Şimdi Ara

VODAFONE YENİ REDLİ GENÇ OYUN TARİFESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vodafone'un sunmuş olduğu yeni pakettir.

    VODAFONE YENİ REDLİ GENÇ OYUN TARİFESİ

    VODAFONE YENİ REDLİ GENÇ OYUN TARİFESİ

    VODAFONE YENİ REDLİ GENÇ OYUN TARİFESİ


    Redli Genç Oyun Tarifesi Esasları

    -Tarife faturalı bireysel ve esnaf abonelerin kullanımı içindir.
    -Redli Genç Oyun tarifesini seçen aboneler aylık kontratsız 89 TL karşılığında Vodafone abonelerini ve sabit hatları sınırsız arama, yurtiçi heryöne 1000 dakika arama, yurt içi heryöne 250 SMS veya -MMS gönderme, yurtiçi 12GB cepten internet, Freezone Güzelliği paketi yonune yurtici 12GB, kotadan düşmeyen iletişim ve oyun uygulamaları yönüne internet faydalarını kullanma hakkına sahip olur.
    -Tarife 25 yaş ve altındaki müşterilerimiz için geçerlidir. Hat sahibinin ya da mernis ile akrabalığı doğrulanan hat kullanıcısının 25 yaş ve altında olması yeterlidir.
    -WhatsApp ve Facebook Messenger Sesli Arama ve Görüntülü Arama hizmetleri bu faydaya dahildir. WhatsApp ve Facebook Messenger sohbet mesajları ve sohbet esnasındaki dosya, konum, fotoğraf, video vb. paylaşımı faydaya dahildir.
    -Freezone Güzelliği paketi kapsamında Youtube, izlesene.com, Spotify, Power App, Fenomen, Karnaval, Facebook, Instagram ve Twitter yonune olan internet hakkı, Vodafone'un video, müzik ve sosyal medya içerik sağlayıcılarıyla yaptığı anlaşmalara göre oluşturulan, içeriğini ve ücretlerini değiştirme/geliştirme hakkına sahip olduğu bir internet hakkıdır.
    -Youtube ve Instagram üzerinden yapılan video kullanımları DVD kalitesine (480P+) optimize edilmiştir. Youtube, İzlesene ve PlayZ, Instagram, uygulamalarında; mobil uygulama ve x" paket kapsamında değildir. Power App, Fenomen+, Karnaval ve Spotify mobil uygulamaları ve bu radyo gruplarının web sitelerinde sunulan içerikler kapsama dahildir. Mobil uygulama ve internet sitelerinde sunulan televizyon kanalları (örneğin Power TV, Power Türk TV) ise radyo yayını değil televizyon yayını olduğu için bu içerikler kapsama dahil değildir.
    -Bu uygulamalarda yapılan reklam gösterimleri 12 GB internet hakkı kapsamında değildir. Bu kullanımlar abonenin tarifesindeki internet hakkı dahilinde ücretlendirilecektir.
    -Oyun uygulamaları yönüne kotadan yemeyen internet hakkı kapsamında; PubG Mobile, Discord, Twitch, Zula Mobile yönüne olan internet hakkı, Vodafone'un oyun uygulamaları sağlayıcılarıyla yaptığı anlaşmalara göre oluşturulan, içeriğini ve ücretlerini değiştirme/geliştirme hakkına sahip olduğu bir internet hakkıdır.
    -Oyun uygulamalarında verilen reklam gösterimleri paket kapsamında değildir. Oyun uygulamalarının web sitelerinde sunulan içerikler kapsama dahil değildir.







  • Pass gibi olsa olurmuş ama iyi değil. Pahalı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.