bir nevi test amaçlı olacak bu başlangıç sonrasında kulaklık üretiminin önemli bir kısmının Çin’de devam edeceği belirtiliyor. AirPods Studio tahminlere göre sonbahar aylarında 349$ fiyat etiketiyle piyasaya çıkacak.



     



     



    Kaynak:https://www.phonearena.com/news/AirPods-Studio-will-likely-be-built-from-the-start-in-Vietnam_id124744







  • Vietnam üretimi Earpods'ların sesi Çin'de üretilenlerden hep daha iyi gelmiştir bana. Aynı durum Airpods'ta da geçerli olur mu bilmem :)

  • Şimdi illaki çok pahalı nasıl alalım apple yine batırmış fln diyenler olucak bu kulaklık size göre değil zaten kardeşim profesyoneller için

  • Başlık:

    AirPods Studio tamamen Vietnam’da üretilecek ilk Apple ürünü olabilir

    İçerik:

    Apple elbette tüm üretimi Vietnam’da yapmayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beats adını kullanmayacaklar mı artık yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.